Hajzenberg wrote:Ne znam kakav je danas bio tandem Plavšić-Sedlaček ali moraću naredne dve da odgledam na SK kako umem i znam jer ovo je zločin šta rade ova dvojica na javnom servisu. U svakom pogledu, od načina komentarisanja, Šarenčevih glupih fora i fazona te elementarnog nepoznavanja kalkulacija što ga je oduvek i krasilo a tek o Kuzmanoviću ne treba reči trošiti. Posebna priča je što su kao dva drugara koja uz pivo komentarišu meč. Dobro, ima i ta doza patriotizma za razliku od ovih sa UM koji ne smeju da kažu ''naši'' i koje stišavaju iz redakcije udaljene par hiljada km dalje. A Đurović reče da smo na OI već.
Fratelo wrote:Bogun wrote:Fraki, opraštamo ti izgrede prema velikom Karislavu.
Zdravo bio, hvala tebi i Rajsu
Ao kakav mec danas, koliko sam se u petak nervirao toliko sam se danas radovao. Stvarno doktorska partija svih, nema nikakve zamerke.
Sada da navijamo za Kanadu i da se plasiramo na OI.
ИлићКапитен22 wrote:Јел Богдан најбољи европски бек тренутно?
Иначе смејем се већ пола сата. Сви за једнога један за сви.
Легенда.
Tegi wrote:mmajstor wrote:I sta kazete... Filip nema sut za 3, bolji Ristic?![]()
Svaka cast majstori.
![]()
Niko nije rekao da nema šut za 3.
Rečeno je da šutira bolje za 3 iz pop out-a sa pozicije 5 nego kada igra na 4. I ceo avgust se ovde pisalo da treba da pređe sa 4 na 5 da Ristić ne bi bio u rotaciji.
Sram te bilo što ovakve stvari sada poturaš.
Hajzenberg wrote:Pa morala se dobiti jednom i ta eliminaciona utakmica i ne prosuti ta dvocifrena prednost. Kockice se nekako sklopiše.
Ne znam kakav je danas bio tandem Plavšić-Sedlaček ali moraću naredne dve da odgledam na SK kako umem i znam jer ovo je zločin šta rade ova dvojica na javnom servisu. U svakom pogledu, od načina komentarisanja, Šarenčevih glupih fora i fazona te elementarnog nepoznavanja kalkulacija što ga je oduvek i krasilo a tek o Kuzmanoviću ne treba reči trošiti. Posebna priča je što su kao dva drugara koja uz pivo komentarišu meč. Dobro, ima i ta doza patriotizma za razliku od ovih sa UM koji ne smeju da kažu ''naši'' i koje stišavaju iz redakcije udaljene par hiljada km dalje. A Đurović reče da smo na OI već
Ako ćemo Pešiću da se izvinjavamo onda to treba da uradi nas 98,498 ili 998 jer osim Olimpa i Deksija ja ne znam ni kog drugog ovde a da ga nije ili ''pljuvao'' a ako to nije radio a ono ga je žestoko kritikovao. Svaka čast i njemu i igračima na pripremi i odrađivanju meča ali to ga ne abolira za gomilu grešaka i izgubljenih mečeva zadnje dve godine, to je fakat, isto kao što je i ovo danas činjenično stanje i nadajmo se da ni on ni igrači nisu rekli zadnju reč u Manili.
Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest