dacolik wrote:Strasna je provokacija bila, bas sam izazvao reakciju nequoteovanjem doticnog.
Ej covjece, uhvatim nekoliko postova u kojima me lik najblamantnije vrijedja i to izjednacavas. Zapaljiva tema jeste, nekome se moze oprostiti nesto na racun nerazumijevanja ali ovoliko ne. Ocekujem od sad posto su se pravila foruma izmijenila da ne banujete nikog za uvrede, samo brisanje postova i lagano.
sta se smejes?Kezis se.
Ja nisa nista slagao,jesam vredjao.Z
To tvoje mislio sam da je bot,pa izjednacavanje radiklizacije i zena,Podmetanje Zavetnice,kao jeste, izvlacenja iz konteksta,pre toga pre neki dan kad si pisao zna se ko je ovde bot (ili kako vec ti ono formulisesi kad sam pitao na koga mislis tajac.<mislis da ne znam na koga mislis.
To mozes deci da prodajes.
Zapamti,na svaku tvoju provokaciju,izvlacenja reci iz konteksta,pa podvaljivanje eto rekli su mu drugi(mislis da ja sa drugima nemam komunikaciju) bices izvredjan s moje strane.
To neces moci budi siguran.Ne ti,nego niko.Za sve postoje granice,Kad predjes,napisao sam ti,sledi djon.Od toga nisam nikad u zivotu odstupao,pa necu ni kad si ti i bilo ko drugi.