White Mamba wrote:Jednosmerno, valjda i ocekivano
Debeli odbranio sve
Ja sam očekivao da će Nant zakuvati, uzimajući u obzir emotivno pražnjenje Berlina + na osnovu izjava igrača (tj dvojice naših) koji su pričali da im je fokus do prije par dana zaista bio isključivo na Bundesligi te da će ,,probati'' nešto da urade, a naravno još više kad je Gidsel dobio crveni.
Ali Nant je vjerovatno ušao sa idejom da nemaju šta da izgube, onda se posle crvenog dio pritiska prebacio na njih, a za to nisu bili ni približno spremni, čak su se donekle i izblamirali. Iz ove perspektive bi bilo mnogo zanimljivije da Sporting nije pukao pod pritiskom u revanšu i da je igrao F4 umjesto Nanta.
Magdeburg i Barselonu ću sad premotati jer nažalost nisam mogao da gledam, ali valjda niko na svijetu nije imao iluziju da tu može bez drame, s tim da sam očekivao da ode na stranu Barselone vidjevši da je dugo bila klackalica oće li Gisli igrati. Prije 2 godine je Magdeburg uzeo titulu takođe preko Barselone u polufinalu i takođe uprkos njegovom povrijeđenom ramenu, sjećam se da smo to pratili na temi, s tim da im je ovog puta možda i potrebniji u finalu.
Svejedno je Berlin tu samo blagi favorit, a moj osjećaj koji je prilično promašio oba polufinala kaže da Magdeburg uzima