Puta Tapar wrote:Taman će i Vlada Mijaljević da uleti tada.
Jbt, ja na Miljajevića potpuno zaboravio

šta je sa tim čovekom...Krivokapić-Matić će onda dupli program 18-21 mada se dva puta igra po dva meča od 21 h a dva puta će biti taj dupli program. Ovo kako ja pratim prenose na javnom servisu nikad nije bilo da samo 2 komentatora prenose celo prvenstvo uz Acu kao ispomoć za prenose Srbije. A ravno je sada 40 godina od EP u Francuskoj koje sam kao rani osnovac pratio kao prvo ne samo fudbalsko prvenstvo nego kao neko prvo poimanje sporta i gde se naravno ne sećam ničega sem da sam gledao kako nas pune Belgija i posebno Danska

na nekom malom crno-belom tv u nekoj vikendici. Uglavnom je na RTS-u bio zadnjih dvadesetak godina kvartet u pitanju, Kovinjalo je već par godina penzionisan, možda je ili nije umesto njega uleteo Matić koji je debitovao čini mi se u Brazilu, bio je nekada i Višković, Strajnić je sada samo statični lik sa lica mesta a na Mijaljevića sam apsolutno zaboravio. Priča se o nekom višku zaposlenih kod njih a ljudi nemaju barem 4 lika koji bi prenosili 51 utakmicu.
Što se tiče Albijanića jebo li ga onaj Marković Zoran što ga sa Kosova dovukao u Srbiju, samo toliko mogu da kažem.