Board index Košarka Reprezentacije

Reprezentacija Francuske

Re: Reprezentacija Francuske

Postby Radonjaa » 08 Jul 2024, 12:41

Vjerovatno će biti poslednje za Albisija, Batuma i De Koloa, iako su sva trojica ovog ljeta potpisali ugovore do 2026. Za Furnijea teško, za Gobera skoro nemoguće, oni će vjerovatno igrati i u LA.

Iznenadio me Strazel na spisku, baš rizičan potez Kolea
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Olimp » 09 Jul 2024, 00:01

Batum i De Kolo se opraštaju nakon Pariza.
Olimp

Postby GoodfellasG » 10 Jul 2024, 06:18

Sve sve, ali Endru Albisi koji se nekim cudom nadje na svakom finalnom spisku Kolea, iako je lik prosek proseka, ma ni toliko...Pocinjem da mislim da lik ima neke kompromitujuce snimke Kolea, ovo stvarno nema smisla da takav kosarkaski zlocinac uvek prezivi secu :D

Spolja Francuzi nemaju kreaciju reklo bi se, ni Nilikina ni Strazel ni pomenuti Albisi nisu neki kreatori. Pretpostavljam da ce dati loptu u ruke Nandu De Kolou i da se nadaju da moze to izneti.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Puta Tapar » 10 Jul 2024, 10:58

Kole je košarkaški Dešam, ima likove kojim veruje do srži i njih će da vodi na sve turnire.
Puta Tapar

Postby GoodfellasG » 10 Jul 2024, 15:28

Puta Tapar wrote:Kole je košarkaški Dešam, ima likove kojim veruje do srži i njih će da vodi na sve turnire.

Kole je bio zreo za pedalu proslo svetsko nakon one bruke, mislim da ga je spasilo jedino to sto su Olimpijske Igre u Francuskoj, pa onda taj debakl i nije "toliko" boleo..
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Hezonja » 10 Jul 2024, 15:28

Okobo je trenutno najbolji bek Francuske, ali će se igra zasnivati na visokim igračima, a Okobo ima veliki ego i verovatno je procena Kolea da su ostali bekovi sa te strane komplementarniji i da će oni izvuci ono najviše iz ove trojice visokih.
Hezonja

Postby GoodfellasG » 10 Jul 2024, 15:38

Hezonja wrote:Okobo je trenutno najbolji bek Francuske, ali će se igra zasnivati na visokim igračima, a Okobo ima veliki ego i verovatno je procena Kolea da su ostali bekovi sa te strane komplementarniji i da će oni izvuci ono najviše iz ove trojice visokih.

Da ali na primer sto ne Hifi umesto Albisija/Strazela? Nzm i taj Maledon je vise licio na nekoga ko moze doprineti nego Albisi.. Ogromna kocka je ovo sta je napravio na kecu, mada verujem, ko sto rekoh negde, da ce dati lopte u ruke De Kolou.
GoodfellasG

Postby Cvele » 10 Jul 2024, 15:42

Nemoj Rajs da ti vidi ovo.

Ako nije neka drastična razlika u kvalitetu, u reprezentativnoj košarci češće u izboru između dva igrača prelome njihovi odnosi sa glavnim igračima u ekipi.

Btw, ubeđen sam da bi i Strazel razvalio Evrokup.
Cvele

Postby GoodfellasG » 10 Jul 2024, 15:48

Cvele wrote:Nemoj Rajs da ti vidi ovo.

Ako nije neka drastična razlika u kvalitetu, u reprezentativnoj košarci češće u izboru između dva igrača prelome njihovi odnosi sa glavnim igračima u ekipi.

Btw, ubeđen sam da bi i Strazel razvalio Evrokup.

Znam, ali ako si gledao Albisija svih ovih godina, brate.. Ono je jaaaaako tanko, i to cu biti nezan sto to tako govorim a ne neki losiji termin :D
GoodfellasG

Postby Hezonja » 10 Jul 2024, 15:57

GoodfellasG wrote:
Hezonja wrote:Okobo je trenutno najbolji bek Francuske, ali će se igra zasnivati na visokim igračima, a Okobo ima veliki ego i verovatno je procena Kolea da su ostali bekovi sa te strane komplementarniji i da će oni izvuci ono najviše iz ove trojice visokih.

Da ali na primer sto ne Hifi umesto Albisija/Strazela? Nzm i taj Maledon je vise licio na nekoga ko moze doprineti nego Albisi.. Ogromna kocka je ovo sta je napravio na kecu, mada verujem, ko sto rekoh negde, da ce dati lopte u ruke De Kolou.

Pa Hifi je igrac koji nije neki kreator za druge, vec se za njega kreira i on uzima veliki broj suteva na mali broj minuta...Svakako nije ono sto im treba u ovoj ekipi...Maledon bi mozda imao malo vise smisla...Strazel je odigrao odlicno zavrsni deo sezone.
Hezonja

Postby Bogun » 12 Jul 2024, 22:14

Ogromna disproporcija između spoljne i unutrašnje linije, baš kao što smo i pisali.

Mi ipak nismo turski brodograditelji (by Golden) da nas na čisto prisustvo Gobera i Vembenjame u reketu razbiju.

Ako De Kolo ovo ne izvuče kao neki Last Dance ili ako sudije ne poguraju, vrlo lako oni mogu ostati bez medalje.

Inače, ja uopšte ne bih uparivao Vembanjamu i Gobera (osim protiv Amera). Mnogo više smisla mi imaju:
- Vembanjama (Pf) Lesor (C)
- Jabusele (Pf) Gober (C)
- Jabusele (Pf) Vembanjama (C).
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Rajs » 12 Jul 2024, 22:19

Kakav bi beton mogli da budu Fraancuzi da imaju trenera

Covek vodi na OI Strazela i Albisija, ej bre

Kako bi Duletu Vembanjama igrao na 3

Vembanjama, Lesor, Gober, I onda na jedan i dva mogu De Kolo, Furnije(Batum), a ova trojica da krpe svaku rupu
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Bogun » 12 Jul 2024, 22:20

Rajs wrote:Covek vodi na OI Strazela i Albisija, ej bre

Znaš ko botuje za Albijsija?
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Rajs » 12 Jul 2024, 22:34

Ko :biggrin:
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Tegi » 12 Jul 2024, 22:39

Rajs wrote:Kakav bi beton mogli da budu Fraancuzi da imaju trenera

Kolea su godinama držali Parker i Diao, a sada ga drže poslednji predstavnici te generacije: Batum, Nando, Furnije i Gober.

Svestan da ima podršku veterana nije iskoristio prethodne 3 godine da osveži spoljnu liniju, a imao je sa kim. Ovako će novi selektor naredne godine imati debitante i poludebitante od 28 godina.

Ne treba ih otpisati, mi imamo penicilin za njih, sem Amerikanaca višo niko neće moći da ih nadigra pod košem, a i njima će biti povuci-potegni.

Btw, zbog fašističkog tretmana prema Ertelu zaslužili su da ih razguze Brazil i Japan.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Reprezentacije