Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby Napredpartizan » 09 Aug 2012, 23:53

Kakvi su ovo nokti ? :D
Last edited by Napredpartizan on 09 Aug 2012, 23:56, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby AirBall » 09 Aug 2012, 23:54

Houdini wrote:sad sam gledao intervju sa Draganom i devojka je zaplakala zbog loseg rezultata.

Mozda je plakala, jer je i dalje boli kako su je tukli danas...

Napredpartizan wrote:Kakvu su ovo nokti ? :D

Pa olimpijski... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kecman » 09 Aug 2012, 23:54

Aerodinamični :ajdejebote:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Houdini » 09 Aug 2012, 23:55

Napredpartizan wrote:Kakvu su ovo nokti ? :D

uf dobri, da grebe po ledjima :inlove:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 09 Aug 2012, 23:56

Houdini wrote:ne ta tvoja Ivana, nego Ivana
[img]/img]
:biggrin:

volis silikonke a? :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 09 Aug 2012, 23:57

ovo-ono :biggrin:

jbt kako smo nbaizovali OI topike :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Napredpartizan » 10 Aug 2012, 00:03

Houdini wrote:
jbt kako smo nbaizovali OI topike :biggrin:

Sirimo vladavinu i na druge topike :P
Napredpartizan

Postby Stoxan » 10 Aug 2012, 00:12

U vezi Dragane Gladović ona je kvalifikacije izborila na turniru u Londonu osvojivši prvo mesto. Devojka ima tek 20 godina.

Dragana Gladović je kao i Damir ostvarila četiri pobede. Među poraženim takmičarkama nalaze se i Calabrese Veronica iz Italije, bivša svetska i evropska šampionka i učesnica olimpijskih igara u Pekingu, kao i Harnois Marlene iz Francuske, bivša evropska šampionka i trećeplasirana na poslednjem prvenstvu sveta.

Inače Harnois je osvojila bronzu danas.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 00:14

Ma nema sumnje da je zasluzila da se nadje u Londonu, ali sam gledao oba meca danas i prebili su je kao macku...

Pogledaj rezultate ostalih meceva, niko batina nije popio danas koliko ona...
AirBall

Postby Stoxan » 10 Aug 2012, 00:37

Gledao sam prvi meč sa Britankom. Nisam gledao repesaž sa Japankom. Po meni je jako naivno i nekako sa previše respekta ušla u taj meč. Britanka iako mlađa je lepo navukla i pošteno je isprepucala. Nema sumnje da je Džonsova bolji borac (uostalom uzela je i zlato), ali mislim da se Dragana malo uplašila atmosfere i protivnice.

Mislim da ljudi treba da imaju malo razumevanja za ove takmičare iz takozvanih malih sportova. Oni jednostavno nisu navikli na ovakav pritisak, kao vaterpolisti recimo. Olimpijada je jedina prilika kada se prati streljaštvo, kajak, sada i tekvando.. Tada je prilika da sem pojedinih fanatika koji prate to i široke mase čuju za njih. Sigurno je da kod pojedinih postoji određena doza negativne treme zbog toga.
To jeste jedan objektivni razlog neuspeha pojedinaca na OI i sigurno ih ima još, ali na žalost ima mali milion onih subjektivnih zbog čega mi konstantno ostvarujemo katastrofalne rezultate na Olimpijadama. Nije London prvi put da nam se to dešava.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 00:41

Stoxane, a kako se to ne desava drugima... Kako jedna mala Crna Gora uzima svoje medalje, kako to radi Slovenija iskljucivo u individualnim sportovima...

Zasto Hrvatska sa 2 Olimpijade donosi medalje u Tekvondou...

Kako to da samo mi chokiramo i kako to da moramo imati opravdanja za svakoga i za onog sto je 115. i za one koje ne mogu da uzmu 12 poena po setu i slicno...

Gde je tu granica kada se kaze, ovo je uspeh, ovo je neuspeh i tu neko mora da odgovara...

Ajd da razumem nekom zadrhtala ruka u poslednjem hicu, a kako okarakterisati 22 kruga manje Mirosavljeva i dvocifren broj krugova manje za Mikeca nego sto je ostvarivao ove godine...

Kapiram da su neki od vas puni toleracije, ali ljudi mi smo se na ovoj Olimpijadi obrukali...
AirBall

Postby Stoxan » 10 Aug 2012, 00:48

A jesi ti pročitao moj post do kraja. Ja sam lepo rekao da je to jedan razlog za koji mogu da ih razumem, ali da ima mnogo više onih drugih. Ti drugi razlozi su nešto što mora da se promeni, a ne menja se već decenijama. Pa mi od Seula (da ne računam Barselonu zbog sankcija) imamo očajne rezultate u odnosu na renome pojedinih sportista. To već nije slučajno.

Za razliku od drugih mi očigledno ne shvatamo još uvek šta su olimpijske igre. Nama su bitniji svetski kupovi, gran priji, svetske lige i ko zna šta još od jednog takmičenja koje se dešava svake 4 godine. Pa ovo je vrh vrhova kada je u pitanju sport. Od ovog dalje nema. Ali mi to ne shvatamo. Ubiše nas sitni interesi pojedinca.
Stoxan

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 00:52

Slazem se sa tobom, ali da kiksne 5 sigurnih medalja to samo nama moze da se desi...

Osvojili smo dve, a kiksnulo je 5 sigurnih (Djokovic, Cavic, Mirosavljev u trostavu, Mikec MK pistolj i Arunovicka vazdusni pistolj)...

Imaju kikseve svi, ali niko toliko ucestalo kao mi...

Znaci od njih 5 je moralo da bude bar 3 medalje...
AirBall

Postby Tegi » 10 Aug 2012, 09:56

Marko Novakovic drugi u kvalifikacijama. Ispred njega je bio svetski sampion, neki Britanac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 10 Aug 2012, 09:59

Tegi wrote:Marko Novakovic drugi u kvalifikacijama. Ispred njega je bio svetski sampion, neki Britanac.

Da, plasirao se u polufinale koje je danas na programu, videcemo koliko realno moze u jakoj konkurenciji...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012