Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby grobar_Zvornik » 07 Sep 2023, 21:57

СрбинПодгорица wrote:Угрожен пролаз озбиљан кикс други, срећа па Мне није добио иначе би сада било вода изнад главе. Утакмицу против Литваније вјероватно почињемо са трећег мјеста. Па онда у октобру Мађарска на страни па онда вјероватно меч бити или не бити са Монтенегром који ће тада имати меч мање од нас.

Србине не претјеруј. :biggrin:
Те три екипе су аматерске. Не могу добити Србију ни на ПЕСу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Eddie Brock » 07 Sep 2023, 21:59

Pikseta da reaguje.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Demokratski rob » 07 Sep 2023, 22:00

Што се и ложимо, шта ћемо ми на ЕП. Може и кошарка и баскет 3х3 и одбојка и атлетика и тенис али фудбал баш никад ништа.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby СрбинПодгорица » 07 Sep 2023, 22:00

grobar_Zvornik wrote:
СрбинПодгорица wrote:Угрожен пролаз озбиљан кикс други, срећа па Мне није добио иначе би сада било вода изнад главе. Утакмицу против Литваније вјероватно почињемо са трећег мјеста. Па онда у октобру Мађарска на страни па онда вјероватно меч бити или не бити са Монтенегром који ће тада имати меч мање од нас.

Не претјерујем. И то не мислим због њих него због нас. Јако лоше играмо, и против никога не можемо да рачунамо сигурно на повољан резултат.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Veljkona22 » 07 Sep 2023, 22:00

Veljkona22 wrote:Darko Brašanac > Grujić+Račić+Maksimović

Otvoriću emisiju kabinetskog tipa
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Muflon » 07 Sep 2023, 22:01

Pikseta se blamira od početka kvalifikacija. Sve gore i gore. Ako mora da se bira između 2 SNS trenera, pre bih Mistera.
Muflon

Postby Brižni baštovan » 07 Sep 2023, 22:01

Ovo bas nije kurcu valjalo. Toliko izgubljenih duela i netacnih pasova jer moralo ovako rezultirati. Ocigledno da ova formacija vise ne daje rezultata pa se nadam da ce Piksi nesto promijeniti na bolje.
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby veljkos161 » 07 Sep 2023, 22:02

grobar_Zvornik wrote:

Zaboravljamo da smo čupali bod protiv Krstajine Bugarske u dubokoj nadoknadi :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby stihl » 07 Sep 2023, 22:03

Muflon wrote:Pikseta se blamira od početka kvalifikacija. Sve gore i gore. Ako mora da se bira između 2 SNS trenera, pre bih Mistera.

Откад је он тренер?
stihl

Postby soniko » 07 Sep 2023, 22:03

Rezultat rada
OFK BGD -3 igrača
Vojvodina 5 igrača
Zvezda 5 igrača, ne računamo Rajkovića
A Partizan 3 igrača

A po pisanju Dominga
Partizan 10 igrača, Vojvodina 8 , Zvezda 1
I to Zvezda koja preživi Vesića, u godinama najveće organizacione krize..
I posle dodje Terzić i tu decu badava proda, bez velike uloge u prvom timu, jer mora naći mesta za svoje kombinacije..

Zakljucana je tema pa da odgovorim ovde.
Ovo sto si naveo je dokaz moje tvrdnje da je bilo momenata kada se dobro radilo u savezu.
Ovaj broj igraca iz razlicitih klubova je dokaz za to.

Nisam ja tvrdio da je Partizan zasluzan za uspjehe, ja sam odgovarao na pricu da "u nasem fudbalu ima 30 godina nicega" sto nije tacno jer mozemo ako je neko slucajno zaboravio i nabrojati titule osvojene u ne tako davnoj proslosti.
soniko

Postby Rokanontas » 07 Sep 2023, 22:04

Sad mi drvimo ovde svašta a iz izjave Dragana zaključujemo da njega bukvalno boli kurac što igramo ovako i u tome ne vidi ništa loše :krsti: :pop: :wacko:
Rokanontas

Postby Slaninar » 07 Sep 2023, 22:05

Možda sam ja lud ili budala ali dok god Zvezda (makar u eri Tvorze) bude imala bilo kakav uticaj na savez, selektora i igrače. Nama neće biti bolje. Znam da je potrebno Srpskom Bajernu iz Minhena da se njihovi fudbaleri pozivaju da bi se kasnije i prodali, da mnogi menadžeri imaju svoje uticaje i kroje sastav makar i na poslednjih par upražnjenih mesta za fudbalere, koji ni nemaju neki uticaj na igru ali…
Zvezda nije Dinamo iz Zagreba, Srbija nije Hrvatska. Uživaj Piksi.
Last edited by Slaninar on 07 Sep 2023, 22:07, edited 1 time in total.
Slaninar

Postby Hajzenberg » 07 Sep 2023, 22:07

grobar_Zvornik wrote:

Nije Crna Gora amaterska i nije u istom košu sa ove druge dve nesrećne reprezentacije kao što sam ja napisao na live ali Srbija drži sve u svojim rukama i ako bi se sad desilo da ispustimo drugo mesto onda bi trebalo jednom zanavek zapaliti fudbalski savez pa čak i ako bi se preko baraža plasirali na EP.

A naravno da se kuka i kukumavče čim nešto loše ide a kad vodimo 20 razlike protiv Litvanije u košarci dotičnog nema nigde ni od korova tokom live ni posle utakmice nego se javlja par sati kasnije u neko zlo doba sa porukom ''šta se ovo desilo''. Ali čim se gubi odmah proglašenje prirodne katastrofe, tragedije i tome slično. Da smo večeras dobili naravno da se ništa pozitivno ne bi napisalo.
Hajzenberg

Postby Eddie Brock » 07 Sep 2023, 22:08

Egoista se drzi "ove neigre" ko pijan plota.
Prodje to neki put, ali rade ljudi skauting pa ga lako provale..
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Olimp » 07 Sep 2023, 22:09

Ja sam odavno izgubio povjerenje u ovu reprezentaciju a protiv CG i Bugarske smo uzeli 4 boda a zaslužili jedan.
Zato sam danas sačuvao živce i na 1-0 za nas predložio ženi da gledamo seriju, jednostavno se namirisati moglo ovo.
Zovite me ludim ali mi smo najbolje i najsnislenije igrali pod Kratajićem na SP.
Piksi je izvukao maksimum u kvalifikacijama za SP ali na SP je došlo do bekog raspada i sada sno i dačje raspadnuti, vjerojatno ćemo proći jer je grupa sranje ali ispadali smo mi i iz takvih i sličnih.
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja