Board index Paris 2024

Ženska odbojka - Pariz 2024

Re: Ženska odbojka - Pariz 2024

Postby Puta Tapar » 31 Jul 2024, 18:19

Videlo se i protiv Francuske da sporo ulazimo u mec. Valjda ce to doci na svoje.
Puta Tapar

Postby Loka » 31 Jul 2024, 18:19

За овај пораз је дирекнто крив овај жабар на клупи.
Хаос прави са изменама. Американке су се одвојиле када је опет у петом сету променио Огњеновић-Бошковић.
Стално вади Таијану после 1 или 2 лоша напада.
Убацује девојке које немају ниаккву искуство ни квалитет за овај ниво.

Бољи смо састав од американки. Искаучив крива за пораз је селектор.
Стевановић мора да буде први средњак. Не може Куртагић без икаквог иксуства да се гура на ОИ у ватру прптив најјачих састава.
Last edited by Loka on 31 Jul 2024, 18:20, edited 1 time in total.
Loka

Postby Olimp » 31 Jul 2024, 18:20

Poraz ali nisam zabrinut nego ponosan. Ne znam šta nam bi prva dva seta.. Dobijamo Kineskinje.
Olimp

Postby grobar_Zvornik » 31 Jul 2024, 18:21

Loka wrote:Стевановић мора да буде први средњак. Не може Куртагић без икаквог иксуства да се гура на ОИ у ватру прптив најјачих састава.

Дефинитивно скоро па смртоносна одлука му је била да почне са Куртагић.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Loka » 31 Jul 2024, 18:21

Olimp wrote:Poraz ali nisam zabrinut nego ponosan. Ne znam šta nam bi prva dva seta.. Dobijamo Kineskinje.

Можда измнена на средњаку тј. улазак Стевановић има везе са тиме.
Loka

Postby Dexi » 31 Jul 2024, 18:23

Strašan mec.Totalno je nebitno što smo sada izgubili.Proslu olimpijadu smo ih dobili u grupi,ali izgubili u 1/2 lagano.
Sada je dozvoljen kiks,da se isproba još po nešto,od 1/4 treba biti pravi i najbolji :okk:
Dexi

Postby Foteljas » 31 Jul 2024, 18:24

Nisam gledao najveci deo meca, ali ono sto sam primetio je da je konstantno menjao na prijemu i da Boskovic ima sve slabiju prolaznost u napadu. Prvi set Maja joj cetiri puta dize, i cetiri puta se ne realizuje napad.
Dobicemo valjda Kinu, a onda da vidimo sta cemo.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Loka » 31 Jul 2024, 18:30

Foteljas wrote:Nisam gledao najveci deo meca, ali ono sto sam primetio je da je konstantno menjao na prijemu i da Boskovic ima sve slabiju prolaznost u napadu. Prvi set Maja joj cetiri puta dize, i cetiri puta se ne realizuje napad.
Dobicemo valjda Kinu, a onda da vidimo sta cemo.

Бошковић нас је извукла у 3 и 4 сету. Нарочито је четрвти одиграла брутално.
И сада на крају на 15-14 за амеиркане она је бруталну лопту одиграла. После тога више лопта није ишла на њу.

Наравно да су њу највише анализирали и да је под великим притиском, буквално стретагију игре постављају према њој, али је и даље брутална.
Loka

Postby NEDJA » 31 Jul 2024, 18:32

Odlican mec, ako smanjimo zute minute mozemo bas daleko
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Foteljas » 31 Jul 2024, 18:34

Stavio sam rezervu da nisam sve gledao, ali ovo sto sam, procenat realizacije joj nije kao ranije.

Loka wrote:Хаос прави са изменама. Американке су се одвојиле када је опет у петом сету променио Огњеновић-Бошковић.
Стевановић мора да буде први средњак. Не може Куртагић без икаквог иксуства да се гура на ОИ у ватру прптив најјачих састава.

Ovo mi nije bilo jasno, taman sam bio upalio kada je bilo 9-9 i vidim nema Tijane... :question:
Sto se Hene tice, rekao sam pre turnira, nova mlada igracica se u tim ubacije posle, a ne pre olimpijade. Mina Popovic je morala ici na igre.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Radonjaa » 31 Jul 2024, 18:37

Vrhunska odbojka, meč koji su odlučile jedna ili dvije lopte, ne treba izvlačiti neke radikalne zaključke ni na jednu stranu. Početak jeste bio zabrinjavajući, i da nije bilo serije Uzelac na početku trećeg seta, sad bismo imali mnogo više razloga za brigu, ovako djeluje da su probile psihičku blokadu koja je bila evidentna, a da je valjda i Gvideti shvatio neke stvari. Uvijek je frustrirajuće izgubiti ovakvu utakmicu, ali makar ovog puta nije puno skupo.
A da smo napadački bolno predvidivi, jesmo, ali se to neće promijeniti. Kamo sreće da Tijana igra još manje, tj da se manje igra na nju, bila bi svježija za ključne momente, ovako se konstantno diže njoj bez maltene ikakvog rezona, mada nije da su se ostale proslavile kad su dobijale lopte.

Protiv Kineskinja treba paziti na svaki poen, jer u slučaju da pobijedimo 3:2 bi Kina svakako bila ispred nas na tabeli (podrazumijevajući da dobiju Francusku 3:0), ali bi se u odnosu na Amerikanke gledao poen količnik (opet, podrazumijevajući da će i one dobiti Francusku maksimalno). Danas smo čak uzeli poen više od Amerikanki, tako da smo trenutno na +20, Amerika na -1, ali vrlo vjerovatno će biti gusto. Naravno, najbolja varijanta bi bila 3:1 ili 3:0 protiv Kine i garantovano prvo mjesto, ali treba uzeti u obzir svaki scenario, i ni slučajno ne odustajati od setova kad se protivnik odlijepi, ili poklanjati poene kad imamo prednost, kao danas u završnici trećeg.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby fighter » 31 Jul 2024, 18:39

Najzalije sto su se Amerikanke maltene bile pomirile sa porazom prije onog tajm auta na -3.
Onaj njihov selektor mi je jedna od najodvratnijih njuski u svijetu sporta.
Uspjele su u namjeri da forsiraju servis na Milenkovic.
fighter

Postby Loka » 31 Jul 2024, 18:42

Radonjaa wrote:Vrhunska odbojka, meč koji su odlučile jedna ili dvije lopte, ne treba izvlačiti neke radikalne zaključke ni na jednu stranu. Početak jeste bio zabrinjavajući, i da nije bilo serije Uzelac na početku trećeg seta, sad bismo imali mnogo više razloga za brigu, ovako djeluje da su probile psihičku blokadu koja je bila evidentna, a da je valjda i Gvideti shvatio neke stvari. Uvijek je frustrirajuće izgubiti ovakvu utakmicu, ali makar ovog puta nije puno skupo.
A da smo napadački bolno predvidivi, jesmo, ali se to neće promijeniti. Kamo sreće da Tijana igra još manje, tj da se manje igra na nju, bila bi svježija za ključne momente, ovako se konstantno diže njoj bez maltene ikakvog rezona, mada nije da su se ostale proslavile kad su dobijale lopte.

Protiv Kineskinja treba paziti na svaki poen, jer u slučaju da pobijedimo 3:2 bi Kina svakako bila ispred nas na tabeli (podrazumijevajući da dobiju Francusku 3:0), ali bi se u odnosu na Amerikanke gledao poen količnik (opet, podrazumijevajući da će i one dobiti Francusku maksimalno). Danas smo čak uzeli poen više od Amerikanki, tako da smo trenutno na +20, Amerika na -1, ali vrlo vjerovatno će biti gusto. Naravno, najbolja varijanta bi bila 3:1 ili 3:0 protiv Kine i garantovano prvo mjesto, ali treba uzeti u obzir svaki scenario, i ni slučajno ne odustajati od setova kad se protivnik odlijepi, ili poklanjati poene kad imamo prednost, kao danas u završnici trećeg.

Тијана је коректор. Диже се на њу када је лош пријем а то је био чест случај. Она не може све лоше лопте да извуче, није могуће. Али и даље извлачи велики број. Питај примаче зашто шаљу Маји лопте на 3 метра, наравно да онда лопта на Тијану.
Ова мала Узелац је добар потенцијал нападачки. Могла би да растерети Тијану као некада Бранкица али није још да одлучује када се ломи утакмица против најјачих.
Loka

Postby grobar_Zvornik » 31 Jul 2024, 18:42

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby leteceprase » 31 Jul 2024, 18:44

U Tijanu ovde najmanje trebamo gledati,ona isporuci svojih 30+ i to na kakve lopte i smeceve 5 metra od mreze. Uzelac veliki potencijal ali veliki problem je drugi primac koji nam je igrac manje u napadu. Jednostavno Tijana mora sama da vadi sve lopte na pomeren prijem tokom meca,a takvih bogami ima.
leteceprase

PreviousNext

Return to Paris 2024