Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 19:39

Možda joj pomognu silikoni, gledam ovu jamajčanku koliku pozadinu ima, pa joj ne smeta... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 19:43

Na sva usta se kuka kako se nedovoljno investira u sport, a da li je iko postavio pitanje, koliko novca kroz nevidljeva kanale se slije u privatne dzepove...

Pojedini savezi dobijaju ogroman novac koji se godinama ne oplodjuje...

Zbog cega se ono sto je utroseno na Topice, Filipovice i slicne se ne investira u razvoj Kolasinca i Bekrica npr, to bi vrlo brzo dalo odlicne rezultate...

Niko ovde nema nista protiv Topica, Jevticke i slicnih, ali oni nisu dosli u London da se bore za Srbiju, nego da zarade zbog stare slave...

Problem je sto ce se i dalje na ovaj nacin krcmiti, a sport ce nam nazadovati...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby veljos » 05 Aug 2012, 19:46

AirBall wrote:Na sva usta se kuka kako se nedovoljno investira u sport, a da li je iko postavio pitanje, koliko novca kroz nevidljeva kanale se slije u privatne dzepove...

Pojedini savezi dobijaju ogroman novac koji se godinama ne oplodjuje...

Zbog cega se ono sto je utroseno na Topice, Filipovice i slicne se ne investira u razvoj Kolasinca i Bekrica npr, to bi vrlo brzo dalo odlicne rezultate...

Niko ovde nema nista protiv Topica, Jevticke i slicnih, ali oni nisu dosli u London da se bore za Srbiju, nego da zarade zbog stare slave...

Problem je sto ce se i dalje na ovaj nacin krcmiti, a sport ce nam nazadovati...
tu je majstor bio peredrag manojlovic a i nebojsa ilic ,oni su nevidjene lopine ,a mislim i da su jos OKS
veljos

Postby Stoxan » 05 Aug 2012, 20:37

Rezultati 9. dan

Streljaštvo:
Andrija Zlatić - 50 MK pištolj - 6. mesto
Damir Mikec - 50 MK pištolj - 16. mesto

Atletika:
Ana Subotić - maraton žene - 71. vreme 2:38:22
Olivera Jevtić - maraton žene - odustala
Dragutin Topić - skok u vis - bez plasmana

Tenis:
Novak Đoković - Huan Martin Del Potro (Arg) - 0:2 - 4.mesto

Odbojka:
Srbija - Brazil - žene - 5.kolo - 0:3 - 11. mesto ukupno
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 05 Aug 2012, 20:52

Raspored 10. dan

Streljaštvo:
10:00 - Nemanja Mirosavljev - MK puška trostav 3x40 - kvalifikacije
14:45 - Nemanja Mirosavljev - MK puška trostav 3x40 - kvalifikacije

Rukomet:
10:30 - Srbija - Mađarska - 5.kolo

Kajak:
10:30 - Marko Tomićević - K1 1000m - kvalifikacije (1.trka)
11:39 - A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - kvalifikacije (1.trka)
11:58 - Marko Tomićević - K1 1000m - 1/2 finale
12:51 - A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - 1/2 finale

Odbojka:
12:30 - Srbija - Rusija - 5. kolo

Atletika:
12:50 - Marina Munćan - 1500m - kvalifikacije (1.trka)

Vaterpolo:
15:10 - Srbija - Rumunija - 5. kolo
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 22:07

Kakvi su ovi naši kajakaši?
The End.
Unexpected

Postby Sony » 05 Aug 2012, 22:21

Kakav je Mirosavljev?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby KKP » 05 Aug 2012, 22:35

11:39 - A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - kvalifikacije (1.trka)

Neko bi rekao da su ovo devojke iz Mađarske reprezentacije i ja posle spominjem Nemačku sa strancima u na svim reprezentativnim poljima... :laugh:

Ipak, nastupaju za nas, kao i svi i želim im sve najbolje, ovo je mala šala... ;)
KKP

Postby Reaper » 05 Aug 2012, 22:37

harper lee wrote:
Reaper wrote:
harper lee wrote:
Sasa_Beli wrote:Ja vam kazem da je OK bolje funkcionisao sa Curkovicem.

Ako pitas strelce, nije. Bar sudeci po izjavama koje daju.

Ako pitas strelce onda definitivno nije. Kod Curkovica se nije ni znalo ni ko pije ni ko placa, a sada bar postoji neka organizacija. Haracemo 2016. Pazite sta sam vam rekao :)

Cekao sam da se ti javis na ovo, posto vidim da dobro poznajes taj streljacki svet. Mene je skroz iznenadila ta izjava (bese Arunovic?) jer odavno nisam cuo (ako sam ikada cuo) da neko tako eksplicitno i konkretno pomene OK kao nekog ko je direktno zasluzan za necije bolje uslove treniranja i takmicenja.

Sto se 2016. tice, sta da ti kazem osim - iz tvojih usta u oruzje nasih strelaca. :biggrin:

Bicu diplomatski nastrojen :biggrin: Ivana je rekla sledece: "Najvise su zasluzni moja familija i kolege iz reprezentacije". Olimpijski komitet nije spominjala ;) Sve je to isto... Ovi bar odaju utisak da im je vise stalo, pa ti drago samo zbog toga :)
Reaper

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 22:46

Reaper wrote:Bicu diplomatski nastrojen :biggrin: Ivana je rekla sledece: "Najvise su zasluzni moja familija i kolege iz reprezentacije". Olimpijski komitet nije spominjala ;) Sve je to isto... Ovi bar odaju utisak da im je vise stalo, pa ti drago samo zbog toga :)

Mislio sam na Arunovicku. Ona je navodno (ja nisam video, supruga mi je rekla) u prenosu nekih takmicenja iz streljastva pomenula OK da je strelcima dosta pomogao. Sad, ako mene supruga laze bar sam zadovoljan sto me ne laze oko neceg drugog. :laugh:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 22:51

Reaper wrote:
Bicu diplomatski nastrojen :biggrin: Ivana je rekla sledece: "Najvise su zasluzni moja familija i kolege iz reprezentacije".

:inlove: i nole koji je njen najveci fan i koji je u nju verovao kad drugi nisu ni znali ko je ona ...
i koji i dalje jedva ceka da je upozna :inlove:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Reaper » 05 Aug 2012, 23:00

nolinjo wrote:
Reaper wrote:
Bicu diplomatski nastrojen :biggrin: Ivana je rekla sledece: "Najvise su zasluzni moja familija i kolege iz reprezentacije".

:inlove: i nole koji je njen najveci fan i koji je u nju verovao kad drugi nisu ni znali ko je ona ...

Ja ti ovako javno obecavam da cu joj skrenuti paznju na tebe. Javljam ti kakva je reakcija (nije bilo smisla da je uznemiravam takvim mislima pred pucanje, posto, realno, tesko da bi mogla, a da ne misli na tebe :biggrin: ).
Reaper

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 23:05

Reaper wrote:
nolinjo wrote:
Reaper wrote:

Ja ti ovako javno obecavam da cu joj skrenuti paznju na tebe. Javljam ti kakva je reakcija (nije bilo smisla da je uznemiravam takvim mislima pred pucanje, posto, realno, tesko da bi mogla, a da ne misli na tebe :biggrin: ).

cestitao sam joj prvi tamo na onoj fejsbuk mrezi ,al jos nie upalila ,jos je drzi euforija :triprsta:

fala torima ,zafaljujem :inlove: kad dobiem ona silna piva sto su mi nasi dragi cigani ponudili sto sam ih obradovo da ce Filip Mora Proigrati tm napustiti zvezdu ,castim :cheers:

:hathello:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Stoxan » 05 Aug 2012, 23:24

Unexpected wrote:Kakvi su ovi naši kajakaši?

Tomićević je imao neku povredu, ali bi trebalo da uđe u A finale. Prošle godine je bio 5. na svetskom kupu. Četverac finale maksimalno. Dok najveće šanse ima Marko Novaković. On nastupa u petak.
KKP wrote:11:39 - A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - kvalifikacije (1.trka)

Neko bi rekao da su ovo devojke iz Mađarske reprezentacije i ja posle spominjem Nemačku sa strancima u na svim reprezentativnim poljima... :laugh:

Ipak, nastupaju za nas, kao i svi i želim im sve najbolje, ovo je mala šala... ;)

Sve 4 devojke su iz Bezdana.
Stoxan

Postby KKP » 05 Aug 2012, 23:27

Stoxan wrote:
KKP wrote:11:39 - A. Nađ, A. Horvat Panda, M. Tibor, R. Kubik - K4 500m - kvalifikacije (1.trka)

Sve 4 devojke su iz Bezdana.

Bezdan: The village has a Hungarian ethnic majority... :laugh:
KKP

PreviousNext

Return to London 2012