Board index Košarka Američka košarka

Avangarda NBA Fantasy

Re: Avangarda NBA Fantasy

Postby Banka15 » 25 Nov 2024, 11:17

GoodfellasG wrote:@Banka Good game brate, dobro se posibasmo ovu rundu, imao sam dosta srece jer je prosralo ove moje nesretnike ove nedelje.

Sve naj u daljem takmicenju :)

Cestitke i tebi, ispostovali su te igraci maksimalno ove nedelje :biggrin: . I tebi srecno u daljem takmicenju.
Banka15

Postby Radonjaa » 25 Nov 2024, 13:39

Fratelo wrote:Nema nista da se uzme sa FA liste, ne pamtim goru sezonu po tom pitanju.

Tačno, nekad na noć kad ima 5-6-7 utakmica ne možeš da nađeš igrača da strimuješ i da budeš siguran da će imati više od 3 šuta.
To će se promijeniti kad krenu da se vraćaju povrijeđeni igrači, ipak je trenutno popunjeno 28 od 32 IL mjesta u ligi, jedino Starks nema povrede (možda mu izbaksuziram neku kao što je on meni raspad Halibartona :biggrin:), ali je trenutno je baš tanko.

Doduše, ko je umio da probere, na FA su bili Kristijan Braun, Džerom, Kulibali, Kris Pol, Pričard, Mekejn, Tajmlord, Aldama, Pipen Jr, Hanter, Klingan...
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Blackened » 27 Nov 2024, 22:24

Radonjaa wrote:
Fratelo wrote:Nema nista da se uzme sa FA liste, ne pamtim goru sezonu po tom pitanju.

Tačno, nekad na noć kad ima 5-6-7 utakmica ne možeš da nađeš igrača da strimuješ i da budeš siguran da će imati više od 3 šuta.
To će se promijeniti kad krenu da se vraćaju povrijeđeni igrači, ipak je trenutno popunjeno 28 od 32 IL mjesta u ligi, jedino Starks nema povrede (možda mu izbaksuziram neku kao što je on meni raspad Halibartona :biggrin:), ali je trenutno je baš tanko.

Doduše, ko je umio da probere, na FA su bili Kristijan Braun, Džerom, Kulibali, Kris Pol, Pričard, Mekejn, Tajmlord, Aldama, Pipen Jr, Hanter, Klingan...

Kako sam se zajebao što sam pustio Pola majko moja, igram ovaj fantazi 15 godina, ne znam dal sam veći blander napravio.

Naime, imao sam dosta plejeva i vidim nije više niko zainteresovan da trejduje za nekog od njih i rešim da pustim nekog, da bih uzeo neko krilo zbog rotacije, ne sećam se koga. I kažem sebi - ok, dal da najurim Mekbrajda, Deanđela Rasela ili Pola? Mekbrajd će da igra dosta, šesti čovek, jedna povreda i eto ga u startnoj postavi, povreda Bransona i eto ga na 4-5 poena u proseku. Rasel je kilonja, ali bar će i on da igra i isporuči taj neki svoj prosek. CP3 je doktor, igraće, gde god ode taj tim je bolji, ali ima milion godina i stalno se povređuje.

I eto... sad sam najurio i Mekbrajda i Rasela :laugh:
Blackened

Postby GoodfellasG » 27 Nov 2024, 23:59

Hvala ti brate, evo ga kod mene i doprinosi :D
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby Blackened » 28 Nov 2024, 16:09

GoodfellasG wrote:Hvala ti brate, evo ga kod mene i doprinosi :D

Nema na čemu, nek te služi u zdravlju, kad ja debil nisam znao da ga cenim :biggrin:
Blackened

Postby Fratelo » 02 Dec 2024, 10:47

Cestitam gospodinu Banci/ Banki :D na odlicnom duelu, sreca je sinoc odlucila da odnesem pobedu.

Gledam tabelu, gospodin Kecman ima 2. najveci broj poena u ligi a trenutno je na 12. mestu, losa sreca.
Fratelo

Postby Dare » 02 Dec 2024, 10:52

Ovaj moj tim sakaleta, u jednom trenutku 8 igraca mi je bilo out/gtd, a ovo sto je igralo bolje da nije.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Radonjaa » 02 Dec 2024, 10:56

Fratelo wrote:Gledam tabelu, gospodin Kecman ima 2. najveci broj poena u ligi a trenutno je na 12. mestu, losa sreca.

Baš sam se pitao na čiji račun sam ni kriv ni dužan na diobi prvog mjesta :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Banka15 » 02 Dec 2024, 12:22

Fratelo wrote:Cestitam gospodinu Banci/ Banki :D na odlicnom duelu, sreca je sinoc odlucila da odnesem pobedu.

Gledam tabelu, gospodin Kecman ima 2. najveci broj poena u ligi a trenutno je na 12. mestu, losa sreca.

Cestitke i tebi, bas dobar i neizvestan duel, prelomio Vembi sinoc vrhunskom partijom
Banka15

Postby Starks » 02 Dec 2024, 12:46

Kletva Radonje Blokošestaškog >>> kletva Bele Gutmana.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby СрбинПодгорица » 02 Dec 2024, 23:20

Ја не знам како на крају сам добио
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby GoodfellasG » 03 Dec 2024, 00:51

СрбинПодгорица wrote:Ја не знам како на крају сам добио

Tako sto je ravnozemljas Irving resio da ne igra sinoc, a razlika medju nama je bila 3 poena koje bi on pokrio :D

Ali svaka cast svejedno, iskoristio si losiju nedelju mojih, uz povrede.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby СрбинПодгорица » 04 Dec 2024, 00:11

Знам да је то превагу на крају, али имао пар глупости па не знам како сам и дошао дотле.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby ZikosKaraiskaki » 04 Dec 2024, 13:56

Да ли се ово коло игра двије седмице и због чега је то тако?
Хвала унапред на одговору.
ZikosKaraiskaki

Postby kecman » 04 Dec 2024, 14:08

ZikosKaraiskaki wrote:Да ли се ово коло игра двије седмице и због чега је то тако?
Хвала унапред на одговору.

To ako je tacno se promenilo u zadnjih 24 sata. Ne znam da li je to odluka nase lige ili na nivou yahoo-a?

Verovatno je razlog NBA kup koji se igra sledece nedelje.
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

PreviousNext

Return to Američka košarka