Bodi Bond wrote:Stoji da Teo folira i šta onda? Ja prvi ne volim to. Ali šta se ovde priča o čoveku koji nam je doneo medalju u Poljskoj i koji je verovatno naš najbolji igrač trenutno. Ono što je uradio zaslužuje bar da se neke stvari prećute.
A šta Jan radi, ponižava protivnike. Njegovo ponašanje se uopšte ne razlikuje od Teovog.
Lično, dragi su mi i jedan i drugi.
Još nešto što se tiče Teodosića, on retko kada, skoro nikada, ne glumi faul, već samo dodaje umetnički deo na postojeće faulove.
To da li je on doneo medalju ili nije - to me ne interesuje. Nije je doneo on sam, nego svi igraci reprezentacije Srbije, zajedno sa selektorom. Po meni -> on nije nas najbolji igrac, ali to je vec stvar izbora. Ako igra za nas, ne znaci da je amnestiran od bilo kakvih kritka sto se tice njegovog ponasanja.
Janovo ponasanje se razlikuje, ne mogu da se porede.
Boldovano - objasnio si. Ne mogu da verujem koliko si subjektivan i umesto da kritikujes njegovo ponasanje, ti to na svaki nacin izbegavas i menjas teze poredjenjem sa medaljom i Veselim. Svaka cast!
Btw...ako cemo po tvome -> mada mi je to prilicno nezrelo sto pises -> onda smo mi svi trebali da precutimo ponasanje Danilovica protiv Hemofarma, jer nam je on ipak doneo neke medalje. Ma daj, to su gluposti.
O Teodosicu smo pricali 1000 puta, i sam si napisao da se folira i da ti se to ne svidja, tako da ne bi trebali da ovu diskusiju produzavamo, jer je apsolutno nebitna -> uvek ce biti vas koji ga podrzavaju i pravdaju svaki njegov potez, i nas koji ga kritikujemo. Tako da raspravi nikad kraja...