Board index Razni Sportovi Rukomet

Evro lige i kupovi u rukometu, transferi, aktuelnosti...

Re: Evro lige i kupovi u rukometu, transferi, aktuelnosti...

Postby ИлићКапитен22 » 07 Apr 2025, 11:34

Какав КК Партизан напад из тајмаута.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Radonjaa » 07 Apr 2025, 11:35

NEDJA wrote:Izgleda odmah sedmerci

Tako je, sad sam našao da su Olimpijakos i Valur prošle godine u finalu šutirali sedmerce odmah nakon 60 minuta
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dikk » 07 Apr 2025, 11:46

Koliko baksuzan klub
Dikk

Postby Cvele » 07 Apr 2025, 11:47

Koji igrač je promašio?
Last edited by Cvele on 07 Apr 2025, 11:47, edited 1 time in total.
Cvele

Postby fontaneros » 07 Apr 2025, 11:47

ma idi u kurac

Jel rukomet jedni sport gde se menja redosled izvodjaca nakon prvih pet penala?
Last edited by fontaneros on 07 Apr 2025, 11:48, edited 1 time in total.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby NEDJA » 07 Apr 2025, 11:48

Jesmo vala baksuzi. Nece pa nece...
Zecevic promasio
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Il Principe » 07 Apr 2025, 11:49

Promasio Zecevic... bilo je jasno da cemo ovo izgubiti, golmani nam nisu bili ni blizu da odbrane sedmerac
Leave them nothing!
Il Principe

Postby Radonjaa » 07 Apr 2025, 11:49

Pa nisu ni njihovi bili blizu do sedme serije, tj Nindža je u regularnom dijelu imao onaj sedmerac koji je od njega nekako završio u golu, za toliko smo ostali kratki. A i u seriji je čini mi se najbliži bio Arsenić da skine ovo njihovom desnom krilu, tačno prije Zečevićevog promašaja, golmani AEK-a nisu bili skoro ni na jednoj lopti dok Zečević nije šutnuo srednje visoku loptu po sredini.

Cvele wrote:Koji igrač je promašio?

Zečević, njihov golman ga gleda da mu dobaci neku provokaciju, on spustio glavu i ne podiže je 10 sekundi, tu je sve bilo jasno :biggrin:

Jbg, stvarno nisam imao ni trunku nade kad se otišlo na sedmerce, ali eliminisao nas je prvenstveno nesposobni ološ iz uprave na čelu sa predsjednikom po kome je ovaj meč odavno registrovan 10:0 za nas, pa tek onda baksuzluk.
Last edited by Radonjaa on 07 Apr 2025, 11:53, edited 1 time in total.

Radonjaa

Postby Bili Piton » 07 Apr 2025, 11:51

Šteta, ovo bi na Banjici +10 završilo. Izvaćarili su nas
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby Niko123 » 01 May 2025, 19:26

Opet Vesprem ispušio za FF :laugh: Vodili 4 razlike na 10 minuta do kraja
Niko123

Postby Radonjaa » 18 May 2025, 18:45

Alkaloid rutinirao AEK u Atini, poveli krajem prvog poluvremena i držali prednost 1 - 3 razlike do kraja, a na kraju prvi put poveli 4 razlike i tako i ostalo. Golmani Galevski ('04) koji ih je i uveo u finale odbranjenim sedmercima protiv Runara danas odbranio 5 od 6 sedmeraca, čini mi se svih 5 u drugom poluvremenu.

Radonjaa

Postby Radonjaa » 24 May 2025, 19:26

Dva sjajna polufinala na F4 Evropske lige, odličan rukomet i tijesne završnice, vrijedi premotati makar po poslednjih 15 minuta oba meča - čini mi se da su oba išla na Areni Sport 2, ,,običnoj''.

Flensburg je ušao u finale na leđima Melera, čini mi se na kraju 19 odbrana i 40% uspješnosti, od čega mnogi ziceri. Tu je možda bilo najrealnije da odlučuju peterci, Melsungen je igrao dobro i mučio ih brzim centrom Balencijage i šutevima Kristopansa, na kraju je utakmicu prelomilo što je Šipoš na -1 i 40-ak sekundi do kraja produžetka probao da sa centra šutne na prazan gol, izblokirao ga je mislim Kirkeloke, i do kraja Melsungen nije uspio da šutne iako su imali poslednji napad.

I drugo polufinale je bilo dosta izjednačeno, i takođe ga je dobila ekipa u kojoj su više povukli golmani, Volf i Mrkva su odbranili vrlo malo, tj svega 7/39, na drugoj strani Bolzinger 11/29 (uz par odbrana Debonea), od čega je poslednja bila u samoj završnici kad je Kil mogao da povede. Ali heroj Monpeljea je definitivno Hešam, prvo je dao težak gol preko bloka za izjednačenje, onda je par minuta kasnije uz maltene zvuk sirene šutnuo sa 10 metara, a lopta od bloka promijenila smjer i ušla u gol. Jiha je posle meča ostao na klupi u predinfarktnom stanju. Inače je Kil prošle sezone eliminisao Monpelje u četvrtfinalu LŠ, nakon pobjede Monpeljea od 9 razlike u prvom meču, u revanšu je Kil pobijedio 31:21, napravili su 6 golova prednosti u poslednjih 15 minuta, uz podršku sudija, tako da im se malo i vratilo.

Na kraju se sa jedne strane crta Melsungen kao gubitnik sezone, izgubili su finale kupa od Kila, izgubili su danas nevjerovatan meč, a sledeće nedelje gostuju Fuhse Berlinu u odlučujućoj utakmici za trofej Bundeslige. Koštala ih je i Simićeva povreda prednjih ukrštenih pred rasplet sezone, ali svejedno prilično razočaranje ako u ovakvoj sezoni ne uzmu ništa, mislim da nemaju nijedan trofej u istoriji kluba, mada djeluju ambiciozno a ne kao kratkoročni bljesak, dovoljno govori što od sezone 26/27 vraćaju Golu koji je kod njih i počeo karijeru.

A sa druge strane bi Monpelje mogao da ispliva kao tihi ,,pobjednik'' sezone, nisu imali nijedan trofej otkad su uzeli Ligu šampiona u francuskom finalu 2018, sad su prije par dana uzeli kup nakon sedmeraca protiv PSŽ-a u Parizu, i evo im odmah šanse za drugi trofej, možda i za povratak u LŠ i ako to ne urade kroz ligu, gdje su opet iza PSŽ-a i Nanta.

Radonjaa

Postby Karelia slims » 25 May 2025, 20:21

vidim sad da igraci aeka nisu izasli na utakmicu protiv alkaloida u finalu 2. utakmice u makedoniji

inace, izgubili su prvu u grckoj 4 razlike

ako sam dobro cuo, nisu navijaci aeka usli i igraci nisu hteli da igraju

odluka u utorak valjda

edit: sad slusam predstavnika alkaloida, problem je nastao oko ulaznica. aek je trebao po pravilu da dobije 10% kapaciteta hale, tj. oko 650 ulaznica, medjutim mogli su da im obezbede 200, pa su navijaci aeka zabranili upravi aeka da se igraci pojave na utakmici
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Radonjaa » 25 May 2025, 21:10

Luzeri i klošari koji oće i drugi put da se provuku na foru, ovog puta nakon što ih je autsajder odvalio na njihovom terenu.

Flensburg rutinirao Monpelje u finalu, imao je Monpelje neki momentum da možda priđe na -5 sredinom drugog poluvremena, ali prvo je Lase Meler dao strašan gol za +7 kad je izgledalo da nema rešenja, onda je njegov prezimenjak na golu skinuo zicer, i za sekund je bilo +8, tu je meč bio gotov. 19 odbrana Melera nakon čini mi se isto 19 juče, danas je svih 19 lopti skinuo u prvih 50 minuta utakmice nakon čega se igrao revijalni rukomet, tj komotno je mogao i na 20+, potpuno zasluženi MVP završnog turnira. A u Danskoj se (mislim već duže vremena) bori za ulogu rezervnog golmana.

Radonjaa

Postby Radonjaa » 29 May 2025, 22:21

Radonjaa wrote:Na kraju se sa jedne strane crta Melsungen kao gubitnik sezone, izgubili su finale kupa od Kila, izgubili su danas nevjerovatan meč, a sledeće nedelje gostuju Fuhse Berlinu u odlučujućoj utakmici za trofej Bundeslige. Koštala ih je i Simićeva povreda prednjih ukrštenih pred rasplet sezone, ali svejedno prilično razočaranje ako u ovakvoj sezoni ne uzmu ništa, mislim da nemaju nijedan trofej u istoriji kluba, mada djeluju ambiciozno a ne kao kratkoročni bljesak, dovoljno govori što od sezone 26/27 vraćaju Golu koji je kod njih i počeo karijeru.

Berlin rutinski, čak 15 golova Gidsela iz 19 pokušaja, valjda rekord karijere. Milosavljev na kraju ne toliko impresivnih 10/39, ali je imao čak 9 odbrana u prvih 18 minuta, od čega su većina bili ziceri ili sedmerci, nakon toga su igrači Melsungena promašivali i čitav gol iz odličnih pozicija, tako da je imao veći uticaj na utakmicu nego što statistika pokazuje. U tih početnih 20-ak minuta je Berlin i napravio prednost koja je do kraja oscilirala, ali nije silazila ispod 5 razlike.

U narednih 10 dana Berlin gostuje Štutgartu, čeka Gumersbah i gostuje Rajn-Nekar Levenu, sa 3 pobjede će osvojiti Bundesligu po prvi put u istoriji kluba, Magdeburg im diše za vratom sa samo bodom manje, a Melsungen koji je najveći dio sezone proveo na prvoj poziciji, na kraju vjerovatno ostaje bez bukvalno ičega, pošto osim u slučaju nekog malo vjerovatno preokreta ostaju treći i bez šanse da igraju LŠ.

Posle toga ide F4 Lige šampiona gdje Berlin napada i (takođe prvu) titulu prvaka Evrope, favoriti su u polufinalu protiv Nanta, a žrijeb je odlučio da ćemo po prvi put od 2019. i Vardarove titule imati igrača ili igrače u finalu LŠ, tj ili Milosavljevića u Nantu, ili Milosavljeva i Marsenića. Mada je to više kuriozitet nego dokaz uspona našeg rukometa :biggrin:

Radonjaa

PreviousNext

Return to Rukomet