Apsolutno.Suvise se ovde sve shvata tragično ili pak kad se postižu rezultati euforicno.I umesto da ljudi uživaju prateći sportove koje vole ,dolazi do stresa ,nervoze.
Meni je gust bio sinoć da pogledam Lupulesku jer volim stoni tenis,kao i danas Mikeca.Jos kad se postigne rezultat bude ekstra
Kao sto neko rece različiti su ciljevi naših sportista ovde,razliciti kvaliteti ,mogućnosti.Nekome je uspeh veliki što su uopšte I stigli na OI,I za to je neko sigurno uložio trud neki,nekome je cilj da se bori za medalju itd.
Drugo i mnogi drugi se spremaju,svima je cilj uspeh na OI,konkurencija je ogromna.
Lepo je videti da imamo takmicarku u stonom tenisu,boksu,kajaku jer ih nismo imali ranije mnogo bez obzira sto nisu u vrhu u tim sportovima.I tu Lupulesku,I strelce,borce sve njih cu da pratim i da bodrim.
Licemerno je sada zameriti pojedincima sto su odmah ispali,ili što će poput odbojkaša, kosarkasica ispasti brzo ,a ovamo ste se radovali da nas bude što više na OI.
Voleo bih da Mikec danas uzme medalju ,značilo bi puno i za ostale sportiste,ali i forumase da se opuste malo

Voleo bih da neko i u tom džudo donese medalju jer vidim da se dosta ulaze u taj dzudo i da imamo dosta takmičara,ali i ako se ne uspe boze moj.
Ipak za mene su glavni kandidati naši Djokovic,Spanovic,košarkaši,basketasi,odbojkasice to su po meni pojedinci i ekipe koje svojim kvalitetom mogu da pojure čak i zlato.E tu ako se ne uzmu medalje možemo da govorimo o nekom neuspehu.To su sportovi i takmičari koje cu pratiti jer svakako svojim kvalitetom su možda i prvi favoriti u svojim disciplinama.
Ove dve male atletičarke strasno bih voleo da makar još jedna od njih uzme medalju.To je po meni nekih 5,6 medalja koje bi po kvalitetu trebali da uzmemo.
Rvanje, tekvondo ja zaista ne pratim te sportove osim na OI ,čak i pravila učim tokom istih i ne znam dal ima naših takmičara ozbiljnih za medalju tu.Iz ranijih olimpijada vidim da smo tu uzimali makar 2 medalje.
U onoj mojoj računici o 10 medalja sam ubraja i njih kao osvajace,a dal je to realno zaista ne znam.
I jos jedna stvar mislim da ne treba u tim pojedinačnim konkurencijama ,pa i u ekipnim sportovima previše gledati i oslanjati se na rezultate od pre OI.
Mnogim sportistima,ekipama sve je podređeno, ceo režim rada da se napravi uspeh,osvoji medalja na OI.U tom smislu mnogima od njih su razna EP,SP prolazne stanice u kojima postižu i slabije rezultate mozda.