Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Finale SP: Nemačka - Srbija

Ko osvaja?

Poll ended at 10 Sep 2023, 15:35

Nemačka
14
16%
Srbija
76
84%

Total votes : 90

Re: Finale SP: Nemačka - Srbija

Postby Tegi » 08 Sep 2023, 21:49

Ćoba wrote:Tegi, jel bio ovaj Stojaković u njegovon stručnom štabu od početka?

Odgovorio je Cvele. Uz Olivera Kostića (zanimljivo, preuzelo letos litvanski Juventus) i Malinu, tu je u startu bio profesor Trunić, ali ga je na pripremama za EP zamenio onaj dugogodišnji pomoćnik iz Zvezde, zaboravio sam mu ime, lični na Šarenca.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ćoba » 08 Sep 2023, 21:54

Peśić je i sam dosta puta izjavio da ne prati toliko NBA, tako da računam da je ovaj Stojaković bio fin dodatak kao neko ko je tamo i poznaje sve te igrače.
Ćoba

Postby Tegi » 08 Sep 2023, 21:56

Zato je Sale doveo Rajakovića pred SP u Kini.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 08 Sep 2023, 22:33

A ništa specijalno, malo infantilno je reagovala u trenutku euforije i sve ok :biggrin:

Moram da pohvalim Plavšića kojeg često pljujem.
Cvele

Postby Ćoba » 08 Sep 2023, 22:51

I Avramovića je "iskoristila", vidjelo je koliko je pod emocijama i da nije u stanju da priča razborito a ona je samo gurala dalje sa pitanjima. Sreća završilo se bezbolno ali baš jadno od nje.
Ćoba

Postby nexus13 » 08 Sep 2023, 22:54

Ali moj utisak prvenstva...Aleksa!!!

Svaka cast grobarijo, napravili ste novu, drugaciju verziju Gagija. Suvo zlato svake ekipe kad imas dobrog trenera koji zna kako da ga koristi. Neverovatno koliko momak donosi, nesnosan je svakom protivnickom igracu kog cuva.

I da, njemu je kao i Kalini taj boost dosao od igranja za reprezentaciju, potpuno drugaciji igraci pre i posle prvenstva, pa nek se klinci malo zapitaju vredi li peglati sa repkom ili po nekim kampovima.
nexus13

Postby Starks » 08 Sep 2023, 23:16

Zappa wrote:Ako me sećanje služi jedan bivši forumaš i košarkaš nema baš lepo mišljenje o Truniću kao košarkaškom stručnjaku..

Baš bedno od novinarke SK .. Prevelika euforija, plus traženje pesama..kao da smo svetski prvaci.. Poletela je malo

Da ima kretena među novinarima - svakako, danas više nego ikad. Ali za 80% sličnih situacija krivi su urednici koji postavljaju zadatke ne osvrćući se na zdrav razum, ponavljanja, etiku, dešavanja na terenu koja im nisu poznata, smislenost pitanja... prednjače televizije i portali.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Olimp » 08 Sep 2023, 23:21

Šteta za talenta njegovog kalibra da je tek u kasnim godinama došao pod pasku Obradovića i Pešića.

Mnogo sam nervozan pred finale.
Nisam očekivao pred SP ništa više od polufinala, na kraju smo dp njega došli nakon lude utakmice Litvanije koju smo kaznili ispražnjenu.
Nadao sam se pobjedi protiv Kanade i nekako se pomirio da finale s Amerima gubimo jer su totalno nekontabilni stilu naše igre.
Sad kad igramo s Njemačkom nadamo se svi zlatu, i s obzirom da je košarka ogroman sport drugi najveći na svijetu, nekako smo svjesni svi da nam je ovo šansa za zlato kakvu nećemo imati ko zna koliko.
I plašim se ako izgubimo da ćemo zbog toga imati gorak ukus u ustima iako smo premašili sva očekivanja.

Po meni ključ finala da Aleksa udavi Šredera i da iskontroliramo njihov šut za 3.
Nadam se većoj minuzaži Alekse u odnosu na Stefana Jovića.
Olimp

Postby Dexi » 08 Sep 2023, 23:46

Koliko se ja secam nije Aleksa tek juce eksplodirao,bio je on i najbolji strelac ACB lige pre nekoliko godina ako se ne varam.

Zeljko mu je samo dao priliku na velikoj sceni,kao i sada Kari.Steta sto recimo Zvezda nije vratila Jovica umesto sto milione ulupase u onog indijanca Nejpira.Tragedija nase kosarke da umesto nasih igraca secdaju milioni za neke strance.

Ostavite novinarku na miru,i nju su ponele emocije posle pobede. :okk:
Dexi

Postby Tegi » 09 Sep 2023, 00:12

Olimp wrote: nakon lude utakmice Litvanije koju smo kaznili ispražnjenu.

Mit koji ne sme da zaživi.

Starks, slažem se. Dobar urednik može da uobroči lošeg novinara, dobar novinar je bezvredan pored lošeg urednika.
Tegi

Postby Cvele » 09 Sep 2023, 00:35

Nekako mi je ceo post gospodina Olimpa vrlo ružan. I da budem konkretniji, nekako kontradiktoran.
Cvele

Postby familija » 09 Sep 2023, 00:38

nexus13 wrote:Ali moj utisak prvenstva...Aleksa!!!

Svaka cast grobarijo, napravili ste novu, drugaciju verziju Gagija. Suvo zlato svake ekipe kad imas dobrog trenera koji zna kako da ga koristi. Neverovatno koliko momak donosi, nesnosan je svakom protivnickom igracu kog cuva.

I da, njemu je kao i Kalini taj boost dosao od igranja za reprezentaciju, potpuno drugaciji igraci pre i posle prvenstva, pa nek se klinci malo zapitaju vredi li peglati sa repkom ili po nekim kampovima.

Svi koji mogu...neka pogledaju poslednja 3:41 prve cetvrtine...ja sam sada pogledao na miru..
Sta je sve Aleksa uradio....izucavace se na NBA klinikama... :blue: :blue: :blue:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby Hasselbaink » 09 Sep 2023, 04:01

Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Fratelo » 09 Sep 2023, 06:48

Problem sa Nemackom je taj sto imaju izuzetno dobre kosarkase na apsolutno svim pozicijama i to po 2 komada na svakoj poziciji.

Najveci problem je taj sto znaju kako da igraju po fiba pravilima.

Bice pretesko, uzdam se u Bogdanov sampionski mentalitet jedino.

Nadam se da nas nece nadigrati na visokim pozicijama i da ce Franz biti sveden na neki minimum tipa 10 poena.
Fratelo

Postby Bojdo » 09 Sep 2023, 07:57

Letonija sa dobrom odabranom ih je zamalo pobjedila.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.