Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Re: Grupa C - Srbija, Engleska, Danska, Slovenija

Postby NEDJA » 26 Jun 2024, 01:01

Hoce Domingo, sve ce tako biti. :laugh:
Bas ce Topic i Belic da dignu kvalitet
Crta se da preskacemo SP
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby nexus13 » 26 Jun 2024, 01:02

Dzabe se spominju igraci, pa i kukavni Micko koji zaista nije imao sta da trazi na EU. Mi igru nemamo, osnovnu ideju kako cemo napadati, formirati igru...po krilima, kroz sredinu, kratkim, dugackim pasovima....ma sve je na foru i individualizam pa kako prodje.
Razloga su 2 zasto nas niko nije izuo...momci pozadi koji su stvarno top kao i realno najslabija grupa. Kao sto neko rece, da je pravde iz ove grupe niko prosao ne bi.
Zadnja linija, Rajkovic ili Vanja (zavisi od forme)...a sve ispred je sacuvaj boze, od toga sta se trazi do dela kako su postavljeni.
Jebemumater, 2 tekme igras sa 2 spica (sidrasa) i nekim krilima...i ti ih postavis kontra, da ulaze u sredinu...i onda u jednoj tekmi gde igras sa jednim spicem ti ih stavljas da igraju na pravu nogu i centarsut... :laugh: Pa covece boziji, da si fudbal samo na FM-u igrao znao bi, kamoli sto si bio top igrac svojevremeno...kao da nas neko zajebava svega mi.

edit:
danas na live-u Dzejsi rece da je Mitar ocajan...i jeste, ali i kako da ne bude kad smo izmedju zadnjih veznih koji su konstantno bili na 40 metara od naseg gola i pomenutog Mitra imali crnu rupu....jbt k'o da je kuga tamo vladala pa niko nije smeo da udje.
nexus13

Postby Rokanontas » 26 Jun 2024, 01:18

Dragan od Niš i ne shvata jadan da je ovo neuspeh?! A i zašto bi, kada malo bolje razmislim. Pizda bez stava i kičme, bez svojeg ja, ego koji probija plafon, sluga gospodara- dakle aboliran u startu, uzima milione, bez ikakve odgovornosti. A Boga mi i bez znanja. I to je ono što ustvari smeta. "PODOBNI" BEZ ZNANJA I KIČME NAM SOLE PAMET! Masa poltrona, sa sve novinarima koji ne smeju ništa da kažu, svi ćute i prave se blesavi. Pa pogledajte samo te Rts-ovce. Jajare najgore vrste! Isto i za ove sa Arene. Postoji jedna priča koja se zove "Carevo novo odelo".. tu je sve lepo opisano. A u ovom tamnom vilajetu ništa drugo ni ne zaslužujemo od ovakvih kakvi nas vode. JEBITE SE PO KO ZNA KOJI PUT SISE ODVRATNE, POČEV OD PROCVALE USNE PA REDOM..
Rokanontas

Postby NEDJA » 26 Jun 2024, 01:25

Glavni i osnovni problem je STRUKA. Bata Djora je postavio temelje i mi kaskamo za modernim fudbalom 30 godina. Sve se pogresno radi, pocev od mladjih kategorija. Uvek ce biti talenata ali nikad nista necemo uraditi zbog struke.
da zivim za Partizan

za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Produzenisamlekom » 26 Jun 2024, 03:46

Nije problem struka,nego oni koji zele da se pitaju za sve u ovoj zemlji,pa kada oni kadriraju to ovako izgleda.
Ja Muslina nikada nisam nesto posebno cenio kao trenera,ali on je prvi posle xy godina koji nije zeleo da slusa neke neznalice,zato je i oteran! Piksi je podguzna muva....
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Zappa » 26 Jun 2024, 05:35

EP odrzano 7, plasirali se na 2, ukupno 1 pobeda (Norveska), jedan plasman u 1/8.

2000 plasman u 1/4, ali ne menja činjenice, nijanse su u pitanju..

Sta mislite ko bi mogao biti dobar selektor, da partija i vodja ne odlučuju..

Jokanović
Paunović
Vladimir Ivić
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Bojdo » 26 Jun 2024, 05:52

Produzenisamlekom wrote:Nije problem struka,nego oni koji zele da se pitaju za sve u ovoj zemlji,pa kada oni kadriraju to ovako izgleda.
Ja Muslina nikada nisam nesto posebno cenio kao trenera,ali on je prvi posle xy godina koji nije zeleo da slusa neke neznalice,zato je i oteran! Piksi je podguzna muva....

Struka je najveći problem. Decenijama ne možemo izbaciti kreativnog centralnog ili ofanzivnog veznjaka, ili krilo ili napadača za TOP 10 klubova po kvalitetu.

Naši najbolji igrači koji su imali kvalitet za TOP 10 klubova su defanzivci Vidic, Ivanović..

A nas najbolji veznjak ikad ili najkreativniji nije uradio ništa u evropskim klubovima i pobjegao je u Japan.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Loka » 26 Jun 2024, 06:35

Тадић је креативан и добар нападачки средњак али лош у осталим сегментима.
Никада није играо одбрану, никада није претерано трчао. Зато је највећи домет остао Ајакас и Саутемптон. Али не треба заборавити како је феномнално одиграо проти Реала у Мадриду ЛШ.
Слична и још изразитија прича је Сергеј. Исто добар нападачки орјентисан играч али ван тога слабо. Гуран на позицију у репрезентацији коју он не може да игра.

Надам се да Сергеј остаје а да Самарџић улеће на средину за следеће квалификације и ЛН.

Гледати да нисмо најгори и да смо боље пласирани од хрвата и арбанаса. :roll:
Last edited by Loka on 26 Jun 2024, 06:37, edited 1 time in total.
Loka

Postby Bojdo » 26 Jun 2024, 06:36

Da, ali ja pričam o kvalitetu za TOP 10 klubova.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby soniko » 26 Jun 2024, 06:39

Crna Gora i Litvanija su dvije ekipe koje si morao pobjediti da se kvalifikujes na EP.
To označavati kao uspjeh bi mogao navijač Moldavije, Estonije ili Lihtenstajna.

Sto se tiče pojedinačnog kvaliteta igrača u danasnjem izjednačenom fudbalu ne igra nikakvu ulogu. Sem mozda jedne ili dvije ekipe sve ostale su tu negdje i zato je ovako neizvjesno. Pogledajte kako je na terenu izgledala Slovačka, Rumunija, Austrija, Svicarska, pa i Slovenija pa ce vam biti jasno da li nam treba ekstra veznjak iz sampiona evrope da bi povezali pet pasova i iznijeli loptu sa naše polovine protiv Slovenije???

Struka jeste problem ali sta bi u ozbiljnoj zemlji uradili da imaju generaciju svjetskog i evropskog sampiona u mlađim kategorijama?
Naravno, trenera i generaciju citavu uvodili u seniorski fudbal da taj talenat materijalizuju na najvišem nivou?
Jel to kod nas urađeno?

Jel struka tako odlučila?
soniko

Postby Loka » 26 Jun 2024, 06:47

nexus13 wrote:
edit:
danas na live-u Dzejsi rece da je Mitar ocajan...i jeste, ali i kako da ne bude kad smo izmedju zadnjih veznih koji su konstantno bili na 40 metara od naseg gola i pomenutog Mitra imali crnu rupu....jbt k'o da je kuga tamo vladala pa niko nije smeo da udje.

Митровић је играч који је добар за 16 метара или ван да загради и прими лопту па прекршај или најбољем случају да тако леђима "остави" лопту другом играчу за даљи напад.
Он да прими лопту па да са лоптом трчи 40ак метара испред противничких играча-није.
Да вуче контре-није
Прави и развија нападе кроз додавање-није.
Loka

Postby Dylam Dop » 26 Jun 2024, 06:51

Terminalna faza uDBaskih metastaza u punom procvatu s ozarenim pogledom na budućnost.

Image

Sve do koštane srži je trulo i stucano u prah u strukturi ovog naroda i društva. Samljeveni zombi-populus sa kašom u glavi. Dok uzročnici ove kataklizme nezasito broje novce, za njima bleje njihove ovce..

Beskrajne su augijeve štale tzv. fss-a i vonjaju nadaleko.. U samoj suštini - sve čega su se db i ex ministar informisanja iz '99 do'vatili, da li su to sport, mediji,..., sve do mitova.. je rasporeno i nj. sadržaj iznutra izbačen van.

Za utjehu - sveCki smo prvaci u sisanju i upijanju šljus-šljas medijskih motki po tupoj sivoj kaši.

Do sljedećeg SP/EP pada se i u sjenu/debeli lad krila albanskog orla koji uzleće visočije, bliže izvorima napajanja energijom.

Neumorni pratioci srpske spičošutske selekcije ustvari su midl-ejdž flagelanti koji na vrhovima bičeva nose okačenu, samu po sebi nevinu bubamaru i pljaskaju se njima po grbači i bubrezima otpozadi..

...

Ipak, postoji i jedan svijetli aspekt u svom pomračenju - nisu se nekakvi raspomamljeni babuni sa vakuumom iza nosne šupljine zadesili međ' navijače koji su prisustvovali na licu mjesta, izletjeli sa tribina i napravili kakav nakaradan performans.
Last edited by Dylam Dop on 26 Jun 2024, 06:59, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby NEDJA » 26 Jun 2024, 06:53

Ironija je da je Piksi zgrnuo mnogo vece pare kao trener nego igrac, a bio je barem 100 puta bolji igrac nego sto je trener.
Vezni red nam je katastrofa ali mi je fascinantan Lukic. Nisam na ovom nivou video toliko nedorecenog igraca. Niti je zadnji vezni koji kvari igru, niti je box to box, niti kreativna desetka, niti ima dobar pregled ni sut, jedino sto dosta trci. On nam je nezamenljiv u sredini
da zivim za Partizan

za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Deran991 » 26 Jun 2024, 07:06

Šta nam treba za prolazak?
Deran991

Postby Dylam Dop » 26 Jun 2024, 07:07

NEDJA wrote:Vezni red nam je katastrofa ali mi je fascinantan Lukic. Nisam na ovom nivou video toliko nedorecenog igraca. Niti je zadnji vezni koji kvari igru, niti je box to box, niti kreativna desetka, niti ima dobar pregled ni sut, jedino sto dosta trci. On nam je nezamenljiv u sredini

Mala dopuna: u potpuno raštimovanom centralnom orkestru i harfa zvuči kao krčag kad ga pustiš niz stepenice..
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024