Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Monogamija » 13 Dec 2024, 21:56

fontaneros wrote:Prvi mec, 7. jun, tirana

Da ih prcamo tamo pa ne moramo ni da odemo na SP
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Hajzenberg » 13 Dec 2024, 22:05

Englezi i Albanci otvaraju i zatvaraju našu grupu. 21.3. na Vembliju i 16.11. u Tirani. Tog zadnjeg dana mi dočekujemo Letoniju a tri dana ranije gostujemo Englezima. Naš raspored uopšte nije loš ali...u martu će sve ekipe osim nas odigrati po dva meča pa će kasnije pauzirati svi oni po dva puta u preostala 4 ''prozora''. Oba puta kad budemo igrali sa Šipcima imamo Andoru u tom ciklusu a u preostala dva prozora naravno tandem Engleska-Letonija.

7. jun Albanija – Srbija (20,45)

10. jun Srbija – Andora (20,45)

6. septembar Letonija – Srbija (15,00)

9. septembar Srbija – Engleska (20,45)

11. oktobar Srbija – Albanija (20,45)

14. oktobar Andora – Srbija (20,45)

13. novembar Engleska – Srbija (20,45)

16. novembar Srbija – Letonija (18,00)
Hajzenberg

Postby Milutinov Tata » 13 Dec 2024, 22:36

Ne svidja mi se sto odmah idemo na noge direktnom rivalu i to na kraju sezone. Ali eto prilike da mozda na startu resimo dileme oko borbe za prva dva mesta. Dobro je sto nam posle ide najlaksa utakmica.

Ako uspemo da ne dobijemo opet neku kaznu u martu i junu, protiv Engleza puna Marakana za borbu za direktan plasman na SP. I da se osvetimo za ono sumorno popodne iz novembra '87 sto ga Hajzenberg danas pomenu.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Pit Bull » 14 Dec 2024, 08:00

Ako dobijemo u Albaniji prvo kolo, mislim da cemo biti prvi.

Necemo izgubiti od Engleza kuci, a lako se moze desiti da ih i dobijemo. I onda smo mi ti koji bi branili nesto tamo.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Fudbaloman » 14 Dec 2024, 12:33

Raspored nije najbolji. S jedne strane nije nimalo dobro sto u junu kada su noge vec istrosene idemo njima na noge, i nije dobro sto je to prvi mec, jer eventualan poraz bi znacajno urusio atmosferu i napravio medijski linc pred nastavak kvalifikacija. S druge strane naravno ako bi bili pravi, ako se svi odazovu, ako odigraju muski i uzmu 3 boda, to bi bio najbolji moguci pocetak i mozda vec prelomni trenutak za baraz a da je jedva i pocelo. Tradicionalno u junu igramo lose, od jedva izbegnutog poraza od Bugara u proslim, preko debakla od Ukrajine za ono prethodno EP, pre toga jedva remi sa Velsom kuci, u kvalifikacijama za EP 2016. poraz od Danske, a dve godine ranije u junu poraz od Belgije...Poslednji put da smo mi neki jun odradili kako treba da se ja secam bio je davne 2009. godine za Juznu Afriku kada smo dobili Austriju i Farska Ostrva. Tako da jun nam ne lezi, mada nama malo sta lezi. U svakom slucaju prvi mec stvarno moze da odredi sav dalji tok kvalifikacija i u rezultatskom i u atmosferskom smislu oko tima i u vezi sa javnoscu i navijacima. Nadam se da ce imati to u vidu da ce tom mecu pristupiti kao da se igra protiv Brazila na zivot i smrt. Tako jedino mogu ocekivati i malo srece na svojoj strani. I da, ako je do pravde i karme, za svu onu lakrdiju sa dronom koju su kozojebi napravili i isprovocirali, trebalo bi sada da im se vrati i da ih zakucamo tako da ih najvise zaboli. No, to moramo da zaradimo.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 14 Dec 2024, 12:54

Da dodam, da nam nikako ne ide na ruku to sto preskacemo mart, jer ce cak dva kola da se odigraju. Kozojebi koliko vidim imaju Engleze u gostima i Andoru kuci, sto znaci da ce nas najmanje docekati u junu sa 3 boda a ne bi me iskreno sokiralo ni da otkinu Englezima 1. S druge strane Englezi njih i Letonce kuci, dakle ili sigurnih 6 bodova ili eventualno 4 ako kiksnu prvu protiv kozojeba. I onda tek dolazi jun gde mi eventualnim porazom od kozojeba u gostima ostajemo na 0 a oni idu recimo na 6 ili 7 bodova :swoon:
Nimalo naivna situacija, jebala nas Liga Nacija, bolje da smo ispali, a ispascemo i u martu svakako, samo cemo jos dodatno se ukanaliti za kvalifikacije :colera:
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 14 Dec 2024, 19:01

Jos jedan "fun fact" sto bi neki rekli:

Engleska u poslednjih 8 kvalifikacionih ciklusa, po 4 za EP i za SP, odigrala 74 utakmice i sta mislite koliko ih je izgubila?!

Samo DVE! Prvu jos pre 15 godina kada su vec obezbedili Juznu Afriku pa izgubili od Ukrajine u gostima 1:0 i time tada se osvetili Hrvatima koju je ta ukrajinska pobeda ostavila bez baraza (osveta za 2 godine ranije hrvatsko sprecavanje Engleza na Vembliju da odu na EP), i drugu od Ceha 10 godina kasnije, 2019. godine sa 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko, kada su osim tog poraza sve druge meceve u grupi pobedili i zavrsili sa 7-0-1 sto znaci da je to vise bio los dan ili incident.

Toliko o sansama Srbije za direktan plasman s obzirom da je jasno da se Englezi moraju bar jednom u dva meca pobediti da bi se doslo u tu poziciju, ne nadajte se previse.
Fudbaloman

Postby veljkos161 » 14 Dec 2024, 23:16

Pa tesko da imamo realne sanse za prvo mesto pogotovo sa Piksijem.
Englezi kvalifikacije sto kazes bas gaze,igraju opustenije nego na velikim turnirima pred koje se cela nacija nalozi i proglasi ih apsolutnim favoritima i ocekuje trofej po svaku cenu.Ovde toga nema,ima se prava i na koji kiks u teoriji,plus sad imaju i ozbiljnog trenera.
Sve ispod toga da rutiniraju grupu bilo bi prilicno iznenadjenje.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Puta Tapar » 15 Dec 2024, 10:11

Mi smo poslednji Mundijal igrali u Čileu, očigledno ne možemo da prokinemo tu Zapadnu hemisferu nikako.
Puta Tapar

Postby Fudbaloman » 15 Dec 2024, 15:31

Nazalost, statistika mnogo govori. Mi jesmo onda iznenadili Portugal, ali taj Portugal je sklon kiksevima i koliko je samo puta zavrsavao u barazima i prepustao direktne plasmane na velika takmicenja slabijim selekcijama od sebe. Engleskoj se desio onaj epski raspad 2007. godine kada nisu otisli na EP, i to je to, tad i ko zna kad. Jednostavno od tada im ni blizu se nije tako nesto dogodilo, nisu bili ni blizu da ugroze direktan plasman na bilo koje veliko takmicenje posle toga. Rutiniraju, uglavnom se obezbede kolo, dva, tri pred kraj i tesko je za poverovati da ce sada biti drugacije, pogotovo sa Nemcem na klupi koji ce verovatno znati vise da izvuce od Sautgejta. Tim je, sta god mi mislili o njima, prepun mladosti i talenta. Ako budemo pravi i ne dovodemo sebe u pitanje sto se tice Albanije, onda se nadam da cemo imati petlju da se sa Englezima bukvalno potucemo, da sve uradimo da im otezamo put preko nas. Ako ne budemo pravi ni protiv Albanije, onda Engleska nije ni bitna.
Fudbaloman

Postby Baxter Stockman » 15 Dec 2024, 20:07

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Fudbaloman » 15 Dec 2024, 21:17

Bese to poslednja pobeda nad Svajcarskom koja je tada zaista to i bila, u smislu opravdanja svog imena, na tek otvorenom novom St. Jakob parku, sve do ove sad u Leskovcu. Meni je mec narocito ostao upamcem po brojnim promasajima na 2:1 za nas i to nestvarnih par kontri gde smo imali i situacija po 2 na 1 ili 3 na 1 i zbog sebicnosti i nedostatka koncentracije nikako nismo uspevali da ih dotucemo. Na kraju svi znamo, neuspesne kvalifikacije i tuzan oprostaj zlatne generacije iz 90-tih koja se tu razisla, umesto da se svecano i u stilu povukla posle SP 2002. da smo na njega otisli kao sto je trebalo.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 15 Dec 2024, 21:29

Da dodam i da ako me secanje ne vara, a ne vara me skoro sam siguran, te kvalifikacije za Japan i Koreju su poslednje neke nase kvalifikacije u koje smo zrebani kao nosioci iz prvog sesira i to je bila ubedljivo nasa najlaksa grupa za veliko takmicenje sve do ove poslednje sa Madjarima i Crnogorcima. Naime, tada smo iz drugog sesira izvukli prosecne Ruse (koji u tom trenutku nisu bili na prethodna dva velika takmicenja, a na poslednja dva na kojima su bili, ispadali su u grupi), iako su iz tog sesira tada pretili Englezi, Italijani, Portugalci i Danci. Iz treceg sesira smo dobili tada prosecnu Svajcarsku koja je takodje bila vec dva takmicenja bez plasmana, a pretili su nam Hrvati, tada odlicni Irci koji su uostalom i otisli na SP na racun Holandije kao i jos uvek jaki Bugari, neuporedivo jaci nego poslednjih godina. Jedina mina je bila ta Slovenija iz cetvrtog jer Farane i Luksemburg u to vreme ne vredi ni spominjati, ovi drugi miljama daleko od danasnjeg vrlo opasnog Luksemburga. Nazalost, upravo nas je kao nosioce iz prvog sesira, odlaska na SP kostala mina iz cak cetvrtog, to je ta Slovenija koja je umesto nas otisla u baraz i taj slucaj da smo mi tada sa mnogo jacom reprezentacijom bili kadri da kao nosioci napravimo kiks zbog nekog iz tri sesira slabije rangiranog tima te ne odemo na veliko takmicenje najbolji je pokazatelj naseg luzerskog fudbalskog mentaliteta. Grupa za pozeleti zmureci otici na SP, a mi sa sve Djorovicem, Drulovicem, Krstajicem, Mihajlovicem, Djukicem, Mijatovicem, Stankovicem, Milosevicem, Jokanovicem, Jugovicem, Kovacevicem, Predragom Djordjevicem, Kezmanom i jos mnogima zavrsimo treci. Srpska posla.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 17 Dec 2024, 17:18

FSS se nakon sednice Izvršnog odbora oglasio i po ovom pitanju.

"Izvršni odbor je posle detaljne analize aktuelnih ponuda odlučio da ponovo kontaktira zainteresovane partnere, zatraži poboljšanje uslova i konačnu odluku u vezi sa tehničkim partnerom prolongira za početak 2025. godine. Među kandidatima za tehničkog partnera su italijanski Makron, američki Kapeli i španski Kelme", saopštio je FSS
.

Svaka cast! Uspeli su da nam reprezentaciju svedu na nivo Kapelija i Kelmea! Umetnost! Pored toliko renomiranih fudbalskih sponzora, alal vera! :puke: :puke: :puke:
Fudbaloman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja