Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby grobar_Zvornik » 07 Sep 2023, 22:09

Хајз, наравно да јесте. Стефан, Стеван и Адам нису.
Остатак пети разред европског фудбала.
Бугари су шести.Група нам је најлакша у нашој историји.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Slaninar » 07 Sep 2023, 22:13

08/03/22 | Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno - kaže Piksi

Srbija – Norveška 2. jun
Debituje Čupa.
Nakon toga nema više prepirki između Terzića i Piksija.

A sada je na redu i Mitrović.

Popustio si Piksi a kako si popustio tako će ti to doći i trenerske pozicije.

Meni se i onako sve ovo i zgadilo pa niti nešto pratim niti se preteramo nerviram.

Nama nije problem igrački kadar već korov u i oko saveza, dok god se budu kurta i murta pitali, biće ovako.
Last edited by Slaninar on 07 Sep 2023, 22:17, edited 1 time in total.
Slaninar

Postby Baxter Stockman » 07 Sep 2023, 22:16

Olimp wrote:Zovite me ludim ali mi smo najbolje i najsnislenije igrali pod Kratajićem na SP.

Znam za makar još jednog pored mene koji te ne smatra ludim.
Na braniku Selektora Mladena!

Meni je sve bilo jasno juče kad sam poslušao konferenciju za medije, a Piksi je u fazonu - igra me više ne interesuje, bitna mi je samo tabela.

Totalno omašen tim danas, Radonjić, rikverc Maksa i Kostić bez minuta.
A onda kad je skontao da je ujebao bokove, još veći zajeb, mrtvi Mladenović kojem je Tadić jedno 7x nakršio sve živo jer stoji ko june umesto da utrčava u prostor. Jedini put kad je to uradio Duci je imao zicer glavom.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Slaninar » 07 Sep 2023, 22:18

@Olimp @Baxter Stockman

A ja sam još jedan ludak koji je isto to govorio za Krstajića.
Slaninar

Postby Tileoleo » 07 Sep 2023, 22:19

Штета за друго полувреме, сабили смо их, бар 2-2 да је било. Ал добро, терај даље, не видим начин да не одемо на ЕП.

Митар и Влах слабо напред, можда и не би требало више да их гура заједно. Митровић је играо неког СС и чак и организовао нападе што је било баш слабо, цео меч је био ван ритма, да ли због позиције или чега већ не знам. Влаховић и у Јувентусу кубури са чистим шансама а ево и вечерас је код оног ударца главом лоше реаговао на чисту шансу. Мора то да поправи.

Калаба брат мен оф д меч код наших. Креирао је више од Тадића и СМС-а у другом полувремену, као лав се борио. Свака част. Требало би Гвардиола озбиљно да размисли о њему :biggrin: Добар је са ногама и колико воли да повуче лопту то је шоу али је данас у другом из тога увек нешто произашло.
Tileoleo

Postby Baxter Stockman » 07 Sep 2023, 22:26

Ma nema od toga ništa, kupio je Gvardiola koji je dve godine mlađa i dosta bolja verzija Kalabe.

Neće ovo biti mnogo bolje ni u sledećem prozoru, jedino što može da nas nekako podigne je da Duci, Ilić i Samardžić nekako dignu formu i tu dobijemo nešto.

Mitrović i SMS su otišli da lade jaja po Arabiji.
Tadić vidno usporio i Holandiju zamenio Turskom da Turke još malo odžepari.
Kostić ostao bez minuta.
Vlahović van forme.

5 naših prvotimaca.
Nema selektora koji bi smeo da klupira dvojicu od ovih 6, a kamoli da napravi nešto više od toga.
To nam je što nam je.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Veljkona22 » 07 Sep 2023, 22:31

Piksi sve vreme kombinuje odbranu i ne može da nađe trojac pozadi.
Mene to izletanje Pavlovića užasno nervira ali dečko je igrao krilo u mlađim kategorijama :)
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby soniko » 07 Sep 2023, 22:32

Kalaba je vukao jer je selektor tako dobro postavio igru da je samo on bio slobodan.
Kao osvjedoceni partizanovac odrastao u nekom vremenu suprotnom od ovog danasnjeg dugo sam bio na Piksijevoj strani zbog starih zasluga i stava koji je imao do plasmana na SP.
Ovo sto pokazujemo od tada je cemer i jad.
Covijek se ponasa kao dijete u FM, sto vise napadaca da bi bili ofanzivniji.
Bukvalno nam igra ide na gore od momenta kada je krenuo gurati drugog spica.
Da ne pricam o tome da ni u naznakama nema opciju za cetiri u zadnjoj liniji.
Mitar, Vlahovic,SMS, Radonjic, Kostic.
Evo, ja mogu da prihvatim da on zeli napadacki fudbal ali zasto onda sa takvom ekipom poslije gola u petom minutu se povlacis i stajes u blok i prepustas loptu protivniku.
Ova petorica da ti jure igrace i odigraju defanzivnu utakmicu???
Ili misli da ostala petorica mogu protiv Madjara.
Strasno.
soniko

Postby Tileoleo » 07 Sep 2023, 22:34

Па Калаба је својим излетањем искреирао неколико добрих напада, иако наравно то јесте ризик ако крене контра. Али мени се свиђа то кад штопер може да повуче лопту и створи неки вишак горе у нападу, изненади мало противнике.

Бакстер, ма знам наравно, Гвардиол је ниво изнад него то је тај тип штопера који Пеп воли. :biggrin:
Tileoleo

Postby soniko » 07 Sep 2023, 22:36

Ok je to kao opcija, ali ako ti je to jedini nacin da napravis visak onda ili trener ne zna posao ili ga igraci ne slusaju.
soniko

Postby Tileoleo » 07 Sep 2023, 22:47

Ма наравно да не сме да буде једини али кад крене напред то његово излетање треба да буде сигнал везњацима да се спреме за неку комбинацију, дупли пас... Било је и вечерас тога у неким моментима. Иза наравно мора да остане неко да чува ако пукне контра као онда кад су му Португалци отели лопту на Да Лужу.
Tileoleo

Postby Veljkona22 » 07 Sep 2023, 22:48

Izbegavam da mešam reprezentaciju i blizance :biggrin: aIi moram da se osvrnem na ovo. Neverovatno kolika se hajka protiv Piksija vodi na društvenim mrežama od strane Zvezdinih navijača od kada je predložio Bjekovića za predsednika saveza. I te kako je ta hajka u režiji Zvezdana Terzića i Delija imala uticaj na Piksija. Od tad se reprezentacija raspala a ne od Portugala. Pa mi smo između Portugala i SP obezbedili A ligu u Ligi Nacija. Manite se te priče... Odbrana je i tada štucala ali je igra bila na nivou.
Čini mi se da se i Piksi istrošio i da ga ne zanima nakon toga selektorsko mesto. Možda je i bolje nakon kvalifikacija da se povuče i da dođe novi selektor.

Veljkona22

Postby Rokanontas » 07 Sep 2023, 22:51

Ovo što Soniko kaže. Ne možeš očekivati da ti Pavlović pravi višak?! wtf
Rokanontas

Postby Muflon » 07 Sep 2023, 23:03

Veljkona22 wrote:Izbegavam da mešam reprezentaciju i blizance :biggrin: aIi moram da se osvrnem na ovo. Neverovatno kolika se hajka protiv Piksija vodi na društvenim mrežama od strane Zvezdinih navijača od kada je predložio Bjekovića za predsednika saveza. I te kako je ta hajka u režiji Zvezdana Terzića i Delija imala uticaj na Piksija. Od tad se reprezentacija raspala a ne od Portugala. Pa mi smo između Portugala i SP obezbedili A ligu u Ligi Nacija. Manite se te priče... Odbrana je i tada štucala ali je igra bila na nivou.
Čini mi se da se i Piksi istrošio i da ga ne zanima nakon toga selektorsko mesto. Možda je i bolje nakon kvalifikacija da se povuče i da dođe novi selektor.

Samo on jadan nije kriv. Od čega se istrošio? Prodavač magle, i mene je na početku prevario. Opet ljudi zaboravljaju kako se prošao taj Portugal, poništili su im čist gol za pobedu u Beogradu, poslednji meč bi bio revijalan, a i tu smo imali sreće da prođemo na onakav način u poslednjim minutima. Ništa lošije nismo izgledali kod Muslina, pa i Krstajića, ne verujem šta pišem ali istina je.
Muflon

Postby Veljkona22 » 07 Sep 2023, 23:07

Naravno da je kriv Piksi. Ali ne može da se abolira zlo koje su naneli Terzić i Delije pred prvenstvo.
Pre SP, Piksi je ispunio sve ciljeve. Direktan plasman na SP(realno i iznad naših mogućnosti) i prvo mesto u Ligi Nacija.
Što se ne uhvatite meča u Norveškoj?

Da su priznali gol Portugalu... da baba ima muda, da Terzic i Delije nisu vršile pritisak, da kučka nije srala, zajca bi uvatila itd itd itd
Last edited by Veljkona22 on 07 Sep 2023, 23:10, edited 1 time in total.

Veljkona22

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja