Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga Evrope

Re: Liga Evrope

Postby Tileoleo » 22 May 2024, 22:20

Hajzenberg wrote:Imaš na temi FKP, imao si ovde a imao si i na Uefa kalkulacijama, pa dokle bre više :lollol:

Spoiler: pokaži
Ide Roma u LŠ ako Atalanta bude samo i isključivo peta

Хвала царе
Tileoleo

Postby Veljkona22 » 23 May 2024, 00:23

Pašalić i Stanišić u finalu LE
Modrić i Terzić u finalu LŠ

Od naših samo Bleki u finalu LK
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby rolerkoster » 25 May 2024, 05:26

Ja sam posebno uzivao u pobedi DEE-e,jer volim taj klub od detinjstva,kada nisu bili fudbalski-rezultaski bitni.Perkasi je uradio za ovih 8-9 godina strasan posao,Gasperini je od 2016.u kontinuitetu trener,odbio je Napoli i potpisao novi ugovor do 2026.Verujem da ce ga odraditi do kraja i zaokruziti 10 godina na klupi Atalante.Nabrajao je i komenrator koga su sve prodali u poslednje 2-3 sezone i kako prave igrace ili dovode ne toliko skupa pojavanja koja kod njih eksplodiraju.Vratilo im se najlepse moguce,prvi trofej za mali klub koji ima samo jedan Kup Italije iz 1962.Drago mi je da je Gasperini najzad osvojio trofej,covek celu karijeru ne odstupa od svoje filozofije fudbala.Lukman ne stvarno het-trik u finalu LE,Skamaka je odigrao takodje odlicno,agresivno.Ederson u defanzivi,itd...Bilo bi lepo da DEA osvoji sledece sezone Kup Italije najzad,za Skudeto ipak da budem realan nisu dorasli,tj trebalo bi cudo da se desi kao 15/16 Lester ili Bayer ove sezone u Nemackoj.
rolerkoster

Postby Inzaghi » 18 Jun 2024, 06:18

Danas isto zreb i za prvo kolo

Seeded:

FC Sheriff Tiraspol (MDA)
NK Maribor (SVN)
FC Tobol (KAZ)
Wisła Kraków (POL)
Pafos FC (CYP)
Paksi FC (HUN)

Unseeded:

IF Elfsborg (SWE)
FC Corvinul Hunedoara (ROU)
PFC Botev Plovdiv (BUL)
PFC Zire (AZE)
MFK Ružomberok (SVK)
KF Llapi 1932 (KOS)
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Inzaghi » 11 Jul 2024, 20:45

Vodi Botev protiv Maribora. Bilo bi lepo da i jedni i drugi zavrse u grupama.

Isto tako i Visla Krakov. Da kao drugoligas zaigra u grupama. Fenomenalna atmosfera.

Inzaghi

Postby Hajzenberg » 11 Jul 2024, 20:50

Preteška priča moj Inzagi za sva tri kluba što se evropske jeseni tiče, moraju da prođu sva 4 kola do LE a 3 do LK. Pobednik Botev-Maribor ide na PAO u Q2 LE, Visla na Rapid u drugom kolu. U principu do nekog trećeg kola QLE/QLK će dogurati neko od njih i to je to, možda neko i dobaci do konferencijskog plej ofa ali tamo kao nenosilac nema čemu da se nada.

Kad pogledaš atmosferu u pojedinim zemljama koje imaju timove koji neće dogurati ni do pola kvalifikacija za neko takmičenje tek onda vidiš kakvi smo mi bednici u tom pogledu.
Hajzenberg

Postby Inzaghi » 11 Jul 2024, 21:04

To je ono sto smo pisali. Koliko smo mi tuzni sa te navijacke strane.
Inzaghi

Postby rolerkoster » 12 Jul 2024, 13:59

Mi necemo da priznamo da nismo fudbalska nacija.Cak i sada kada smo solidni,prosle sezone CZ u LS,pa sezona kada smo prosli grupu LK,a CZ LE,prezimela oba kluba pa nisu stadioni ispunjeni bili.Wisla velikan poljskog fudbala,mislim da ce ove sezone igrati 3 sezonu u 2.ligi,a osvojili su Kup.Poljska svaki grad navija za svoj klub,poslednja 2 sampiona Rakow i prosle sezone Jagelonija,kod nas nezamislivo.Gradski derbi Krakova je jedan od jacih grafdskih derbija u Evropi,a imaju i 3.tim iz naselja Nova Huta,Hutnik koji je trenutno 3.-gas,a ima isto zavidan broj navijaca.
Otisao sam van teme,madjarski PAKS kuci je deklasiran 0-4 od rumunskog rumunskog drugoligasa(ili su cak i 3.liga,ispravice me neko)Hunedoara,koji je osvojio kup prosle sezone protiv Otelula u finalu.U 1/4 finalu Kupa su deklasirali Kluz 4-0.Ne znam sta se desava sa Serifom,verovatno ne ulazu kao pre.Nisu bili prvaci,a sada su kuci izgubili od Zire iz Azerbejdzana 0-1 i blizu su ispadanja na prvom stepeniku.
rolerkoster

Postby Hajzenberg » 13 Jul 2024, 21:49

Šerif ako ispadne ide u Q2LK a Rijeka dobija benefit da odlazi pred žreb za Q3LE među nosioce i onda ne bi bila potencijalni rival FKP u tom slučaju (ako ispadnemo od Dinama a žreb za treće kolo LŠ i treće kolo LE je dan pre prvog meča sa Ukrajincima).

Ova Hunedoara je mađarski tim iz Transilvanije koja se prošle sezone obela u drugoj ligi posle 15-ak godina, uzeli kup i ovom pobedom protiv originalne ugarske braće su obezbedili makar treće kolo konferencijskih kvalifikacija i sigurnih 6 mečeva u Evropi, malo li je. Mnogo lepih priča a pogotovo u istočnoj Evropi, mi smo izuzetak naravno.
Hajzenberg

Postby Џејси Керол » 18 Jul 2024, 19:56

Pun kurac Bugara u Mariboru

Bukvalno smo smešni mi grobari za ceo region, da ne pričam za ostali deo Evrope
proces.
Џејси Керол

Postby Sezione » 18 Jul 2024, 20:45

Maribor i Botev ozbiljan fudbal igraju, bez zajebancije, ozbiljna utakmica
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Pit Bull » 22 Jul 2024, 14:58

Kako bi se lako moglo desiti da Ajaks ostane bez Evrope.

Oni su imali nesrecu da izvuku Panatinaikos u Q3 LE koji je mina. Kako izgleda Ajaks, uopste me ne bi cudilo da ispadnu, a onda svasta moze da im padne u PO LK jer nece biti nosioci na zrijebu zbog koeficijenta Panatinaikosa.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hajzenberg » 22 Jul 2024, 15:45

Kako god se okrene poraženi iz tog dvomeča je nenosilac u PO LK a u toj grupi nenosilaca će biti i atinski AEK recimo.

Tako mizerni koeficijenti za grčke ekipe i ako ih žreb bude poslao na neke od najjačih ekipa onda možda ništa od Evrope.

Par zanimljivih parova u šampionskom delu LE posle kojih je jasno da će barem u LK završiti pobednici dvomeča Borac-Klaksvik, Petrokub-TNS te Dinamo Minsk-Linkoln i RFS-Santa Koloma a i Šamrok-Celje takođe. Pobednici tih mečeva su između ostalih posle u plej ofu potencijalni rivali FKP ako se tamo nađemo.
Hajzenberg

Postby enbidzi » 25 Jul 2024, 19:28

Uvek mocno u amsterdamu
enbidzi

Postby Pit Bull » 25 Jul 2024, 19:31

Rijeka ne moze dati gol rumunskom drugoligasu. :blue:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal