Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby bhc_comp » 25 Nov 2024, 22:40

Naravno, mada bi morao i sam da znaš. Tako teške optužbe iole ozbiljan čovek ne iznosi po forumima ili društvenim mrežama nego pravac MUP pa prijavljuj. Forum ne služi za takve stvari.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Produzenisamlekom » 26 Nov 2024, 07:18

bhc_comp wrote:Naravno, mada bi morao i sam da znaš. Tako teške optužbe iole ozbiljan čovek ne iznosi po forumima ili društvenim mrežama nego pravac MUP pa prijavljuj. Forum ne služi za takve stvari.

A dozvoljavaju se svinjarije o namestenom derbiju,a ovo sto je dokazano se brise....
Mislim,slazem se sa tobom,ali pre bi trebalo ovo brisati pa makar bilo napisano i na Kasini.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby NEDJA » 26 Nov 2024, 08:34

bhc_comp wrote:Naravno, mada bi morao i sam da znaš. Tako teške optužbe iole ozbiljan čovek ne iznosi po forumima ili društvenim mrežama nego pravac MUP pa prijavljuj. Forum ne služi za takve stvari.

Verovatno si mislio da se bavim insinuacijama, a ja sam napisao samo ono sto je dokazano i to na Kasini. Zaista ne vidim u cemu je problem stvari nazvati pravim imenom. Ispalo je da branis lik i delo tog nitkova. Kad vec nije tamo gde treba da bude i cak umesto toga na neki nacin kreira javno mnjenje to samo govori u kakvoj banana drzavi zivimo i zbog toga sam hteo samo jedan mali podsetnik o doticnoj personi
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby bhc_comp » 26 Nov 2024, 10:32

NEDJA wrote:Verovatno si mislio da se bavim insinuacijama, a ja sam napisao samo ono sto je dokazano i to na Kasini. Zaista ne vidim u cemu je problem stvari nazvati pravim imenom. Ispalo je da branis lik i delo tog nitkova. Kad vec nije tamo gde treba da bude i cak umesto toga na neki nacin kreira javno mnjenje to samo govori u kakvoj banana drzavi zivimo i zbog toga sam hteo samo jedan mali podsetnik o doticnoj personi

Da, tako mi je zvučalo, ali nakon ovog tvog posta sam guglao i pronašao da je postojala optužnica protiv nekih likova koji su se bavili trgovinom ljudima a da im je Andjus bio prva mušterija i da on sam nije krivično odgovarao. :puke:

Da sam ovo znao, ne bih ti brisao post. Ukoliko želiš, možeš da pišeš o tome na kasini, neće ti ponovo biti obrisano. Izvini, reagovao sam misleći da se radi o nedokazanim stvarima.

Produzenisamlekom wrote:A dozvoljavaju se svinjarije o namestenom derbiju

Kad bi se sankcionisale teorije zavere verujem da bi ostali bez barem četvrtine forumaša kojima je to glavna razonoda ili opsesija, tako da je suvišno žaliti se na priču o nameštenom derbiju. O nameštanjima, plaćenim sudijama i slično se priča bukvalno nakon svakog derbija, ne znam zašto sad odjednom to toliko "bode oči".

bhc_comp

Postby Woodoo » 26 Nov 2024, 11:15

Bhc gospodin. :okk:
Woodoo

Postby balkanski spijun » 26 Nov 2024, 11:41

Woodoo wrote:Bhc gospodin. :okk:

za razliku od tebe :biggrin:

greske su uvek moguce.
balkanski spijun

Postby Angus Young » 26 Nov 2024, 11:41

Produzenisamlekom wrote:I jedno i drugo su optužbe i klevete.
Samo sto je ovo jedno dokazano,a ovo drugo nije....

Ako je nešto dokazano tačno onda nije kleveta :D
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Inzaghi » 26 Nov 2024, 11:45

Treba videti listu sta brise covek sve.

Pogotovo na patkometriji.

Kada je receno od strane dobrog Kepa da mi je psovana majka i da taj post stoji mesec dana a brisu se nebuloze receno je da se nema vremena za sve da se isprati. Pa je onrisan naknadno. A gle cuda ban nista, zastareo slucaj sta li.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Karelia slims » 26 Nov 2024, 11:59

mi bismo trebali da pazimo sta pisemo, da se medjusobno uvazavamo i onda bi moderaciji bilo lakse :okk:

takodje i da se ne vredjaju i ne nazivaju pogrdnim imenima igraci i treneri oba kluba :okk:
Кад се џем на палачинку врати
Karelia slims

Postby bhc_comp » 26 Nov 2024, 12:02

Inzaghi wrote:Treba videti listu sta brise covek sve.

Hoceš da ti prosledim listu poštom ili mejlom?

Inzaghi wrote:Kada je receno od strane dobrog Kepa da mi je psovana majka i da taj post stoji mesec dana a brisu se nebuloze receno je da se nema vremena za sve da se isprati. Pa je onrisan naknadno. A gle cuda ban nista, zastareo slucaj sta li.

Ne znam o kom slučaju pričaš, ali si očigledno i sam napisao da je post naknadno obrisan nakon što si se ti ili neko drugi žalio. Lepo ti je rečeno da ne može sve da se isprati, nikakva neistina to nije. Što se bana tiče, šteta ako nije banovan, morao je biti za psovanje majke. Ali je vrlo interesantno da ti ne smeta kad neko drugi redovno psuje i vređa a ne popije ban, pa ti je još "dobar". Ali to je druga priča...

bhc_comp

Postby bwa » 26 Nov 2024, 12:33

Karelia slims wrote:mi bismo trebali da pazimo sta pisemo, da se medjusobno uvazavamo i onda bi moderaciji bilo lakse :okk:

takodje i da se ne vredjaju i ne nazivaju pogrdnim imenima igraci i treneri oba kluba :okk:

Ti pripazi da ne vrijedjas ljudima inteligenciju...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby NEDJA » 26 Nov 2024, 15:04

Bhc, sve ok, drago mi je da smo razjasnili, bilo mi cudno sto si obrisao. :okk:
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Woodoo » 26 Nov 2024, 15:32

Inzaghi wrote:Treba videti listu sta brise covek sve.

Pogotovo na patkometriji.

Kada je receno od strane dobrog Kepa da mi je psovana majka i da taj post stoji mesec dana a brisu se nebuloze receno je da se nema vremena za sve da se isprati. Pa je onrisan naknadno. A gle cuda ban nista, zastareo slucaj sta li.

Nije BHC jedini moderator, valjda imaju i drugi odgovornost. Ili sam možda propustio nešto vezano za psovku?

balkanski spijun wrote:

za razliku od tebe :biggrin:

greske su uvek moguce.

Hvala, i ti si gospodin. :biggrin:
Woodoo

Postby Dexi » 28 Nov 2024, 14:35

Primedba jedna,ranije kad smo bili kažnjavani mogli smo makar da čitamo sve teme ,sada to više nije slučaj.
Bilo bi dobro da ako smo vec kažnjeni (zabranom pisanja),da nam se makar omogući da čitamo sve teme ,ima tu zanimljivih tema.
Dexi

PreviousNext

Return to Avangarda.in