Board index Košarka Evropska košarka

Grcka A1 Liga

Re: Grcka A1 Liga

Postby Bodi Bond » 28 May 2011, 21:31

Teodosić je čisti genije, a vi pričajte šta hoćete. Da je igrao za Partizan ili da je Grobar drugačije biste pričali. Ništa manje ili više ni Jan Veseli nije smrad u odnosu sa protivnikom. Ali on je u Partizanu pa je sve dozvoljeno. :tap:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Talicni Tom » 28 May 2011, 21:34

Bodi Bond wrote:Teodosić je čisti genije, a vi pričajte šta hoćete. Da je igrao za Partizan ili da je Grobar drugačije biste pričali. Ništa manje ili više ni Jan Veseli nije smrad u odnosu sa protivnikom. Ali on je u Partizanu pa je sve dozvoljeno. :tap:

:+1:

Slična priča je o za Mačvana, a on je to još manje zaslužio.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Alonzo » 28 May 2011, 21:47

Bodi Bond wrote:Teodosić je čisti genije, a vi pričajte šta hoćete. Da je igrao za Partizan ili da je Grobar drugačije biste pričali. Ništa manje ili više ni Jan Veseli nije smrad u odnosu sa protivnikom. Ali on je u Partizanu pa je sve dozvoljeno. :tap:

Ma daj, kakve veze imaju Jan Vesely i Partizan sa Teodosicem?

Kada je Vesely uradio slicne stvari kao Teodosic? Nikad.

Vesely kada zakuca, on se raduje i to je to. Mozda je to nepostovanje prema protivniku, ali nikada se ne bavi stvarima kojima se bavi Teodosic.

Totalno nepovezano poredjenje. Da li je on genije ili nije, to je nebitno. Cinjenica je da se ponasao kao najveci smrad na terenu, i ovo mu je samo jedan od slicnih poteza u citavoj karijeri.

Meni se njegovo ponasanje ne svidja. On je za mene klasican folirant i nikada nisam voleo takve igrace.

Btw...i Katic igra za Partizan - pa me nervira sa svojim ponasanjem. Bojana Popovica nisam zeleo da vidim u dresu Partizana, bas zbog folirantskog ponasanja. Toliko o tome da mi je bitno za koga igra.
Alonzo

Postby Bodi Bond » 28 May 2011, 21:53

Stoji da Teo folira i šta onda? Ja prvi ne volim to. Ali šta se ovde priča o čoveku koji nam je doneo medalju u Poljskoj i koji je verovatno naš najbolji igrač trenutno. Ono što je uradio zaslužuje bar da se neke stvari prećute.

A šta Jan radi, ponižava protivnike. Njegovo ponašanje se uopšte ne razlikuje od Teovog.

Lično, dragi su mi i jedan i drugi.

Još nešto što se tiče Teodosića, on retko kada, skoro nikada, ne glumi faul, već samo dodaje umetnički deo na postojeće faulove.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Alonzo » 28 May 2011, 22:02

Bodi Bond wrote:Stoji da Teo folira i šta onda? Ja prvi ne volim to. Ali šta se ovde priča o čoveku koji nam je doneo medalju u Poljskoj i koji je verovatno naš najbolji igrač trenutno. Ono što je uradio zaslužuje bar da se neke stvari prećute.

A šta Jan radi, ponižava protivnike. Njegovo ponašanje se uopšte ne razlikuje od Teovog.

Lično, dragi su mi i jedan i drugi.

Još nešto što se tiče Teodosića, on retko kada, skoro nikada, ne glumi faul, već samo dodaje umetnički deo na postojeće faulove.

To da li je on doneo medalju ili nije - to me ne interesuje. Nije je doneo on sam, nego svi igraci reprezentacije Srbije, zajedno sa selektorom. Po meni -> on nije nas najbolji igrac, ali to je vec stvar izbora. Ako igra za nas, ne znaci da je amnestiran od bilo kakvih kritka sto se tice njegovog ponasanja.

Janovo ponasanje se razlikuje, ne mogu da se porede.

Boldovano - objasnio si. Ne mogu da verujem koliko si subjektivan i umesto da kritikujes njegovo ponasanje, ti to na svaki nacin izbegavas i menjas teze poredjenjem sa medaljom i Veselim. Svaka cast!

Btw...ako cemo po tvome -> mada mi je to prilicno nezrelo sto pises -> onda smo mi svi trebali da precutimo ponasanje Danilovica protiv Hemofarma, jer nam je on ipak doneo neke medalje. Ma daj, to su gluposti.

O Teodosicu smo pricali 1000 puta, i sam si napisao da se folira i da ti se to ne svidja, tako da ne bi trebali da ovu diskusiju produzavamo, jer je apsolutno nebitna -> uvek ce biti vas koji ga podrzavaju i pravdaju svaki njegov potez, i nas koji ga kritikujemo. Tako da raspravi nikad kraja...
Alonzo

Postby Bodi Bond » 28 May 2011, 22:08

Jednostavno takav je igrač, ja sam rekao da ne opravdavam. Ali ne bi moralo da se piše ovo što se piše. Ako se već kritikuje ne bi moralo na takav način.

Rekao si da te nervira Katić, ništa bolji nije ni Jan sa svojim laktovima. N autakmici sa Megom je tako dočekao na lakat Matovića da je to za svaku osudu, a kada mu je ovaj vratio čvrstim faulom odmah je krenuo da se bije.

Prljavo je i Teovo foliranje i Janovi laktovi i Janovo ponašanje nakon zakucavanja. I ne vidim koja je razlika između njih dvojice. Uz to, obojica su relativno mladi, pa mogu i da razumem takvo ponašanje

Slažem se da ne treba da nastavljamo diskusiju, samo sam hteo da kažem da nije u redu na takav način pričati o reprezentativcu ove zemlje. Em nije zaslužio, em je zadužio sve nas koji u Srbiji volimo košarku.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby J-♣ » 29 May 2011, 11:27

Bodi Bond wrote:Stoji da Teo folira i šta onda? Ja prvi ne volim to. Ali šta se ovde priča o čoveku koji nam je doneo medalju u Poljskoj i koji je verovatno naš najbolji igrač trenutno. Ono što je uradio zaslužuje bar da se neke stvari prećute.

Ono što je on uradio na prijateljskoj utakmici sa Grčkom je krajnje neodgovorno prema celom timu čiji su svi igrači bespoštedan trud predhodnih mesec dana uložili u pripreme. Direktan je krivac za eskaliranje sukoba, jer nije mogao neke nerasčišćene stvari sa igračima Panatinaikosa da potisne i kad je u dresu reprezentacije, bez obzira što mu se predhodno Focis nešto žustro obraćao. 'Ajd' što je sebe isključio sa dva meča, već je raspaljivanjem sukoba doveo do toga da nam vrlo važan igrač, znatno dominantniji od svih protivničkih igrača na toj poziciji, bude suspendovan na prva 3 meča, sva sreća što je Burusis relativno dobro prošao inače bi bilo još gore po ceo tim, sreća je bila što su dva najvažnija meča u grupi bila u 4-tom i 5-om meču u grupi.

Kao košarkaš je odličan bez obzira na ta njegova nerezonska ispucavanja koja su stvar dozvole trenera, dok god to donosilo rezultate (eliminacija Španije), trener kao Duda će ga ohrabrivati na takve lucidne poteze na samom terenu, kad bude omašio biće opravdanja dela javnosti: pa jedini on imao herca da pokuša ili bio šatro evidentno fauliran ili bilo šta. Kao čovek na parketu je :facepalm: ... dovoljno je ranije rečeno i objašnjeno.

Druga utakmica finala grčkog prvenstva je večeras, 29.05.2011 u 21h prenosi arenasport2, pa da ga vidimo ponovo, a i ostale.
J-♣

Postby Alonzo » 29 May 2011, 16:17

J-♣ wrote:

Ono što je on uradio na prijateljskoj utakmici sa Grčkom je krajnje neodgovorno prema celom timu čiji su svi igrači bespoštedan trud predhodnih mesec dana uložili u pripreme. Direktan je krivac za eskaliranje sukoba, jer nije mogao neke nerasčišćene stvari sa igračima Panatinaikosa da potisne i kad je u dresu reprezentacije, bez obzira što mu se predhodno Focis nešto žustro obraćao. 'Ajd' što je sebe isključio sa dva meča, već je raspaljivanjem sukoba doveo do toga da nam vrlo važan igrač, znatno dominantniji od svih protivničkih igrača na toj poziciji, bude suspendovan na prva 3 meča, sva sreća što je Burusis relativno dobro prošao inače bi bilo još gore po ceo tim, sreća je bila što su dva najvažnija meča u grupi bila u 4-tom i 5-om meču u grupi.

Kao košarkaš je odličan bez obzira na ta njegova nerezonska ispucavanja koja su stvar dozvole trenera, dok god to donosilo rezultate (eliminacija Španije), trener kao Duda će ga ohrabrivati na takve lucidne poteze na samom terenu, kad bude omašio biće opravdanja dela javnosti: pa jedini on imao herca da pokuša ili bio šatro evidentno fauliran ili bilo šta. Kao čovek na parketu je :facepalm: ... dovoljno je ranije rečeno i objašnjeno.

Druga utakmica finala grčkog prvenstva je večeras, 29.05.2011 u 21h prenosi arenasport2, pa da ga vidimo ponovo, a i ostale.

Odlican post.

Btw...videcemo veceras koliko je Oly spreman, jer ukoliko jos jednu tekmu izgubi -> tesko da mogu do titule.

Panatinaikos je bio favori i pre prve tekme, i mislim da ce opravdati tu ulogu i uzeti jos jednu titulu.
Alonzo

Postby AirBall » 29 May 2011, 20:22

Olympiacos je znatno bolje otvorio drugi mec u OAKA i nakon 1/4 vodi 12-19...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ima 1 tim » 29 May 2011, 20:30

Pao se skroz vratio serijom 7-0 i tehnickom Tea

kako ga je samo Duda napusio :lol:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby AirBall » 29 May 2011, 20:41

Opet se Oly odvaja na 7 razlike... Vrlo losa igra zelenih veceras...
AirBall

Postby Bodi Bond » 29 May 2011, 20:46

kakve volove Duda ima na raspolaganju an pozicijama 4 i 5. :tap:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby ima 1 tim » 29 May 2011, 20:47

Pao nastavlja da katastrofalno sutira bacanja,17-9,7 vezanih promasaja
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby AirBall » 29 May 2011, 20:48

Ode Olympiacos na 10 razlike...
AirBall

Postby KKP » 29 May 2011, 20:52

Duda i ekipa se naoštrili da ribrejkuju večeras. Ajmo PAO, kakav Olimpijakos (ciganijakos :D )!
KKP

PreviousNext

Return to Evropska košarka