Na nedelju dana do prvenstva jo nije bila promocija dresa,a na Insta stranici su rekli da ce biti novi.Tj dva nova,a bordo-plavi ostaje isti.Hajduk iz Splita i Dinamo ZG su vec predstavili nove dresove za ovu sezonu 24/25,menjali oba tima sponzore,Bili sada nose Adidas,a modri Castore koji se probija na trzistu kao Macron pre 15-ak godina.Ja sam navijao da nam oni budu sponzori,posto kao Macron ciganima i sl ekipama,prave personalizovane dresove.Treba da pogledamo Pumin katalog za ovu sezonu i da vidimo sta imaju od prugastih dresova i jednobojni crni,imacemo nesto iz kataloga.Proslosezonski je meni bio lep,Ujpest je imao isti i mislim Rapid Bec,za ove druge nisam siguran ali znam da je neki zeleno-beli tim nosio isti Pumin model.
Ne znam jel ste citali,reprezentacija od sledece 2025.godine prelazi sa Pume na Capelli Sport

.Ko zna ciji je sve to tal,kod nas TSC noci njihove dresove,poljski Pogon i dosta malih klubova.Od reprezenttacija su sve egzoticne zemlje,na prvu se secam Hondurasa,ali taman smo u drustvu gde nam fudbal pripada.