Pit Bull wrote:Sve sto si napisao ja vrlo dobro znam.
Ali nije to poenta.
Nego su i Dzetsi i Bersi imali intervju procese sa aman 20 kandidata. Tzv. "wide search". Doveli su na razgovore sve sto mogu.
I onda ce i jedni i drugi uzeti Dzonsona i Glena istog momenta od ispadanja Detroita kao da su sve dogovorili odavno.
Zato mi je sarada. Znalo se da Dzonson hoce u Cikago, a ocigledno su i oni htjeli njega.
Isto sad Glen i Dzetsi.
Zasto onda zoves 20 ljudi na intervju i sta je poenta?
Ima jedan dobar citat Lewis Carolla koji je jako primenljiv na ova dva tima: "If you don't know where you're going every road will take you there".
Mislim da ova dva tima nisu imala nikakve kriterijume i predstavu šta oni uopšte traže, kakav im trener treba. Kako onda uopšte da ga nadju.
Imam utisak da oni traže trenere po principu - hajde ti, čuo sam od nekoga da bi mogao da budeš dobar trener.
Mada, mislim da bi mogao da dovedeš Bill Belichicka i Andy Reida da zajedno rade u Jetsima, da bi Jetsi opet bili katastrofa jer je vlasnik takav kakav je.
Jednostavno ne dozvoljava da se izgradi zajednička ideja o tome kako taj tim treba da izgleda. Konstantno podriva trenere i GM-ove i okreće ih jedne protiv drugih.