Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby Liv » 05 Aug 2012, 20:17

Sasa, jedno je razvod a drugo cale koji pravi skandale gde god se pojavi. Nazalost, na Novaku kao najstarijem je da to sasece. A videla bih kako bi prezivljavao drugu mladost da mu Novak zakine dzeparac.
Liv

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 20:20

delgado wrote:Razumem Airov bes , imamo toliko dobrih tenisera a nijedna medalja. Ali, fora je u tome, da je Federer, najbolji svih vremena tek sad uzeo prvu medalju u Singlu. Nisu OI do proslih u tenisu bile nesto popularne, treba puno da se poklopi - i forma i zdravlje, i mnogo kola da se prodje, a i tenis je takav sport da su iznenadjenja vrlo moguca...

Pa to i jeste sustina... Imamo 2 top 10 igraca, 2 igracice u 20-30, Zimonjica koji je godinama jedan od najboljih dubl igraca, a medalje osvajaju Robson i Hradecka...

To je ono sto me ubi...

Ko moze da shvati nek shvati, ko ne moze i ne mora...

Verujte da mi je sve ovo tesko palo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Starsica » 05 Aug 2012, 20:21

AirBall wrote:
Slicne probleme je Damir pravio Jeleni...

To je meni palo na pamet odma' i dokle je Jelena dogurala..

LM, lako je reci da treba saseci. Novaku, koji mnogo ceni porodicu i tradicionalne vrednosti (i koji jeste patriota, koliko god da mu se to osporava), ce to biti jako tesko. Otac mu je pohlepna krmaca. Muka mi je od te price.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 20:25

harper lee wrote:
Sasa_Beli wrote:Majka mu je izuzetna osoba , kao i stric. To sam cuo od vise ljudi vrlo dobro upucenih u desavanja.

Pa, ako je tako eto otvorenih vrata za Novaka. To znaci da se uopste ne radi o takvoj porodici vec o jednom takvom clanu porodice. Oterati govno i gotova stvar.

Otac mu je, a pritom je izuzetno vezan za njega. Nije tu varijanta biranja izmedju njega i majke, kako to ne razumes?

@ Liv

Nema ni ukidanja dzeparca, Srdjan je vec uzeo svoje milione. Shvatite da je u pitanju prirodna stvar da Novak voli svog oca. Kakav god da je...
irriducibili

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 20:26

Liv wrote:Sasa, jedno je razvod a drugo cale koji pravi skandale gde god se pojavi. Nazalost, na Novaku kao najstarijem je da to sasece. A videla bih kako bi prezivljavao drugu mladost da mu Novak zakine dzeparac.

Mislim da on kroz Family Sport ima izuzetno debeo devizni saldo kroz razne ugovore gde je ukljucen i Novak ...

Nije to pitanje para jahte itd ... To mu Novak tesko moze ukinuti , setimo se kako je istog tog oca napusavao u lozi , isterivao sa terena ... Odjednom se sve smirilo , matori dugo nije ni dolazio na meceve i Novak je krenuo ... Sad opet problem ali druge vrste.

To oko "mladosti" ... Od kad je sveta i veka niko od toga nije bezao. Samo da bude sa stilom , a ne da svi vide :sakaosto:
Sasa_Beli

Postby delgado » 05 Aug 2012, 20:34

AirBall wrote:
delgado wrote:Razumem Airov bes , imamo toliko dobrih tenisera a nijedna medalja. Ali, fora je u tome, da je Federer, najbolji svih vremena tek sad uzeo prvu medalju u Singlu. Nisu OI do proslih u tenisu bile nesto popularne, treba puno da se poklopi - i forma i zdravlje, i mnogo kola da se prodje, a i tenis je takav sport da su iznenadjenja vrlo moguca...

Pa to i jeste sustina... Imamo 2 top 10 igraca, 2 igracice u 20-30, Zimonjica koji je godinama jedan od najboljih dubl igraca, a medalje osvajaju Robson i Hradecka...

To je ono sto me ubi...

Ko moze da shvati nek shvati, ko ne moze i ne mora...

Verujte da mi je sve ovo tesko palo...

Al to i jeste fora u tenisu. Mozes imati ne znam kakvu tenisku postavu za OI, medalja nikad nije sigurna. Za medalju u tenisu treba da se dobije 6 meceva sto uopste nije lako. U kolektivnom sportu jedan igrac ako se povredi, nije u formi, drugi mogu da nadomeste. U tenisu to nije bas tako. Igrac moze da dodje nespreman, povredjen koliko god se podredio tom turniru, moze uvek neko da poludi sa druge strane mreze.. Evo Gonzo ima 2 medalje u singlu i valjda 1 u dublu , Massu zlato u singlu i taj dubl sa Gonzom, a opet Gonzo i Massu ? Top ten igraci svojevremeno al nista vise od toga. Kod zena evo Serena prvi put uzela zlato u singlu , Marija takodje sad prvu medalju, a toliko dugo su u tenisu.

I jos nesto. NASI SU SE MNOOOOOOGO ZAJEBALI OKO DUBLA !!! ALI MNOGO ! I to 2008. godine kada je Zimonjic bio dobar. Tada je on trebao da igra sa Tipsom, a ne sa Djokovicem koji je jurcao na medalju + nije imao tako dobar fitnes ko sad. Igrali su Djokovic i Zimonjic i naravno ispali odmah jer je Djokovic taj dan igrao singl mec. Tipsarevic i Zimonjic su svakako tada mogli ici do samog kraja. Sada je vec pogresna odluka bila da Zimonjic igra sa Tipsom, trebao je da igra vec sa Djokovicem ako nisu hteli da ga iskuliraju, a Tipsa/Troicki je odlican dubl, dubl i za reprezentaciju i to ja vec godinama pricam, ali oni iz postovanja pustaju Zimonjica da igra, a jasno je svima kao dan da se covek raspao.

Tipsa na OI i DC daje maksimum, 2008. je dobio Ferera, i onda se povredio protiv Rohusa, sada mu je naleteo uzasni Izner, a mogao je da ide na Monaka,Almagra ili Simona u 1/8 jos od nosilaca i izvukao je najjebeniju prepreku. Jednstavno, njega sreca nije sluzila na OI. Neka se oprosti u Riju..
Teske price iz hooda!
delgado

Postby vicharhcp » 05 Aug 2012, 20:34

Ja se ne secam kada sam Novaka videla srecnijeg nego na otvaranju OI kada je nosio zastavu! Niko ne moze da kaze da nije dao sve od sebe, posto to nije tacno! Da su OI bile prosle godine, Novak bi uzeo zlato i to je valjda svima jasno. Jebiga, porodicni problemi mu se desavaju u olimpijskoj godini i ja sam sigurna da NIKOME nije u ovom trenutku teze nego njemu! Decko NE ZASLUZUJE pljuvanje i tacka.

Najsveziji nam je razvod Nadalovih i kako je to uticalo na njegovu igru. To je samo razvod roditelja, znaci, samo delic onoga sto se Novaku desava, pa je Rafi trebalo dosta vremena da predje preko toga i da na terenu misli samo na tenis. Ako je samo razvod na onakav nacin uticao na Nadala, osvojeno CETVRTO mesto na OI u ovakvoj situaciji je veliki uspeh! Da su se OI igrale prosle godine i da je tada bio cetvrti, e to bi bio neuspeh. Ne sada!

Nadam se da ce Novak resiti sve sto mu se desava u privatnom zivotu i da cemo ga ponovo gledati na terenu kada mu je u glavi samo tenis. Verujem da je dovoljno jak za tako nesto.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 20:38

irriducibili wrote:Otac mu je, a pritom je izuzetno vezan za njega. Nije tu varijanta biranja izmedju njega i majke, kako to ne razumes?

A u kurac. Nije ni nas ostale donela roda pa smo u jednom trenutku odlucili da zivimo svoj zivot. Niko ga ne tera da ga javno napusava, mlati reketom ili ne znam sta ali da moji roditelji javno pricaju okolo da mi je devojka sponzorusa i da nema sanse da je zenim jer oni ne dopustaju, brzo bi shvatili kolike su prednosti drzanja jezika za zubima. U redu je to, roditelj, ovo, ono, ali sve ima svoje granice.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby ivana23 » 05 Aug 2012, 20:39

harper lee wrote:
irriducibili wrote:Otac mu je, a pritom je izuzetno vezan za njega. Nije tu varijanta biranja izmedju njega i majke, kako to ne razumes?

A u kurac. Nije ni nas ostale donela roda pa smo u jednom trenutku odlucili da zivimo svoj zivot. Niko ga ne tera da ga javno napusava, mlati reketom ili ne znam sta ali da moji roditelji javno pricaju okolo da mi je devojka sponzorusa i da nema sanse da je zenim jer oni ne dopustaju, brzo bi shvatili kolike su prednosti drzanja jezika za zubima. U redu je to, roditelj, ovo, ono, ali sve ima svoje granice.

Vala bas!
......................................
ivana23

Postby gogo23 » 05 Aug 2012, 20:46

irriducibili wrote:
harper lee wrote:
Sasa_Beli wrote:Majka mu je izuzetna osoba , kao i stric. To sam cuo od vise ljudi vrlo dobro upucenih u desavanja.

Pa, ako je tako eto otvorenih vrata za Novaka. To znaci da se uopste ne radi o takvoj porodici vec o jednom takvom clanu porodice. Oterati govno i gotova stvar.

Otac mu je, a pritom je izuzetno vezan za njega. Nije tu varijanta biranja izmedju njega i majke, kako to ne razumes?

@ Liv

Nema ni ukidanja dzeparca, Srdjan je vec uzeo svoje milione. Shvatite da je u pitanju prirodna stvar da Novak voli svog oca. Kakav god da je...

Sve sto si napisao je tacno, osim o podeli novca. Pre 2,5 godine je Novak ispizdeo upravo zbog skotovih brljotina i odredio im je (porodici) apanazu, ostatkom raspolaze on tj ulaze novac u saradnji sa finansijskim savetnicima.

Nevezano za porodicne probleme ne treba pljuvati po Novaku. Sport je to, 3-4 lopte resavaju mec, fortuna u petak i danas nije bila na njegovoj strani, bice bolje drugi put.
gogo23

Postby Liv » 05 Aug 2012, 20:59

harper lee wrote:A u kurac. Nije ni nas ostale donela roda pa smo u jednom trenutku odlucili da zivimo svoj zivot.

Pa zivi i Novak, vec duze vreme. Sto ne znaci da ga ne dotice sve sto se desava i da nema neku vrstu odgovornosti kao stariji.
Liv

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 21:03

Liv wrote:
harper lee wrote:A u kurac. Nije ni nas ostale donela roda pa smo u jednom trenutku odlucili da zivimo svoj zivot.

Pa zivi i Novak, vec duze vreme. Sto ne znaci da ga ne dotice sve sto se desava i da nema neku vrstu odgovornosti kao stariji.

Verujem da ga dotice ali smatram da ne bi trebalo. I postovanje i briga deteta se zasluzuju, kao i sve drugo.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 21:05

harper lee wrote:A u kurac. Nije ni nas ostale donela roda pa smo u jednom trenutku odlucili da zivimo svoj zivot. Niko ga ne tera da ga javno napusava, mlati reketom ili ne znam sta ali da moji roditelji javno pricaju okolo da mi je devojka sponzorusa i da nema sanse da je zenim jer oni ne dopustaju, brzo bi shvatili kolike su prednosti drzanja jezika za zubima. U redu je to, roditelj, ovo, ono, ali sve ima svoje granice.

Nismo svi isti, ne mozes svoje rezone projektovati na drugog. Uostalom, Novak je i dalje sa Jelenom, sto ipak nesto govori. Ali, to i dalje ne znaci da je spreman da totalno odjebe oca i ja ga potpuno razumem...

@ Gogo

To je bilo pre par godina, kada im je besno nalozio da prestanu da ga gledaju kao masinu za pravljenje novca. U medjuvremenu su se stvari promenile i Srdjan je dosao do pola stecenog. Poznato mi je cak i o koliko miliona se radi, ali cu to razumljivo preskociti. Kao i jos mnogo toga...
irriducibili

Postby Liv » 05 Aug 2012, 21:06

^^ jbga sad. Ajde i da pretpostavimo da ce doci do toga da ga ne doticu akcije oca toliko, ali tu trpi i majka i devojka i braca. Ne moze se izolovati nikako. Plus sto ne verujem u to da kakav god da je roditelj dete moze potpuno da digne ruke od njega i postane ravnodusan. Nije prirodno.
Liv

Postby Liv » 05 Aug 2012, 21:08

Da dodam samo, zamisli kako je detetu koje je jako vezano za porodicu kad shvati da ga otac gleda kao projekat.
Liv

PreviousNext

Return to London 2012