by AirBall » 05 Aug 2012, 23:56
Sad kad je turnir za odbojkasice zavrsen, bar kad je nasa reprezentacija u pitanju, da kazem rec, dve...
Mislim da je doslo vreme da se rastajemo sa Terzicem... On je nesumnjivo jedan od najzasluznijih za ekspanziju zenske odbojke u Srbalja i svakako nosi ogromne zasluge za sve dosadasnje rezultate, ali mi se cini da se i on zasitio reprezentativne odbojke, a i da su se igracice zasitile njega...
Ono sto smo pokazali na ovom turniru je u najmanju ruku bilo sramotno...
Sramotno, prevashodono iz razloga, jer se zna koliko mogu i da realno nisu topovska hrana sto su na ovom turniru i bile... Dobile su samo dva seta, prvi na inspiraciju, drugi ne znam ni sam iz kog razloga, a sve ostalo vreme su izgledale kao rastimovani orkestar...
Ti medjuljudski sukobi i svadje Terzica sa igracicama se nastavljaju iz turnira u turnir tako da iskreno sumnjam da ako ostane da ce i imati ko da igra od iskusnijih... Skoro sa svim ''zvezdama'' je u svadji...
Sve u svemu, on je dobio dobar posao u Rusiji, materijalno ce se obezbediti, a vreme je za nekog sa novom energijom i ciji entuzijazam ce nas probuditi iz ovog medvedjeg sna...
Znaci nisam razocaran zbog 0-5 u utakmicama i 2-15 u setovima, vec zato sto svi mi znamo da one mnogo bolje mogu, ali iz nekog razloga nisu mogle (ili htele)...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза