Ako to bude utakmica u PO, ja cu sigurno neku kintu staviti na LAC.
Mora Dzim Harbo jednom da dobije brata... A crta se da bude u plej-ofu. I mislim da im ovi Cardzersi nece leci nimalo. Rejvensi imaju istoriju failova u plej-ofu i svaki put kad je pritisak i kad je stani pa'ni, oni krenu praviti amaterske greske.
Mogu skroz da zamislim npr. prvi drajv na utakmici gdje ce Cardzersi da iscijede 7-8 minuta sa sata, postignu tacdaun i stave plus na svoju stranu. I odmah drugacija utakmica.
Rejvensi kad povedu, kad odu na 10+, onda su u stanju da gaze do kraja i da unerede protivnika kao Hjuston veceras. Ali ako krenu iz minusa ili ako je dugo egal, postaju nervozni i cesto odstupe od run igre... Uostalom tako je bilo i lani protiv Cifsa.
I ne treba zanemariti da strucni stab Cardzersa u detalj zna sve sto Rejvensi rade. Greg Roman je bio OC Rejvensa u prve cetiri sezone Lamara, a i Dzesi Minter je cetiri godine radio kao defanzivni trener Rejvensa.
Ako dodje do tog matchupa, siguran sam da ce Cardzersi imati bolji game plan i da ce znati eksploatisati run igru do maksimuma. I kazem, ako povedu 7-0 oni, a ne Rejvensi, uzece ih.
Neka ostane ovo sve zapisano pa cemo vidjeti za dvije sedmice kako gadjam.