Bravo za Albu,herojska odluka

Nadam se da ce primerom Albe polako i drugi timovi da prelaze u Fibu i da odjebu reket EL.
Sto se tice play of EL ocekivani rezultati i bez iznenadjenja u ovom play ofu.Svi nosioci su otisli na final four.
Monako je klub ciji su rezultati za apsolutno postovanje ,ekipa koja evo vec 4 sezonu igra EL,i koja je ili na final four-u ili blizu njega svake godine

Nesto slicno sam objektivno ocekivao i od vecitih prethodnih sezona jer su im i budzeti priblizni.
Drugi utisak je da Spanulis polako pokazuje obrize ozbiljnog trenera.Evo vec u drugoj sezoni uzastopno odlszi na final four sa svojim timom

Odluka da izvadi Papajanisa iz naftalina je direktno uticala na pobedu Monaka.
Spanski klubovi posle 21 god.bez final four-a i ovaj put apsolutno zasluzeno.Barsa vec godinama ne zna gde bije(dokaz za to angazovanje Sengelije),dok je Real evidentno u fazi obnove tima posle odlaska visegodisnjih nosioca.
Polako ,ali sigurno dolazi vreme za novu generaciju trenera u EL,Saras,Spliter,Spanulis ,mislim da je vreme ds sansu u EL dobiju i treneri poput Lakovica,Alimpijevica itd.itd.
Sto se tice final four-a moje neko predvidjanje da ce biti finale Oly-Fener i da Saras konacno uzima EL.Doduse ne bih ja ni Monako tako olako otpisivao u 1/2.