Board index Evropsko prvenstvo u košarci 2025.

Grupa A - Riga (Por, Est, Tur, Češ, Let, Srb)

Koje reprezentacije prolaze dalje?

Poll ended at 27 Aug 2025, 16:50

Portugal
4
3%
Estonija
8
7%
Turska
30
25%
Češka
16
14%
Letonija
30
25%
Srbija
30
25%

Total votes : 118

Re: Grupa A - Riga (Por, Est, Tur, Češ, Let, Srb)

Postby OhhScarry » 03 Sep 2025, 21:47

Gde je onaj Kakarot kada je najpotrebniji :D
OhhScarry

Postby СрбинПодгорица » 03 Sep 2025, 21:47

Нека ради шта хоће, сам нас не може добити, данас смо изгубили јер се помоћно особље распуцало. Свакако идемо даље, пораз је морао доћи и боље да је сада.
Ако дођемо до Њемаца у полуфиналу, видјећемо колико год да су добро изгледају на јако још нису ударили а вјероватно неће ни полуфинала. Остаје овај тежи дио видјећемо али ваљало би Французе избјећи. Ако не буде Алексе почев од Финаца...

Јокић да је имао помоћ као Шенгун, и у одбрани у нападу другачије би било, било ситуација да су 4 играча била на њему. Када је тако гдје су остали, када ти пробије бек и кад се створи простор Шенгун шта да ради он. Није најбољи у одбрани, али када га чувају јако треба помоћ других у овакви мечевима. Зато нам фали Богдан
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 03 Sep 2025, 21:52

Možda na kraju i ne ispadne loše ako nam u 1/4 finala zapadne pobednik Izrael-Španija ili Izrael-Gruzija, naravno pod pretpostavkom da Jevreji dobiju Sloveniju. Možda Nemačka koja pobeđuje na svim frontovima izgubi taj dan od Francuske.

Rekoh Ćoba i pre neki dan i slažem se sa tobom da može ova i ovakva Francuska u 1/4 finala, meni je od samog starta bio problem ta Nemačka u polufinalu ali šta da se radi. Da sačekamo sutrašnji dan i vidimo šta i kako.

Kad te ovako povrede jebu sve drugo pada u drugi plan. Od četvrtfinala da imamo 10 zdravih igrača u rosteru pa pošteno da se pošibamo.
Hajzenberg

Postby Ćoba » 03 Sep 2025, 21:54

Možda ja griješim ali nama Njemci bi trebali da leže jer oni baš nemaju koga da stave na Jokića, bukvalno nemaju ni blizu ozbiljnog igrača za taj posao.

Ali ajd polako, da vidimo da li zaslužujemo uopšte tu utakmicu.

Za povrede se slažem, ako ne može i Aleksa ona smo stvarno u velikom problemu.
Ćoba

Postby Eddie Brock » 03 Sep 2025, 21:55

Ćoba wrote:Možda ja griješim ali nama Njemci bi trebali da leže jer oni baš nemaju koga da stave na Jokića, bukvalno nemaju ni blizu ozbiljnog igrača za taj posao.

Al zato imaju za sve ostale po dva
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Olimp » 03 Sep 2025, 22:07

Samo Izrael da dobije i onda nismo mnogo izgubili sa drugim mjestom.
Olimp

Postby Гроф Тинторето » 03 Sep 2025, 22:10

Pregoreo sam ko licna.
Nadam se da ce se nasi sabrati i krenuti prvenstvo ispocetka. Jebes grupe
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby СрбинПодгорица » 03 Sep 2025, 22:13

Ćoba wrote:Možda ja griješim ali nama Njemci bi trebali da leže jer oni baš nemaju koga da stave na Jokića, bukvalno nemaju ni blizu ozbiljnog igrača za taj posao.

Нас нико неће добити игром из рекета то данас такође јасно било, добијају нас једноставно продор и пиком стварају вишек за три и онда добије се 18/31.
Без Алексе смо готови са 9 или 10 играча се не може плус Алекса једини од бекова има то неко лудило које може добити утакмицу
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby tremi08 » 03 Sep 2025, 22:17

Mi vise igramo na bekove, nekako mi deluje, nego sto igramo na centre i na cetvorke, bolje se razumete pa recite. Da se lopta vise gurala od polovine 3/4 do kraja na pet, Sengun bi dobio cetvrtu licnu i izgoreo bi. Malo lopti dobija Jokic koliko treba da dobije, Jovic i Petrusev isto.

24 suta su imali bekovi
a cetvorke i centri 38

To je mala razlika s obzirom na to kolko su nam kvalitetniji igraci na 4/5 nego ovi na 1/2

Pritom nam slede protivnici koji su sem Finske zbog Markanena, dosta slabiji od nasih na 4/5, Izrael (ako bude) pogotovo, ali i Nemacka. Mnogo vise da se gura na 4/5 a ne da se ocekuje od bekova neki efikasan ucinak jer svi vidimo da nisu konstantni
tremi08

Postby Bogun » 03 Sep 2025, 22:22

OhhScarry wrote:Gde je onaj Kakarot kada je najpotrebniji :D

Skeri u ulozi prosečnog forumaša sa svojom verzijom pitanja: kaće centar? :D
PKAŠ
Bogun

Postby Dexi » 03 Sep 2025, 22:22

Steta za ovaj mec.Uprkos svemu,odlicnoj igri Turaka,njihovom odlicnom sutu,mi smo ovaj mec morali da prelomimo na +4 i kad je Jovic imao zicer.

Poraz ko poraz bolje da se desio sada ,cisto protiv malera.Sustinski jedino sto je lose iz ovog poraza sto bi u 1/2 trebalo da idemo sada na Nemce.Ipak Finska i u 1/4 videcemo ko trebalo bi da se to prodje.

Nazalost danas nismo.imali resenja za njihov udarni trio Osman-Larkin -Sengun plus su i ostali igraci imali svoj doprinos.Hazer koji bi u 10 situacija 8 puta promasio ,pogodi onu bitnu trojku :krsti: .Ako se sretnemo(a to moze samo u finalu)mislim da nas ne mogu opet dobiti.Zato bolje i sada sto se desio poraz.

Momci su se borili,dobili smo doprinos od skoro svakog igraca.Bilo je i gresaka,dosta puta otvorene trojke,pa vise puta nam utrcavaju igraci i lagano.poentiraju itd.itd.Ubise nas na piku preko Jokica.

Nazalost i direktan duel Sengun-Jokic dobio je Turcin.I svi ovi aspekti ako se uzmu u obzir mi smo opet trebali da dobijemo mec.

Kari je imao dve dobre odluke tokom meca,prvo igra sa Jokicem i Milutinovim koja je u dobrom delu dala rezultate i drugo kad je stavio odmornog Jovica na Larkinu na kraju.

St.Jovic mora decko da igra zavrsnice .Vasa nazalost sa ovakvom formom moze samo da nas ukanali kad bude bitno.

Nadam se da je i Aleksa dobro i da ce i on popraviti formu u nokaut fazi.

Idemo dalje,nista nije gotovo.Ostalo nam je 4 stepenika do cilja.Moramo dosta bolje u nokaut fazi,pre svega u odbrani.

Verujem u Karija i u momke.Podrska i idemo tezim putem do zlata :okk:
Dexi

Postby Bogun » 03 Sep 2025, 22:41

Utakmica sa Fincima će nam dati odgovor na pitanje šta možemo očekivati u potencijalnom meču sa Nemcima ako do njega dođe.

Ako dobiješ Fince glatko, onda imaš osnova za optimizam u potencijalnom duelu protiv Nemaca, ali ako bude trzavica, nema osnova za optimizam, jer ni Finci nemaju neku centarsku liniju Madsen i Jantunen koji je zapravo PF. Pa ako nas namuči ekipa sa mnogo manje kvaliteta na PG-SG-SF i pritom bez jakih C, jasno je šta možemo očekivati kasnije.

Da bi osvojio zlato, svakako moraš preko Nemaca, pa bilo to u polufinalu ili finalu.

Naravno, prvo da vidimo šta je sa Aleksom, bez njega su nam šanse još manje. Ima on mane, preteram i ja sa kritikama na njegov račun, ali za razliku od ostalih bekova koji treba da doprinesu poenterski ne plaši se da povuče.
PKAŠ
Bogun

Postby Foteljas » 03 Sep 2025, 22:45

Da mi prvo prodjemo te Fince, pa da onda spremamo razanj za dalje... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Bogun » 03 Sep 2025, 22:46

Ja nisam napisao da prolazimo Fince. Već ako prođemo Fince.
PKAŠ
Bogun

Postby Ćoba » 03 Sep 2025, 22:47

Ma ja sam sad miran do polufinala, uopšte se neću nervirati. Ako ne možemo to da odradimo onda momci hajde svako svojoj kući i da prestanemo da se lažemo.

Koji crni Finci, svi da završe sa košarkom ako od njih izgube. Inače imamo prajm termin 20:45h protiv njih što je pozitivno jer smo navikli da igramo ove večernje termine.
Ćoba

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.