NEDJA wrote:Litvanci su se ispraznili i fizički i emotivno, često se dešava da ekipa koja pobedi velikog favorita sledeću utakmicu odigra daleko slabije. Mi jedva pobedismo N. Zeland posle pobede nad drim timom. Ne odgovaraju nam koncepcijski ali svakako imamo šanse. Današnja izuzetno ubedljiva pobeda sa velikim brojem raspoloženih igrača je veliki podstrek za dalje
Не бих се сложио око тог пражњења. То су балти, нису балканци.
Вјерујем да им је ова побједа додатни подстрек за све што слиједи. Инфузија свим недостацима. Фасцинантан ми је податак да је онај Каринаускас, ако сам добро разумио, играо другу литванску лигу... и човјек издоминира против Амера. Нама је та побједа 2002. у четвртфиналу такође била инфузија. Нисмо блистали, али смо добили све до краја. (да се не бавимо квалитетом ростера)
Писао сам током посљедњег ЕП-а да је Сабонис највећи канцер литванског тима, то се потврдило и на овом такмичењу. Чим га нема, они су тим.
Наша шанса је превасходно неки озбиљан допринос играча из другог плана. Можда нека рола Ристића или да Добрић коначно полуди. Међутим, он то ради искључиво против Партизана,тако да нисам баш оптимиста.
Кључно је да што дуже будемо у игри и не дозволимо им неке серије, лаке поене и да се одлијепе. Ако се одлијепе, пиши пропало.