Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Skafi » 19 Nov 2023, 16:55

Čemu se mi radujemo. U najslabijoj grupi, u 4 meča nismo dobili Mađare i Bugare.
Skafi

Postby Inzaghi » 19 Nov 2023, 16:56

Radujte se momci, zasluzili ste.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby СрбинПодгорица » 19 Nov 2023, 16:56

Не могу да се не радујем, али не могу се радовати како треба после свега. Срећом група била најслабија па смо прошли.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Muflon » 19 Nov 2023, 16:56

Veljkona22 wrote:Ispunio sve ciljeve, stvarno treba porazmisliti od povećanju

Plaši me da ga neko ne uzme posle ovakvih rezultata. Samo on da produži i ja sam miran.
Last edited by Muflon on 19 Nov 2023, 16:56, edited 1 time in total.
Muflon

Postby Hajzenberg » 19 Nov 2023, 16:56

Na kraju skor 4-2-2 :lol:

Zbog luzerskog mentaliteta i pičkastog pristupa voleo bih da izvučemo Švicu, Tursku i Albaniju i da sve izgubimo uz ponižavanje kako na terenu tako i na tribinama.

Ova reprezentacija je zaslužila debakl na EP i nadam se da će se ponoviti scenario sa SP u Nemačkoj.

Za Mađare nisam imao ni najmanju sumnju da će da se izblamiraju pred 60 i kusur hiljada gledalaca, nisu oni Srbija.
Hajzenberg

Postby Chuck » 19 Nov 2023, 16:56

Dal bi se palio vatromet i da smo izgubili a prosli :laugh: :laugh:
Chuck

Postby Avenger » 19 Nov 2023, 16:57

Jadno i bedno. Kao i ovaj vatromet. Kao i ovo forsirani slavlje ove nakaze na RTS-u.

Fujcina.
Avenger

Postby Radlirez88 » 19 Nov 2023, 16:57

Ostaje zal sto se nije pevalo da li cujes mila moga konja kas i sto nismo izgubile pred zvalavim
Radlirez88

Postby Pit Bull » 19 Nov 2023, 16:57

Koga realno zabole kako si igrao kroz kvalifikacije?

Za razliku od prethodnih EURO kvalifikacionih ciklusa kad smo igrali lose takodje, sad smo prosli.

A u proslosti smo ispadali od Estonije, Azerbejdzana, Albanije, Skotske i slicnih velesila.

20 godina se brukamo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i ispadamo od smijesnih reprezentacija. Sad smo smijesne reprezentacije (Bugarsku&CG) ostavili iza sebe pa kako god.

A to sto smo losu igru imali kroz kvalifikacije ne znaci da ce biti tako u Njemackoj za 8-9 mjeseci.

Kad god smo odigrali kvalifikacije za SP odlicno, na samom turniru smo se obrukali svaki put. Neka sad bude obrnuto.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Muflon » 19 Nov 2023, 16:59

Pit Bull wrote:Koga realno zabole kako si igrao kroz kvalifikacije?

Za razliku od prethodnih EURO kvalifikacionih ciklusa kad smo igrali lose takodje, sad smo prosli.

A u proslosti smo ispadali od Estonije, Azerbejdzana, Albanije, Skotske i slicnih velesila.

20 godina se brukamo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i ispadamo od smijesnih reprezentacija. Sad smo smijesne reprezentacije (Bugarsku&CG) ostavili iza sebe pa kako god.

A to sto smo losu igru imali kroz kvalifikacije ne znaci da ce biti tako u Njemackoj za 8-9 mjeseci.

Kad god smo odigrali kvalifikacije za SP odlicno, na samom turniru smo se obrukali svaki put. Neka sad bude obrnuto.

+1

A i nikad bolje se nije živelo u Srbiji, nikad više fabrika i autoputeva. Ko ovde ne vidi uspeh reprezentacije taj je zlonameran.
Muflon

Postby Dexi » 19 Nov 2023, 16:59

Bravo momci za plasman na EP :okk: .Naravno da treba da se slavi plasman na EP jer nas nije bilo na EP 24 god :krsti: .

Imamo neki kontinuitet konacno na velikim takmicenjima.Sto pre shvatite da imamo prosecnu reprezentaciju ranga Skotske,Norveske,Svedske,Madjarske lakse cete prihvatiti da je i plasman na EP sam po sebi uspeh.

Mislim dovoljno je pogledati nasu poslednju liniju i ekipe za koje igraju ti momci pa da te uhvati jeza :biggrin: Objektivno remi sa Bugarima jeste blam,ali u kontekstu konacnog rezultata ne treba biti suvise strog.

Kako se radi u nasem fudbalu,kakve su nam mladje selekcije ovo EP je mozda i poslednja sansa za neki iskorak na velikom takmicenju.

A taj iskorak bi bio plasman u noksut fazu.Podrska za Piksija :okk:
Dexi

Postby Observer » 19 Nov 2023, 16:59

Igra nam je go k....
Možda dva poluvremena kvalitetna za cele kvalifikacije, tako bih i ja mogao da budem selektor. Mađarska nas dvaput rutinirala, a Bugari nikad gori umalo dvaput dobili.
Piksi je fudbalska legenda, ali trenerski maksimum mu je Kina, nadam se da će što pre tamo ponovo.
Nosce te ipsum
Observer

Postby Bojdo » 19 Nov 2023, 17:01

Kakvi smo mi antitalenti za ovaj sport, naša jedna od najtalentovanijh generacija u posljednjih 20 god je ispodprosjecna na svjetskom nivou. Šta ćemo biti kad dodju lošije generacije?
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby soniko » 19 Nov 2023, 17:01

I ovo je mnogo za savez koji vodi Vucic.

Inace, moze li hajz da nam opise koliko smo sranje napravili blamiranjem u ovoj grupi, tj koliko smo mogli napredovati na listi za bolji polozaj u zrijebu za naredna takmicenja da smo dobili koju utakmicu.

Hrvati su kontinuitet a poslije i rezultate dobili zahvaljujuci pobjedama nad losijim ekipama i ulaskom u prvi sesir svakog zrijeba.
soniko

Postby Inzaghi » 19 Nov 2023, 17:01

Mi smo kurton a kuka se na igru.

Mi nikada nista necemo uraditi a kuka se na plasman.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja