zvezdaraking wrote:Gleda li ko the landman sa tortonom?
Gleda Cvele ako je poslušao moju preporuku

Ja još nisam poslušao njegovu da pogledam Jelouston, ali sigurno oću.
Šeridan je gostovao kod Rogana, bilo mi je muka da slušam skoro 4 sata tog razgovora, posle sam negdje čitao da je pričao kako stavlja sebe pod pritisak da bi se natjerao da radi, i da je sad maltene non-stop pod pritiskom da piše jer je kupio ranč od 350 miliona (već je posjedovao jedan slične vrijednosti, gdje su i snimali neke epizode Jeloustouna, doduše nisam baš skapirao odakle mu tolike pare, pogotovo prije 10+ godina kad je kupio taj prvi) nakon što je za produžetak ugovora sa Paramauntom dobio 200 miliona. Tako da pretpostavljam da će i posle Lendmena ići još nešto, ali je pitanje oće li biti u stanju da zadrži isti nivo kvaliteta, i filmovima i serijama je podigao ljestvicu visoko.
Pogledao sam prvih 5 ili 6 epizoda Lendmena kako su izlazile, onda sam odlučio da čekam dok ne završe sezonu, ovih dana ću pogledati to što je ostalo. Imao sam isti utisak kao Tegi, da je serija za moj ukus malo previše prilagođena prosječnom gledaocu televizije sa američkog juga i srednjeg zapada, ali je itekako vrijedna gledanja.
E da, trenutno je Landman na pauzi jer mi pažnju drži Line of Duty, odlična britanska serija, mada pretpostavljam da sa tim otkrićem kasnim deceniju