by SrbijaNS » 27 Jul 2024, 17:52
Prvo izvinjavam se zbog nedostatka avatara.
MIslim da ne treba toliko mračiti, da je prvi dan bio neki spektakularan - nije, ali nije bio ni toliko loš.
Ako ćemo od svakog takmičara sa nekim potencijalom da očekujemo medalju, onda ciljamo na 25-27 medalja, zar ne?
Treba da budemo realni, i mi smo poleteli u nebo, na osnovu čega je Milica kandidat za medalju?! Pre bih rekao da bi to bila naša Sara Kolak da je osvojila medalju. Ćirković isto. Strašan potencijal ima mala, ali to što nam je ona najjači adut u boksu za medalju, dovoljno govori o nama. Vreme je pred njom, tek će nam ona donositi uspehe.
Dubl skul će rutinski proći repasaž, možda su i pogrešno tempirali trku. Arsićka, Đoković prošli dalje, skroz ok. Šteta što nećemo gledati štafetu u finalu jer bi to bio jedinstven događaj za naše plivanje ali dobro.
A što se streljaštva tiče - verujem da bi svako od nas potpisao jedno finale sutra. Da ne govorim o tome da Mikec uzme medalju, i recimo miks koji nam je realno najveći adut za medalju u streljaštvu uradi isto. Sa dve medalje iz ovog sporta da pevamo.
Nije loše prošao prvi dan, moglo je i bolje, ali ovo je skroz prihvatljivo po meni. Čekamo sutrašnji dan, i nadamo se prvoj medalji.