Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Latinoamerički koktel

Re: Latinoamerički koktel

Postby irriducibili » 15 Jun 2012, 00:56

Ko je ludak sa Arene, koga se ne bi postideli juznoamericki komentatori kad proslavljaju gol?
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 15 Jun 2012, 01:30

irriducibili wrote:Ko je ludak sa Arene, koga se ne bi postideli juznoamericki komentatori kad proslavljaju gol?

:laugh:

Ne gledam na areni(tj. ne gledam uopšte, nerviraju me Bokini mečevi), ali znam za koga pitaš. Lik pokušava da iskopira latino komentatore sa tim GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL... i to i nije tako loše u odnosu na recimo Acine ili Mijaljevićeve reakcije kod golova( :pop: ). U principu, većinu južnoameričkih mečeva gledam preko strimova, baš zbog energije koju njihovi komentatori unose u meč, ali sam igrom slučaja pre nekih mesec dana gledao na Areni Santos-Bolivar, čovek je ispoštovao svih 8 komada Santosa, umalo mu nije glas otišao, poslednjih 20-ak minuta meča je onako promukao jedva izvukao. :laugh:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 15 Jun 2012, 01:36

Zato i pitam, lik to stvarno jako dobro radi. A ja vidis slabo gledam juznoamericki fudbal, ali Boku gledam kad god mogu, zbog jednog od najomiljenijih mi igraca ever. Naravno, u pitanju je fudbalski genije, Juan Roman Riquelme...
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 15 Jun 2012, 01:47

irriducibili wrote:Zato i pitam, lik to stvarno jako dobro radi. A ja vidis slabo gledam juznoamericki fudbal, ali Boku gledam kad god mogu, zbog jednog od najomiljenijih mi igraca ever. Naravno, u pitanju je fudbalski genije, Juan Roman Riquelme...

:thumbup:
Nije ni on više na onom starom nivou, sporiji je nego ikada(ako je to moguće :biggrin: ), ali i dalje sa loptom može da uradi šta god hoće. Boli ga dupe, već par godina igra za svoju dušu. Kralj! :hathello:

Vidim 2-0 za Boku, pretpostavljam da lagano kontrolišu meč. U ako ne smanji večeras, teško da će to uspeti u Santijagu da nadoknade...
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 15 Jun 2012, 01:58

CRNO BELI SVET wrote: :thumbup:
Nije ni on više na onom starom nivou, sporiji je nego ikada(ako je to moguće :biggrin: ), ali i dalje sa loptom može da uradi šta god hoće. Boli ga dupe, već par godina igra za svoju dušu. Kralj! :hathello:

Vidim 2-0 za Boku, pretpostavljam da lagano kontrolišu meč. U ako ne smanji večeras, teško da će to uspeti u Santijagu da nadoknade...

Ma carobnjak, sa radijusom kretanja morske zvezde. :biggrin:
Secas ga se iz evropskog perioda, kada je hteo da igra, niko mu nista nije mogao. A znao je da igra bukvalno sam protiv cele protivnicke ekipe. Ponekad pomislim da je steta sto nije ozbiljnije shvatao fudbal, a onda shvatim da bi ostali uskraceni za niz lucidnih poteza, koje je samo lenji i nekonvencionalni genije mogao da uradi. I danas ga je divota posmatrati, nikad ne znas sta ce uraditi, a pritom mu se jos veceras igra... :P

Da, lagana kontrola, dati po mogucstvu jos jedan, pa cekati Brazilce...
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 15 Jun 2012, 02:12

irriducibili wrote:Ma carobnjak, sa radijusom kretanja morske zvezde. :biggrin:
Secas ga se iz evropskog perioda, kada je hteo da igra, niko mu nista nije mogao. A znao je da igra bukvalno sam protiv cele protivnicke ekipe. Ponekad pomislim da je steta sto nije ozbiljnije shvatao fudbal, a onda shvatim da bi ostali uskraceni za niz lucidnih poteza, koje je samo lenji i nekonvencionalni genije mogao da uradi. I danas ga je divota posmatrati, nikad ne znas sta ce uraditi, a pritom mu se jos veceras igra... :P

Da, lagana kontrola, dati po mogucstvu jos jedan, pa cekati Brazilce...

Bold - on, Okoča, Gaza... Puno majstora je bilo kojima je fudbal bio samo zabava, svakom na svoj način, još je on ispao i najozbiljniji od svih njih.

Sad sam gledao poslednjih 10-ak minuta meča, kakav blok Boke u njihovih 20 metara. :gitara:

Ali, to je rešeno, idemo sad do Oklahome da okadimo Vestbruka :pop: koji za sada "dominira" :colera: (ovde nas Alonzo neće pronaći :biggrin: )...
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 15 Jun 2012, 02:18

Da, da, dajem svecano obecanje da vise nikada necu reci da je RW glup, samo da odradi ovu seriju kako treba... :pop:

Btw, a Djalminja, secas li se njega pre povrede?
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 15 Jun 2012, 02:27

irriducibili wrote:Btw, a Djalminja, secas li se njega pre povrede?

:biggrin:
Navijao sam tih godina za Depor. On i Okoča su se bukvalno nesvesno takmičili ko će da proda luđi dribling ili asistenciju. :laugh:
CRNO BELI SVET

Postby irriducibili » 15 Jun 2012, 02:36

Razumemo se... :okk:
irriducibili

Postby ИлићКапитен22 » 15 Jun 2012, 12:10

irriducibili wrote:Zato i pitam, lik to stvarno jako dobro radi. A ja vidis slabo gledam juznoamericki fudbal, ali Boku gledam kad god mogu, zbog jednog od najomiljenijih mi igraca ever. Naravno, u pitanju je fudbalski genije, Juan Roman Riquelme...

:+1:

Марадона опет синоћ доминирао на трибинама.Али атмосфера пре меча.Која лудница.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby nolinjo » 15 Jun 2012, 14:25

to onaj bezmudni fudbaler sto je promasio penal protiv u 1/2 finalu protiv arsenala ? :nisamodavle:

ipak volim i ja uana brata romana ,al vise volim cileance .moram navijati za njih jer igraju fudbal
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 21 Jun 2012, 23:10

Korintijans je prvi finalista Kopa Libertadores.U revanšu su kod kuće igrali nerešeno sa braniocem titule Santosom.Gosti su poveli golom Nejmara a izjednačio je Danilo. U drugom meču noćas se sastaju Universidad Čile i Boka a gosti iz Argentine brane 2:0 iz prvog meča.
VMJunior

Postby nolinjo » 21 Jun 2012, 23:35

ma govnavi bunkerasi ,usro ih gol posle zlobodnjaka na polumufute i onda udari zbunker sa 12 igraca ,a i santos imo los dan ,tj lose drugo poluvreme ...isli su na 0-1 opet ,i igrali dobro u prvom al drugo go kurac

ajmo sale leon
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ИлићКапитен22 » 21 Jun 2012, 23:42

nolinjo wrote:ma govnavi bunkerasi ,usro ih gol posle zlobodnjaka na polumufute i onda udari zbunker sa 12 igraca ,a i santos imo los dan ,tj lose drugo poluvreme ...isli su na 0-1 opet ,i igrali dobro u prvom al drugo go kurac

ajmo sale leon

ооооооо чему се надате ?!
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby nolinjo » 21 Jun 2012, 23:57

ИвицаКраљ25 wrote:
nolinjo wrote:ma govnavi bunkerasi ,usro ih gol posle zlobodnjaka na polumufute i onda udari zbunker sa 12 igraca ,a i santos imo los dan ,tj lose drugo poluvreme ...isli su na 0-1 opet ,i igrali dobro u prvom al drugo go kurac

ajmo sale leon

ооооооо чему се надате ?!

iima da se useru ko picke
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal