Board index Košarka Evropska košarka

Košarkaški transferi

Re: Košarkaški transferi

Postby Veljkona22 » 19 Aug 2024, 17:52

Kuvaju Želimir i Mesina
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Balon » 23 Aug 2024, 07:31

Pit Bull wrote:Azurira se paralelno sa objavljenim vijestima kad izadje nesto zvanicno, tako da. :okk:

Maknite Kabokla i Jabuselea iz rostera Partizana i Reala obojica su bivsi...Inace odlicno radite po ovome Pao mora dovesti jednog 1/2 vjerujem da ce Kalajcakisa produzit i eventualno jos jednog, Real mora cetvorku doves, Olimpijakos zatvoren roster, Fenerbahce centra,Monako zatvoren roster,Barsa mozda jos 1 igraca dovede,Makabi ne znam je li zatvoren roster ali trebalo bi im jos jedno krilo, Baskonija 1 spoljneg,Efes vjerovatno zatvoren roster maximum 1 igrac jos, Virtus zatvoren roster,Partizan maksimum jos ta cetvorka,Milano plejmejker,Zalgiris zatvoren roster,Bajern 1 spoljni, Zvezda maksimum jos cetvorka,Asvel cetvorka,Alba zatvoren roster, Pariz vjerovatno zatvoren roster...
Znaci rosteri gotovo zatvoreni ukupno u EL pod uslovom da i Partizan i Zvezda dovedu po 1 igraca zbirno u citavoj EL maksimum nekih 12 potpisa...
Ako imate motivaciju mozete i za Evrokup napravit nesto slicno bilo bi zanimljivo, svaka cast svakako radite odlican posao, bas sam temeljno pratio
Balon

Postby Zlaja » 23 Aug 2024, 07:55

Real ima poprilično slabe zamene za Kampaca, Musu, Hezonju i Deka.

A ni oni nisu baš posebno konstantni u svojim izdanjima.

Iskreno me ne bi iznenadilo da izvise za F4, ako ne dovedu bar po jednog beka i četvorku.
Zlaja

Postby Balon » 23 Aug 2024, 08:34

Zlaja wrote:Real ima poprilično slabe zamene za Kampaca, Musu, Hezonju i Deka.

A ni oni nisu baš posebno konstantni u svojim izdanjima.

Iskreno me ne bi iznenadilo da izvise za F4, ako ne dovedu bar po jednog beka i četvorku.

Hezonja njima cepa 30-35 minuta kad treba sto ne bi mogao Abalde pokrit tih 5-10 minuta, Ili kad je Musa na klupi tih 5-10 da pokrije Ljulj ili Feliz 10 umjesto Kampaca, mada ne bi me iznenadilo jos jedan 1/2 da se dovede, Real ce sigurno dovesti dobru cetvorku i odmah postaju top 3 ekipa Evrolige
Balon

Postby GoodfellasG » 06 Oct 2024, 16:38

Saben Lee izgleda ne ide u Fener. Makabi se spominjao za njega takodje, mozda na kraju tamo zavrsi
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby GoodfellasG » 07 Oct 2024, 16:57

Lojd bezi iz Makabija, spominje se povratak u Monako :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Borca » 19 Nov 2024, 13:31

Posle suspenzije Alba i Koumadje sporazumno raskinuli ugovor, igrac je navodno blizu dogovora sa klubom iz Kine.
Borca

Postby Borca » 01 Apr 2025, 12:37

Niels Giffey i Bajern produzili saradnju do leta 2027-me.
Andrejs Gražulis iz Virtusa otisao na pozajmicu u Huventud do kraja sezone.
Borca

Previous

Return to Evropska košarka