by hehule » 23 Jul 2024, 12:48
Одгледах синоћ прво полувреме, па сам морао да напустим Арену. Оно што сам видео од Васе је пуко солирање и забијање под кош без неког већег резона. После следи изгубљена лопта и то је то. Направио је чини ми се фаул у нападу. Покушава да наметне улогу у репрензетацији која му очигледно не иде. Знамо сви његове квалитете, али овакво солирање и игра за себе... То не води нигде.
Поред Васе, највише штете прави Гудурић, који тежи ка томе а изиграва циркузанта, а не кошаркаша. Нерационално игра.
Мора да се подреди тиму и да гледа прво да разиграва, после ће се направити простор и за њега.
Исто што је баш упечатљиво, Јокић није дошао да чашћава присуством, већ игра дечко као да није МВП НБА већ да је из Црнокосе па се доказује за уговор. Трчи да покрива клоузаут, разиграва, све види, ту је да загради, није цава у одбрани. Треба нам увек са таквим приступом, ако то није у стању да испрати, часније је да не дође, што је урадио прошле године.
Алекси је много лакше да игра уз оваквог Јокића, јер лик увек зна где може да сачека лопту у односу на кретњу играча са лоптом.
Богдан машина, целу своју каријеру, продаје финту шута и то изгледа много лепо за видети.
Вања и Добрић у складу са својим улогама.
Милутинов после 3 минута и разбијања о паркет тражи измену. Вратио се после. Имам утисак да се све време мучи под кошем, а није да се не труди. Ретко шта рутинира.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!