Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:43

Liv wrote:^ mislis pljuvati?

A ko je nas uopste doveo u situaciju da se borimo za DC? Ko je plakao na proslim OI, doneo bronzu itd.? Sjasite bre vise s tih ljudi 'ebala vas i Olimpijada i medalje i Srbija. Imate bre nezdrav odnos prema sportu, ponasate se kao da su vam licno prst u oko stavili. Na kraju dana to su licno njihovi uspesi i neuspesi, ne vasi. Srbiji ni u jednom slucaju nece biti ni bolje ni gore.

Ne znam na osnovu cega si zakljucila da ja njega pljujem...

Nikada nijednu jedinu ruznu rec nisam upotrebio protiv njega i niti cu, ali ja sam covek realista koji registruje ono sto vidi...

Ovo je Noletov najslabiji turnir ove sezone, a Delpov najbolji, Argentinci uvek daju 110% kad igraju za svoju zemlju, Delpo je do ovog turnira bio smesan igrac na travi i hodao je kao po jajima, sad je naprasno sve naucio...

Mada sam siguran da ako budu igrali u Torontu da ce ga Nole razbiti, jer ce se tamo igrati za lovu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Gama » 05 Aug 2012, 14:44

Nije u dovoljno dobroj formi. Ovako igra cele godine a ne samo za zemlju.
Gama

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 14:45

Mari vodi 4-2 i servira, imate na ES1.
The End.
Unexpected

Postby cecans » 05 Aug 2012, 14:46

georgina wrote:gde ima da se gleda fed-maki, jerbo ovo noletovo mučenje više ne mogu da gledam

Ima na ES1
Nole opet puca na kraju seta, sve svoje gemove dobio laganini i onda na 5:5 gubi servis :crybaby: i ode set!

P.S. Ako iko igra srcem za svoju zemlju, Nole igra ali sto rece gama on nije u formi vec neko vreme i bolje od ovog ocito ne moze.
Last edited by cecans on 05 Aug 2012, 14:49, edited 1 time in total.
cecans

Postby StefNS » 05 Aug 2012, 14:46

Ovakva podloga je podloga koja najmanje odgovara Noletovom stilu igre. To je cela priča. Podloga je najbrža moguća, servis igra veliku ulogu, poeni traju kratko, gde imaju prednost oni sa jači mservisom i udarcima, a on na ovakvoj podlozi može da riternira tako dobro.

To je verovatno i razlog što se Nadal nije pojavio na turniru, a ne povreda. Jer na ovakvoj podlozi ne bi stigao ni do 1/4.

Nema tu nikakve priče o želji, a siguran sam da on ovo više želi nego što je želeo RG ili Wimbldone.
StefNS

Postby Napredpartizan » 05 Aug 2012, 14:47

AirBall wrote:
Nikada nijednu jedinu ruznu rec nisam upotrebio protiv njega i niti cu, ali ja sam covek realista koji registruje ono sto vidi...

Mada sam siguran da ako budu igrali u Torontu da ce ga Nole razbiti, jer ce se tamo igrati za lovu...

Kazes da nece nista ruzno da kazes za njega,a onda kazes da ce ga razbiti u Torontu zato sto se igra za lovu... Meni je to ruzno... Nole je puno dao ovoj zemlji i dosta se borio na raznim takmicenjima za nju i rizikovao povrede(igrao povredjen protiv Argentine)...Ne moze stalno da igra dobro,nazalost zadnjih par meseci nije u nekoj formi sto se da primetiti i na ovom turniru,jbg...
Last edited by Napredpartizan on 05 Aug 2012, 14:48, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Liv » 05 Aug 2012, 14:47

Novak uvek daje 200% za reprezentaciju. Svako ko prati nas tenis to zna. Svaka kritika vezana za profit i sl. nije na mestu (da budem blaga). Kad biste zazmurili na cinjenicu da lik ima para komentar bi bio "jbga. dao je sve od sebe". Nesto kao Tipsa. Ali ne, zasto oprostiti uspeh.

Pljuvanje se odnosilo na post posle tvog.
Liv

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 14:47

Gama wrote:Nije u dovoljno dobroj formi. Ovako igra cele godine a ne samo za zemlju.

Koliko god ga branio, za OI je morao, ali morao, da podigne formu kako zna i ume. Za prikazano u polufinalu i za sada u ovom meču zaslužuje svaku kritiku, ali sačekajmo kraj.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:48

Napredpartizan wrote:Kazes da nece nista ruzno da kazes za njega,a onda kazes da ce ga razbiti u Torontu zato sto se igra za lovu... Meni je to ruzno... Nole je puno dao ovoj zemlji i dosta se borio na raznim takmicenjima za nju i rizikovao povrede(igrao povredjen protiv Argentine)...Ne moze stalno da igra dobro,nazalost zadnjih par meseci nije u nekoj formi sto se da primetiti i na ovom turniru...

A sta je ruzno sto sam konstatovao fakticko stanje da je Nole mnogo bolji igrac na turnirima nego kad igra za svoju zemlju...

Pa to je vrlo lako dokazati...

Dok Delpo mnogo bolje igra za Argentinu nego turnire...
AirBall

Postby Неша » 05 Aug 2012, 14:49

Nisam u fazonu da kao debilni Bogdan Obradovic kazem da je Novak neverovatni patriota i da Federer nece uraditi nista jer nema taj osecaj prema svojoj zemlji :facepalm: ali ipak ne moze niko da kaze da ovaj Djokovic nije davao 100% od sebe kad igra za Srbiju...

Setimo se meca u Rusiji u DC, prosle godine sa Argentincima i velike pobede koje je ostvarivao... Liv je vec spomenula suze u Pekingu i veliki comeback i osvajanje bronze.

A to da su Argentinci napaljeni kada igraju za svoju zemlju je jedna velika istina ali nije Novak daleko od toga.
Novaka ubija to sto vise ne dobija najvaznije meceve i prilicno je sjeban zbog toga. Navikao je na uspehe i morace da shvati da stvari nisu iste kao prosle godine i da ce morati da trenira vise od svih ukoliko zeli ponovo na vrh.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 14:51

Marej kida , RF umoran bas se vidi po pokretima
Sasa_Beli

Postby Liv » 05 Aug 2012, 14:51

^ upravo. Izgubio je bitne meceve, sve to ostavlja traga.
Liv

Postby Неша » 05 Aug 2012, 14:54

Mareju ova Olimpijada moze biti onaj klik koji ce ga vinuti u visine... Oduvek mislim da je njemu bas malo potrebno pa da krene da dominira.

Ali nije on najkvalitetniji... Mislim da su Nole, RF i Nadal bolji od njega ali imace velikog protivnika u Endiju ako se ovaj popali i pomisli da mu niko nista ne moze.
Last edited by Неша on 05 Aug 2012, 14:55, edited 1 time in total.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:55

Murray se dobro pripremio i eksplodirao ovde...
AirBall

Postby Napredpartizan » 05 Aug 2012, 14:56

AirBall wrote:
Napredpartizan wrote:Kazes da nece nista ruzno da kazes za njega,a onda kazes da ce ga razbiti u Torontu zato sto se igra za lovu... Meni je to ruzno... Nole je puno dao ovoj zemlji i dosta se borio na raznim takmicenjima za nju i rizikovao povrede(igrao povredjen protiv Argentine)...Ne moze stalno da igra dobro,nazalost zadnjih par meseci nije u nekoj formi sto se da primetiti i na ovom turniru...

A sta je ruzno sto sam konstatovao fakticko stanje da je Nole mnogo bolji igrac na turnirima nego kad igra za svoju zemlju...

Pa to je vrlo lako dokazati...

Dok Delpo mnogo bolje igra za Argentinu nego turnire...

Ja ne znam sta vise moze da uradi od osvojenog Davis Kupa i jos mnogo fenomenaljih partija u njemu za reprezentaciju...Izmaklo mu je finale u Pekingu zbog onon nesrecnog poraza u polufinalu... I naravno da je Nole bolji na individualnim turnirima kad to cini 90 posto njegovog takmicarskog kalendara... Ovo su Del Potru prve olimpijske igra,dok u Davis kupu nije imao neke jace rezultate...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to London 2012