Svasta se izdesavalo u jednom danu.
![Big smile :D](./images/smilies/d.gif)
Cirkus je krenuo u Dzeksonvilu gdje je Liem Koen odustao od HC ponude i javio Tampi da se vraca za rekordan ugovor jednom koordinatoru. I onda Dzegsi otpuste GM-a i Koen se predomisli.
![LOL2 :lol2:](./images/smilies/lol2.gif)
Ja mislim inace da je ovo najveci fijasko od HC potpisa odmah nakon Dalasa koji je sve zajebao. Po meni Koen nista nije unaprijedio spektakularnu u igri Tampe. Njihov napad je i lani vrhunski radio zato je Kanales i dobio posao u Karolini. Mislim da je veci faktor na sezonu Bejkera bilo to sto je konacno spojio negdje dvije godine i bilo je normalno da u drugoj godini ima jos bolju konekciju sa Evansom, Gudvinom i ekipom nego u prvoj godini. Plus, hvali se za run igru dosta, a Tampa toliko losa u runu bila da nije mogla gore, pa je logicno da su morali napredovati, a upao im i Baki Irving na draftu koji je ispao top RB. Tako da je po meni Koen samo bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.
A za Dalas nemam komentar. Svi znaju da je Dzeri nevidjena stipsa, ali moras imati cojones za ovakav potez.
Sotemajer je u Sijetlu ismijavan u periodu kad su ga najurili kao OC-a.
Pit Kerol u Rejdersima mi se svidja kao potez, to je bas win/win za obe strane. Ne bi me cudilo da bude reunion sa Vilsonom.
I eto na kraju Flores nije uspio da dobije posao i pored fenomenalne sezone za odbranu Minesote.