Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Milutinov Tata » 02 Aug 2012, 14:33

jabukamen wrote:Ne, stvarno ne mogu da verujem. Pola sata nakon sto je ispusio 4 stotinke za polufinale (na drugoj olimpijadi, prvo vreme ima lik mladji od njega dve godine pa ni mladost nije neki argument) on pise po tviteru kako je srecan i kako ce uzivati.

Koliko god cenio pozitivan stav vise sam ocekivao suze, demoliranje svlacionice i depresiju od ovog zabole me stava.

Ocito da je zadovoljan sto je isplivao najbrzi rezultat godine. Mislim da je ipak trebao sebi da postavi kao cilj polufinale.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby ofkovac » 02 Aug 2012, 15:55

malo pre gledam izjavu karakasevica i sekaricke...ne znam kako ih nije sramota da koriste takve vadilice :facepalm: ajde ovaj narkoman pitanje dal imamo boljeg, ali jasna koja nije ni trebala da ide na OI prica kako su mnogi koji su pucali na medalju ispusili, kako rezultat i nije bio tako los...sram da te bude ...
ofkovac

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby Tegi » 02 Aug 2012, 16:07

AirBall wrote:

Ko uopste ima reci opravdanja za odbojkasice koje iz meca u mec gube setove rezultatima 25-12 od prosecnih reprezentacija kakva je Turska..

Nema opravdanja za nerad i javasluk...

Turska je prosecna samo je jedan od favorita za medalju. J. Koreja ima najbolju igracicu na svetu. Realnost je da mi lagano izgubimo od svih ekipa u grupi.

Sad ja treba da budem besan na Miroslavu Najdanovski sto je umesto 30. bila 35. i treba da je nazovem neradnicom?

Nemoj ovo da shvatis kao svadju. Obican sukob misljenja.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 02 Aug 2012, 16:12

Tegi wrote:Turska je prosecna samo je jedan od favorita za medalju. J. Koreja ima najbolju igracicu na svetu. Realnost je da mi lagano izgubimo od svih ekipa u grupi.

Turska sigurno nije jedan od kandidata za medalju, a mi smu tu istu Koreju pre par meseci dobili u Aziji... Cinjenica je da nase odbojkasice igraju najslabiji turnir poslednjih par godina upravo na Olimpijadi koja bi trebala da bude kruna cetvorogodisnjeg ciklusa... Na Olimpijadi svi izvlace maksimum osim nas...

Tegi wrote:Sad ja treba da budem besan na Miroslavu Najdanovski sto je umesto 30. bila 35. i treba da je nazovem neradnicom?

Trebamo da budemo ljuti na nju sto je plivala nekoliko sekundi slabije od svog najboljeg rezultata... Nije pobedila ni sebe, a kamoli protivnike...

Tegi wrote:Nemoj ovo da shvatis kao svadju. Obican sukob misljenja.....

Sport je moderno gladijatorstvo i vrlo je bitno pobediti... Ta Kubertenova krilatica da je vazno ucestovati se vise ne odnosi ni na Zapadnu Samou i Fidzi... Svi igraju da pobede...

I naravno da nema svadje, ali mi cemo se sledece godine radovati nekoj bronzi odbojkasica na evropskom, ili rekordu Najdanovske u novosadskom bazenu koji ima vrednost koliko i rezultati nasih atleticara u Bajinoj Basti...

Lazemo sami sebe i zato smo tu gde jesmo...

Perjanice naseg sporta Djokovic, Cavic i Stjepanovic su selfmade, u njih su ulagali njihovi roditelji, a oni sto su rodjeni i zive u Srbiji se samo brukaju...

Uvek se potegne prica o parama, a koliko je u nase sportiste investirano u vreme Milosevica pa smo gotovo u svim sportovima bili bolji nego sad... Nije sve u parama...

To pokazuju mnoge zemlje na Olimijadi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Keimaak » 02 Aug 2012, 16:14

Pitanje za ove vise upucene:

Da li jos negde postoji realna sansa za medalju (izuzimamo Novaka, Cavica i vaterpoliste)?
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby baketa96 » 02 Aug 2012, 16:15

harper-irr
air-tegi

Ko ce u finale :D
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Cvele » 02 Aug 2012, 16:16

@Keimaak

Zlatic i Mikec ucestvuju u MK pistolju...Tu imamo solidne sanse...
Cvele

Postby baketa96 » 02 Aug 2012, 16:17

Keimaak wrote:Pitanje za ove vise upucene:

Da li jos negde postoji realna sansa za medalju (izuzimamo Novaka, Cavica i vaterpoliste)?

Uvijek moze neki sa pistoljem ili puskom da iskoci a mozda i ubacimo Jasnu u jos neku disciplinu :D
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Tegi » 02 Aug 2012, 16:18

Keimaak wrote:Pitanje za ove vise upucene:

Mirosavljev trostav, Zlatic i Mikec MK, taekvondo Milica Mandic i to bi bilo to. Dudas i Kolasinac bi mogli da imaju visok plasman, ali medalja jako tesko.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Remi » 02 Aug 2012, 16:20

baketa96 wrote:harper-irr
air-tegi

Tegi replicira na svaki Airov post... :laugh:
Nastavite samo, u duhu olimpizma....
Last edited by Remi on 02 Aug 2012, 16:40, edited 2 times in total.
Remi

Postby Tegi » 02 Aug 2012, 16:21

baketa96 wrote:harper-irr
air-tegi

Air i ja se ne prepucavamo, iako me je indirektno nazvao postarom. Ja sam gospodin covek i nisam sklon omalovazavanju. :biggrin:
Tegi

Postby harper lee » 02 Aug 2012, 16:29

AirBall wrote:iha, ojha...

Ala ti siljis patku, to je za pricu. :biggrin:

Sta si ocekivao od strelaca i plivaca u zemlji u kojoj se na sportskom forumu na 100 strana raspravlja koga treba drzava masnije da finansira, KKP ili KKCZBGDIVA, ili FK Bfinale ili FK Repesaz, koji se ovih dana dave u olimpijskim bazenima sirom mocnog Kipra?

Mi imamo tu i tamo kvalitet da se dokopamo neke medalje na ovim prvenstvima druge kategorije. Kad dodje Olimpijada svi tamo dodju kao zapete puske sa najjacim timovima i onda se mi nadjemo otprilike onde gde nam je mesto. Ponekad zabodemo zlato kao kosarkasi u Moskvi ili odbojkasi u Sidneju i to je to. Realno, ne racunajuci strelce koji bas uvek obraduju ponekom medaljom, jedini koliko-toliko favoriti za medalju su i pre Olimpijade bili Novak i vaterpolisti. A ostali ako dodje super, ako ne super. Mozda jos Cavic zablista i to je to.

Jednostavno, to je ona prica sa muzikom i parama. Na Olimpijadama se medalje ne uzimaju kesiranjem pojedinih sportista i to tek nakon sto nas iznenade medaljom kao sneg u januaru, vec kontinuiranim, sistematskim radom, obezbedjivanjem kvalitetne sportske infrastrukture, unapredjenjem ili kupovinom strucnog rada, pracenjem modernih trendova u medicini i farmakologiji. Mi nista od toga nemamo. Izgovaramo se siromastvom, a onda procitamo kako je izvesnom kosarkaskom ili fudbalskom klubu, koji god da je, neko javno preduzece pljunulo 200, 500 hiljadarki, milionce, platilo mu halu, otpisalo dugove, oprostilo kredite i slicno.

Sve dok ne uhvatimo trendove u struci, infrastrukturi i profesionalnoj obradi sportista u vise razlicitih oblasti, nase medalje na Olimpijadama su samo stvar slucajnosti, incidenta ili neverovatnog pojedinacnog kvaliteta, obicno izbrusenog negde tamo daleko, u tudjim bazenima, tudjim teretanama i tudjim halama. Nemoj se zanositi. Nasi se sportisti tamo takmice ne zahvaljujuci drzavi vec uprkos njoj i oni su poslednja adresa na koju treba uputiti kritiku.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby StefNS » 02 Aug 2012, 16:30

ofkovac wrote:malo pre gledam izjavu karakasevica i sekaricke...ne znam kako ih nije sramota da koriste takve vadilice :facepalm: ajde ovaj narkoman pitanje dal imamo boljeg, ali jasna koja nije ni trebala da ide na OI prica kako su mnogi koji su pucali na medalju ispusili, kako rezultat i nije bio tako los...sram da te bude ...

Aman čoveče. nije Jasna kriva što je išla na ove OI. Za Grgiće jednostavno nije bilo mesta jer u disciplini mogu da pucaju samo dvojica, a unazad godinu dana Zlatić i Mikec redovno beleže bolje rezultate u toj disciplini. A što je najcrnje da je Grgić otišao, Zlatić ni ne bi ispucao medalju pošto bi vazdušni pištolj pucali Mikec i Grgić, a ZLatić bi pucao samo MK.

Inače 1996 na isti način bez norme je otišla Ivošev, ta norme je takođe bila "oduzeta" jednom drugom strelcu koji u tom trenutnku nije bio u formi i ispucala je dve medelja...
Last edited by StefNS on 02 Aug 2012, 16:35, edited 1 time in total.
StefNS

Postby ofkovac » 02 Aug 2012, 16:34

znaci jasna sekaric je imala dobar rezultat? jel treba da trazim sad izjave pre turnira?
ofkovac

Postby AirBall » 02 Aug 2012, 16:35

harper lee wrote:Ala ti siljis patku, to je za pricu. :biggrin:

Sta si ocekivao od strelaca i plivaca u zemlji u kojoj se na sportskom forumu na 100 strana raspravlja koga treba drzava masnije da finansira, KKP ili KKCZBGDIVA, ili FK Bfinale ili FK Repesaz, koji se ovih dana dave u olimpijskim bazenima sirom mocnog Kipra?

Mi imamo tu i tamo kvalitet da se dokopamo neke medalje na ovim prvenstvima druge kategorije. Kad dodje Olimpijada svi tamo dodju kao zapete puske sa najjacim timovima i onda se mi nadjemo otprilike onde gde nam je mesto. Ponekad zabodemo zlato kao kosarkasi u Moskvi ili odbojkasi u Sidneju i to je to. Realno, ne racunajuci strelce koji bas uvek obraduju ponekom medaljom, jedini koliko-toliko favoriti za medalju su i pre Olimpijade bili Novak i vaterpolisti. A ostali ako dodje super, ako ne super. Mozda jos Cavic zablista i to je to.

Jednostavno, to je ona prica sa muzikom i parama. Na Olimpijadama se medalje ne uzimaju kesiranjem pojedinih sportista i to tek nakon sto nas iznenade medaljom kao sneg u januaru, vec kontinuiranim, sistematskim radom, obezbedjivanjem kvalitetne sportske infrastrukture, unapredjenjem ili kupovinom strucnog rada, pracenjem modernih trendova u medicini i farmakologiji. Mi nista od toga nemamo. Izgovaramo se siromastvom, a onda procitamo kako je izvesnom kosarkaskom ili fudbalskom klubu, koji god da je, neko javno preduzece pljunulo 200, 500 hiljadarki, milionce, platilo mu halu, otpisalo dugove, oprostilo kredite i slicno.

Sve dok ne uhvatimo trendove u struci, infrastrukturi i profesionalnoj obradi sportista u vise razlicitih oblasti, nase medalje na Olimpijadama su samo stvar slucajnosti, incidenta ili neverovatnog pojedinacnog kvaliteta, obicno izbrusenog negde tamo daleko, u tudjim bazenima, tudjim teretanama i tudjim halama. Nemoj se zanositi. Nasi se sportisti tamo takmice ne zahvaljujuci drzavi vec uprkos njoj i oni su poslednja adresa na koju treba uputiti kritiku.

Daj brate nemoj me zezati... Jel ti mislis da je razlog zasto Tipsa i Ziki nisu dobili Gaskea i Benetoa sadrzan u ovom tvom postu?

Da nema nista do mentaliteta i da je veliki broj nasih sportista apsolutno nespreman dosao na igre (tu prevashodno mislim na odbojkasice, na pojedine strelce i plivace)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012