Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby Monogamija » 20 Jun 2024, 19:30

Loka wrote:Сада гледам преглед и гледам кретњу Сергеј код гола кекеца. Сергеј гледа како га Карничник претрчава и не реагује.

https://www.youtube.com/watch?v=ooSHbASSGt8&t=416s

Погледајте наш 20 тј. Сергеја и његову кретњу тј. шта ради.

Srce hoće dupe klokoće
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Domingoo » 20 Jun 2024, 19:32

Mi sa ovakvom igrom energijom taktikom i koncentracijom mozemo da da upisemo poraz od Danaca i to ubedljiv ..

Potrebne su jasne izmene u sastavu , golman i zadnja linija su za sada opravdali ocekivanja obzirom koliko je vezni red neaktivan .. Levo smo imali problema ali dok je tu Mladenovic to je ok ..
Rajkovic
Zivkovic-Veljkovic-Milenkovic-Pavlovic-Mladenovic je do sada najbolji deo tima i tu ne treba nista dirati niti ima prostora za izmene..

Ono sto ne valja je sve ono ispred njih ja bih tu ostavio jedino Lukica i Gudelja ,Lukica zbog trcanja i snage a Gudelja jer je pokazao da jedini zna da stane na loptu ..

Ilic je na toj poziciji takva rupa da to boli i ako sam pre utakmice prizeljkivao njega .
SMS mora da igramo SAMO iza napsdaca one je u Lsziu igrao u sistemu 4-3-3 gde je imao dvojicu da trce i pokrivaju u nasoj formaciji na cmf on mora podjednako da trci kao parnjak mu zato je tu bolje Lukic -Gudelj nego SMS-Lukic .. protiv neke ultra slabe ekipe ok ali na EP NIKAKO !

Ispred umesto 2+2 igrati 3+1 igraca neko je napisao da Mitrovic i Vlahovic guse jedan drugog i slazem se ne postoji ni jedan tim koji igra sa 2 takva igraca ako igras sa 2 spica to mora da bude balans 1 razbijac 1 tehnicar koji siri tipa Lazovic -Skuletic . Zigic-Kezman ,Sesko-ovaj drugi ,Suarez -Cavani uvek imas 1 koji je jaci na lopti u pasu ,posto je Jovic previse indolentat za tu ulogu onda 1 spic ..

Iza njega Birmancevic-Tadic-Samardzic ili Birmancevic -Sms-Samardzic ..

U ovakvoj formaciji imas 4 igraca koja mogu da trce Lukic Samardzic Birma i Gudelj imas opciju za zavrsni pas i SMS blizu gola sa manjom defanzivnom ulogom .. na ulazni centarsut Zileta imas Birmu na skoku i mnogo toga drugog..

Ali to je sve trebalo u kvalifikacijama i kros kvalifikacije mada nemamo izbora ako hocemo nesto moraju drasticne promene.

Ida kada sam napisao da se od Gacinovica pravi bek mislio sam na desnog a ne levog covek je izraziti desnjak koji probija pretrcavanjem ili kros dupli pas sa kontra noge ne moze nista danas je izgledao kao potpuni amater.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Loka » 20 Jun 2024, 19:37

Monogamija wrote:
Loka wrote:Сада гледам преглед и гледам кретњу Сергеј код гола кекеца. Сергеј гледа како га Карничник претрчава и не реагује.

https://www.youtube.com/watch?v=ooSHbASSGt8&t=416s

Погледајте наш 20 тј. Сергеја и његову кретњу тј. шта ради.

Srce hoće dupe klokoće

Нестварно. Сергеј га гледа, буквално га гледа како га прелази.
Ево овде је временски намештено

https://youtu.be/ooSHbASSGt8?t=278

За ово би Сергеј морао мало да одговори на нека питања.
Loka

Postby DM 12 » 20 Jun 2024, 19:40

Je l je moguće da najbolji mladi igrač premijer lige nije dobio ni minut u prve dve utakmice, a da igraju Eze, Bowen, Galager i Mainoo?
DM 12

Postby Storm » 20 Jun 2024, 19:47

S obzirom na rezultat izmedju Danske i Engleske, ispada da ni poraz od Slovenije rezultatski ne bi promijenio puno pred poslednje kolo. Jedino sto bi trebala pobjeda od 2 gola za 3 boda a gol razliku 0. I drugo, posle drugog poraza bi svima ladje potonule i atmosfera bi otisla dodjavola..
Ok, sada u teoriji kao sto smo rekli gore i 2 boda mozda uz puno srece da donese prolaz sa trece pozicije, ali uglavnom ti treba pobjeda protiv Danske.

Iskreno, tesko ce se doci do pobjede na osnovu prikazanog. Danci su mnogo kvalitetniji.
Storm

Postby Dovla933 » 20 Jun 2024, 19:50

Radonjaa wrote:
Loka wrote:Добро је што ће се знати пре наше утакмице да ли може са 2 бода.
Међутим, ту зависимо од утакмице енглеска-словенија и тамо датих голова. Мислим да не можемо са 0-0 већ сада јер су словенци дали више голова.
А како играју енглези...

Izgleda nećemo moći ni sa jednakim brojem datih golova, trebao bi nam jedan više, jer je sledeći kriterijum broj kartona. Žuti nosi 1 bod, crveni se računa kao 3 boda (nebitno da li su 2 žuta ili direktan), a ako neko ko ima žuti karton nakon toga dobije direktan crveni, to se računa kao 4 boda. Mi smo do sad dobili 7 žutih, Slovenci 4, tako da je teško zamisliti da nas nadmaše osim ako neko od njih dobije crveni.
A pazi pravilo, kad bismo tu treću utakmicu igrali sa Slovenijom, i završili je izjednačeni po broju bodova, gol razlici, i broju datih golova, onda bi se izvodili penali da odluče kome pripada mjesto, šteta što smo izbjegli taj cirkus :biggrin:

Nasi ne prate ni gol razliku a kamoli zute kartone, glupi Rajkovic ide na centarsut ostvlja prazan gol da jos malo ukanali gol razliku, sreca pa ga dadosmo :biggrin:
Dovla933

Postby Dare » 20 Jun 2024, 19:59

@Domingo

U ovakvoj formaciji imas

U ovakvoj formaciji imas vise igraca nego sto bi trebalo na terenu druze
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Dexi » 20 Jun 2024, 20:29

Domingoo wrote:Mi sa ovakvom igrom energijom taktikom i koncentracijom mozemo da da upisemo poraz od Danaca i to ubedljiv ..

Potrebne su jasne izmene u sastavu , golman i zadnja linija su za sada opravdali ocekivanja obzirom koliko je vezni red neaktivan .. Levo smo imali problema ali dok je tu Mladenovic to je ok ..
Rajkovic
Zivkovic-Veljkovic-Milenkovic-Pavlovic-Mladenovic je do sada najbolji deo tima i tu ne treba nista dirati niti ima prostora za izmene..

Ono sto ne valja je sve ono ispred njih ja bih tu ostavio jedino Lukica i Gudelja ,Lukica zbog trcanja i snage a Gudelja jer je pokazao da jedini zna da stane na loptu ..

Ilic je na toj poziciji takva rupa da to boli i ako sam pre utakmice prizeljkivao njega .
SMS mora da igramo SAMO iza napsdaca one je u Lsziu igrao u sistemu 4-3-3 gde je imao dvojicu da trce i pokrivaju u nasoj formaciji na cmf on mora podjednako da trci kao parnjak mu zato je tu bolje Lukic -Gudelj nego SMS-Lukic .. protiv neke ultra slabe ekipe ok ali na EP NIKAKO !

Ispred umesto 2+2 igrati 3+1 igraca neko je napisao da Mitrovic i Vlahovic guse jedan drugog i slazem se ne postoji ni jedan tim koji igra sa 2 takva igraca ako igras sa 2 spica to mora da bude balans 1 razbijac 1 tehnicar koji siri tipa Lazovic -Skuletic . Zigic-Kezman ,Sesko-ovaj drugi ,Suarez -Cavani uvek imas 1 koji je jaci na lopti u pasu ,posto je Jovic previse indolentat za tu ulogu onda 1 spic ..

Iza njega Birmancevic-Tadic-Samardzic ili Birmancevic -Sms-Samardzic ..

U ovakvoj formaciji imas 4 igraca koja mogu da trce Lukic Samardzic Birma i Gudelj imas opciju za zavrsni pas i SMS blizu gola sa manjom defanzivnom ulogom .. na ulazni centarsut Zileta imas Birmu na skoku i mnogo toga drugog..

Ali to je sve trebalo u kvalifikacijama i kros kvalifikacije mada nemamo izbora ako hocemo nesto moraju drasticne promene.

Ida kada sam napisao da se od Gacinovica pravi bek mislio sam na desnog a ne levog covek je izraziti desnjak koji probija pretrcavanjem ili kros dupli pas sa kontra noge ne moze nista danas je izgledao kao potpuni amater.

Sve je to lepo Domingo,ali imaš umesto 11 ,12 igraca u sastavu :biggrin:
Dexi

Postby Gerzovo » 20 Jun 2024, 20:32

I sa 12 bi bili nejaki.
Gerzovo

Postby Ralliart » 20 Jun 2024, 21:40

Ralliart

Postby Rokanontas » 20 Jun 2024, 22:23

Rajs wrote:Jedini gori od Piksnsija je mucenik Sautgejt

Piksi?! Pa Dragančeta je počistio jebeni Sautgejt.. lik je Duljajev rođak sa sela..
Rokanontas

Postby Malkovic » 20 Jun 2024, 22:36

Loka wrote:
Нестварно. Сергеј га гледа, буквално га гледа како га прелази.
Ево овде је временски намештено

https://youtu.be/ooSHbASSGt8?t=278

За ово би Сергеј морао мало да одговори на нека питања.

"Господине Милинковић-Савићу, како је могуће да је десет центиметара нижи десни бек толико бржи од вас на отвореној ливади?"
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Ćoba » 20 Jun 2024, 22:38

Nema ovo veze sa brzinom. Ovo je ljenost i bezobrazluk. Da je na vrijeme pratio svog igrača bio bi ispred njega lagano.

I još jedna stvar, Bogdanović priča ono što nas većina misli ali njemu nije mjesto da bude stručni konsultant na javnom servisu. Degutantno je i uklapa se u sve loše oko ove reprezentacije.
Ćoba

Postby NEDJA » 20 Jun 2024, 22:53

Za 26 godina otkako nema SFRJ, imamo svega 5 pobeda na velikim takmicenjima. Iran, SAD, Norveska, Nemacka i Kostarika. Ako izuzmemo Antica koji je bio u godinama i daleko od svog trenerskog zenita mi osim donekle Muslina nismo imali krstenog selektora. Ko zna kad cemo doziveti neki uspeh u fudbalu. Sve je naopako. Toliko igramo los i staromodan fudbal da bole oci. Nemamo presing, ne znamo da iznesemo loptu kad protivnik vrsi presing, nemamo brze igraca, nemamo tranziciju. Sve se svodi na bunarenje na napadace, prekide, nasumicne centarsuteve. Treba da se desi veliko cudo pa da pobedimo Dansku
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Loka » 20 Jun 2024, 22:55

И после поготка Словеније имали су онај шут опет Каличника.
Шта мислите ко је испао у одбрани и откасао своје?

https://youtu.be/ooSHbASSGt8?t=356

Како је могуће да будеш спортиста не можеш спринт да извучеш?
Loka

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024