Dragi forumasi, obicno ovde pricamo o nasim projekcijama za medalje, ocekivanjima i slicno. Hajde da napravimo mali zaokret, i idemo obrnutom analogijom. Podstaknut Zoranom Arunovic koju sam pomenuo, pitanje bi glasilo, ko bi po vasoj proceni, osecaju, ocekivanju mogao da bude nase najvece negativno iznenadjenje

Hteli ili ne, to nas svakako ocekuje i za razliku od pozitivnih iznenadjenja koja su retkost, negativni su konstanta. Pitanje jeste relativne prirode, jer pre svega zavisi od toga ko kako od nas dozivljava najvece favorite, i od koga ima najvisa ocekivanja, pa samim tim i najvece razocarenje je posledica toga.
Verujem da nam Novak ovako na prvu mnogima pada na tacnu. Losa sezona, povreda, poslednja sansa na OI, podloga koja najmanje odgovara...Nekako ja i dalje imam vere u njega, ono par puta kad nisam imao uvek me je demantovao i naterao da mu se prosto u sebi izvinim sto nisam verovao, i zato verujem u njega, bice jako tesko, ali necu nista drugo nego da ocekujem osim ono najvece od njega za kraj olimpijske karijere, teniske nadamo se ne jos
Od Zorane Arunovic ne ocekujem nista, tako da bi njena medalja za mene bila pozitivno iznenadjenje, a izostanak iste, nista novo i razocaravajuce.
Licno, mozda najvece razocaranje ocekujem od kosarkasica. Ne u smislu da ne osvoje medalju, jer to ni ne ocekujem, vec u smislu da zavrse OI sa neka ubedljiva tri sramotna poraza. Deluje mi da su poslednji tracak srece ispucali u februaru u kvalifikacijama za OI i da su na kraju svog uspesnog puta, evo i pre neki dan su pukle 47 razlike od Belgije
Sledeci od kojih ocekujem da budu veliko razocaranje su Kukolj i Majdov u dzudou, ne bi bilo prvi put, a nekako osecam opet.
A zatim i najvece razocaranje koje osecam da bi mogli da nam prirede, to su basketasi. Kada su u Tokiju na onakvu glupost i propust uspeli da sebi onemoguce zlatnu medalju kada je konkurencija bila slabija, sada se dosta pribojavam cak i da ostanu bez ikakve medalje, iako ih mnogi vide opet za zlatom kao i tada.
Eto to je neka moja lista...