Pa morala se dobiti jednom i ta eliminaciona utakmica i ne prosuti ta dvocifrena prednost. Kockice se nekako sklopiše.
Ne znam kakav je danas bio tandem Plavšić-Sedlaček ali moraću naredne dve da odgledam na SK kako umem i znam jer ovo je zločin šta rade ova dvojica na javnom servisu. U svakom pogledu, od načina komentarisanja, Šarenčevih glupih fora i fazona te elementarnog nepoznavanja kalkulacija što ga je oduvek i krasilo a tek o Kuzmanoviću ne treba reči trošiti. Posebna priča je što su kao dva drugara koja uz pivo komentarišu meč. Dobro, ima i ta doza patriotizma za razliku od ovih sa UM koji ne smeju da kažu ''naši'' i koje stišavaju iz redakcije udaljene par hiljada km dalje. A Đurović reče da smo na OI već

Ako ćemo Pešiću da se izvinjavamo onda to treba da uradi nas 98,498 ili 998 jer osim Olimpa i Deksija ja ne znam ni kog drugog ovde a da ga nije ili ''pljuvao'' a ako to nije radio a ono ga je žestoko kritikovao. Svaka čast i njemu i igračima na pripremi i odrađivanju meča ali to ga ne abolira za gomilu grešaka i izgubljenih mečeva zadnje dve godine, to je fakat, isto kao što je i ovo danas činjenično stanje i nadajmo se da ni on ni igrači nisu rekli zadnju reč u Manili.