Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 14:57

Liv wrote:^ upravo. Izgubio je bitne meceve, sve to ostavlja traga.

I ovaj treba da izgubi, na neki cudan nacin bice bolje za njega. Da nije olimpijska medalja u pitanju tacno bih navijao da ga DelPo opegla. Jos jedan takav samar mu treba da ne bismo opet dva dana posle turnira gledali slike sa jahte na tviteru, sa tekstom "bio je bolji, bice bolje sledeci put, ideeeeeeemo". Ili neka lepo kaze da ga vrhunski tenis i vrhunski rezultati vise ne zanimaju pa da lepo gledamo tenis u njegovim mecevima i ne zderemo se zbog rezultata ili neka sedne sam sa sobom i proracuna zasto je ove godine zasrao kad god je trebalo da stisne.

Dakle ili tenis ili dolce vita, Novace. Izjasni se da se ne nerviramo bezveze.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:57

Napredpartizan wrote:Ja ne znam sta vise moze da uradi od osvojenog Davis Kupa i jos mnogo fenomenaljih partija u njemu za reprezentaciju...Izmaklo mu je finale u Pekingu zbog onon nesrecnog poraza u polufinalu... I naravno da je Nole bolji na individualnim turnirima kad to cini 90 posto njegovog takmicarskog kalendara... Ovo su Del Potru prve olimpijske igra,dok u Davis kupu nije imao neke jace rezultate...

Ti ukoliko ne vidis sta Delpo pruza na terenu za Argentinu, a sta Djokovic za Srbiju onda zalud cela ova polemika...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 14:58

harper lee wrote:I ovaj treba da izgubi, na neki cudan nacin bice bolje za njega. Da nije olimpijska medalja u pitanju tacno bih navijao da ga DelPo opegla. Jos jedan takav samar mu treba da ne bismo opet dva dana posle turnira gledali slike sa jahte na tviteru, sa tekstom "bio je bolji, bice bolje sledeci put, ideeeeeeemo". Ili neka lepo kaze da ga vrhunski tenis i vrhunski rezultati vise ne zanimaju pa da lepo gledamo tenis u njegovim mecevima i ne zderemo se zbog rezultata ili neka sedne sam sa sobom i proracuna zasto je ove godine zasrao kad god je trebalo da stisne.

Pa Nole je izjavio pre neki dan da je dogovoreno da ako osvoji medalju se vraca u Beograd, ako ne ide u Toronto da igra za ATP poene, tako da cemo videti gde ce se zaputiti...
AirBall

Postby Tegi » 05 Aug 2012, 14:59

Gotovo je ovo.
Horor.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Napredpartizan » 05 Aug 2012, 15:00

AirBall wrote:
Ti ukoliko ne vidis sta Delpo pruza na terenu za Argentinu, a sta Djokovic za Srbiju onda zalud cela ova polemika...

Znam sta je pruzao i koliko je toga ostvario za Srbiju i meni je to dovoljno... Ovaj turnir je jedostavno posledica katastrofalne sezone za njegove standarde od marta meseca...
Napredpartizan

Postby novi jevrem » 05 Aug 2012, 15:00

Ja nemam prenos meca MArej-Fedja ni na eurosportu 1 ....... valjda ce Skot izdrzati do pobede.
Sto se Noleta tice, nije kritika ako se konstatuje da je on u kljucnom delu sezone ipak podbacio (jedino je na RG otisao korak dalje do finala). Sta je uzrok tome, i cemu toliki pad samopoudanja, gledanja u nebo i nemocnog sirenja ruku ..... ostaje da se vidi ..... ono sto se odmah da videti je ono sto je nekima od nas bilo jasno jos od US OPena prosle godine ..... nedostaje Dr. Chet
novi jevrem

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 15:01

Napredpartizan wrote:Znam sta je pruzao i koliko je toga ostvario za Srbiju i meni je to dovoljno... Ovaj turnir je jedostavno posledica katastrofalne sezone za njegove standarde od marta meseca...

Ovaj turnir je kao i svaki u kom se boris za zemlju motivacionog karaktera...

Kao sto rekoh ja sam uveren da ce Nole i ubuduce biti bolji turnirski igrac od Delpa...
AirBall

Postby veljos » 05 Aug 2012, 15:01

sramota je ovo sta radi
veljos

Postby novi jevrem » 05 Aug 2012, 15:02

AirBall wrote:
harper lee wrote:I ovaj treba da izgubi, na neki cudan nacin bice bolje za njega. Da nije olimpijska medalja u pitanju tacno bih navijao da ga DelPo opegla. Jos jedan takav samar mu treba da ne bismo opet dva dana posle turnira gledali slike sa jahte na tviteru, sa tekstom "bio je bolji, bice bolje sledeci put, ideeeeeeemo". Ili neka lepo kaze da ga vrhunski tenis i vrhunski rezultati vise ne zanimaju pa da lepo gledamo tenis u njegovim mecevima i ne zderemo se zbog rezultata ili neka sedne sam sa sobom i proracuna zasto je ove godine zasrao kad god je trebalo da stisne.

Pa Nole je izjavio pre neki dan da je dogovoreno da ako osvoji medalju se vraca u Beograd, ako ne ide u Toronto da igra za ATP poene, tako da cemo videti gde ce se zaputiti...

Ako je tako rekao, onda je sve jasno ...... karte za Toronto su vec u dzepu ......
novi jevrem

Postby Неша » 05 Aug 2012, 15:03

@Air

Da se ovaj London desio prosle godine u isto to vreme nakon osvojenog Vimbldona i prvog mesta razumeo bih te ali ajde ti sad lepo pogledaj Novakove rezultate ove godine... Odigrao je neverovatan AO i dobio Nadala i Mareja. Na RG dobio RF i to je to od pobeda protiv najjacih... Ovaj mec sa Del Potrom je posledica ispadanja od Mareja jer da se ne lazemo Novak je bio ubedjen da ce igrati finale a to ipak nije realnost u ovom trenutku jer ima spremnijih od njega tokom cele godine.

Djokovic ima slabu godinu za svoje standarde(titule i pobede protiv najjacih) i to je tako i na mastersima i na RG i na Wim...
Last edited by Неша on 05 Aug 2012, 15:04, edited 1 time in total.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Liv » 05 Aug 2012, 15:03

^ to nije on izjavio. A mnogo je lako (citaj povrsno) donositi zakljucke na osnovu jednog meca, ovog koji se upravo igra.

Harpere, ja verujem da je njemu tenis na prvom mestu. Medjutim, izgleda da ga je uspeh 2011 poneo, pa se malo vise odmaralo nego sto treba i kalkulisalo, a rano je za to. Pisem vec neko vreme da ce se vratiti on gde mu je mesto (zvuci smesno, drugi igrac sveta, osvojio GS, igrao mahom finala) ali ne ocekujem pre 2013.
Liv

Postby vicharhcp » 05 Aug 2012, 15:05

Evo sta kaze Leo Westermann na svom Tviteru

Westermann Léo ‏@lwestermann
Watching Djokovic's game , Napred Nole !!!

:inlove: Vec je naucio srpski.

Ako moze mali Francuz, koji je juce stigao u Beograd, pa mozete i vi malo!

NAPRED NOLE!!!!!!!!!!!
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 15:06

Nesha wrote:@Air

Da se ovaj London desio prosle godine u isto to vreme nakon osvojenog Vimbldona i prvog mesta razumeo bih te ali ajde ti sad lepo pogledaj Novakove rezultate ove godine... Odigrao je neverovatan AO i dobio Nadala i Mareja. Na RG dobio RF i to je to od pobeda protiv najjacih... Ovaj mec sa Del Potrom je posledica ispadanja od Mareja jer da se ne lazemo Novak je bio ubedjen da ce igrati finale a to ipak nije realnost u ovom trenutku jer ima spremnijih od njega tokom cele godine.

Pogledaj kako je Delpo odigrao taj Wimbledon, a kako Nole...

Jednostavno mnogi ne zele da vide da jednostavno to nije to...
AirBall

Postby ofkovac » 05 Aug 2012, 15:06

vicharhcp wrote:Evo sta kaze Leo Westermann na svom Tviteru

Westermann Léo ‏@lwestermann
Watching Djokovic's game , Napred Nole !!!

:inlove: Vec je naucio srpski.

Ako moze mali Francuz, koji je juce stigao u Beograd, pa mozete i vi malo!

NAPRED NOLE!!!!!!!!!!!

sve je to lepo, ali kao sto je endi vise hteo pobedu u 1/2 tako je danas vise zeli delpo...nazalost...
ofkovac

Postby Неша » 05 Aug 2012, 15:08

AirBall wrote:
Nesha wrote:@Air

Pogledaj kako je Delpo odigrao taj Wimbledon, a kako Nole...

Jednostavno mnogi ne zele da vide da jednostavno to nije to...

Del Potro je igrac koji nije konstantan. Zna da bljesne i da napravi cudo i to je to... Ovo je moglo da se desi i Congi i Fereru...
Novak je na Wim dosao do polufinala a i ovde...
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

PreviousNext

Return to London 2012