by Fudbaloman » 15 Dec 2024, 21:29
Da dodam i da ako me secanje ne vara, a ne vara me skoro sam siguran, te kvalifikacije za Japan i Koreju su poslednje neke nase kvalifikacije u koje smo zrebani kao nosioci iz prvog sesira i to je bila ubedljivo nasa najlaksa grupa za veliko takmicenje sve do ove poslednje sa Madjarima i Crnogorcima. Naime, tada smo iz drugog sesira izvukli prosecne Ruse (koji u tom trenutku nisu bili na prethodna dva velika takmicenja, a na poslednja dva na kojima su bili, ispadali su u grupi), iako su iz tog sesira tada pretili Englezi, Italijani, Portugalci i Danci. Iz treceg sesira smo dobili tada prosecnu Svajcarsku koja je takodje bila vec dva takmicenja bez plasmana, a pretili su nam Hrvati, tada odlicni Irci koji su uostalom i otisli na SP na racun Holandije kao i jos uvek jaki Bugari, neuporedivo jaci nego poslednjih godina. Jedina mina je bila ta Slovenija iz cetvrtog jer Farane i Luksemburg u to vreme ne vredi ni spominjati, ovi drugi miljama daleko od danasnjeg vrlo opasnog Luksemburga. Nazalost, upravo nas je kao nosioce iz prvog sesira, odlaska na SP kostala mina iz cak cetvrtog, to je ta Slovenija koja je umesto nas otisla u baraz i taj slucaj da smo mi tada sa mnogo jacom reprezentacijom bili kadri da kao nosioci napravimo kiks zbog nekog iz tri sesira slabije rangiranog tima te ne odemo na veliko takmicenje najbolji je pokazatelj naseg luzerskog fudbalskog mentaliteta. Grupa za pozeleti zmureci otici na SP, a mi sa sve Djorovicem, Drulovicem, Krstajicem, Mihajlovicem, Djukicem, Mijatovicem, Stankovicem, Milosevicem, Jokanovicem, Jugovicem, Kovacevicem, Predragom Djordjevicem, Kezmanom i jos mnogima zavrsimo treci. Srpska posla.