AirBall wrote:2. Grupa Karakasevic, bruka i sramota, ne toliko zbog ispadanja u svom prvom mecu, koliko zbog svega onoga sto je prethodilo igrama... Kukanja za boljim uslovima, pretnje da ce otkazati, a na kraju se pojavio sa sto kila i raspao se od jednog od najslabijih igraca na turniru...
umirem od smeha bukvalno, jer ga znam iz vidjenja od svoje 14-e godine kad je bio lepotan, kunem se da nije mogao da zivi od devojaka, inace nisam ga videla dobar niz godina tako da je shok bio veci kada se to dogodilo. sav je zadrigao. lik se preobrazio, korpus delikti metamorfoze, a jos su urnbesije njegove izjave pred london da ulazi u polufinale, cetvrtfinale, evetualno, rekao je ako bude vrhunski zle srece i dobije kineza u trecem kolu, ispasce
sad sledi jos jedan
Tenis
1. Grupa Tipsarevic, Ivanovic i Jankovicka koji su odigrali u skladu sa svojim trenutnim mogucnostima
... Narocito mi nje zao Janka koji je bukvalno ostavio srce na terenu, ali protiv onog Golijata Isnera se nije moglo vise... Servirao je kao iz katapulta...
2. Grupa Niko
3. Grupa Djokovic, Troicki i Zimonjic... Tiotalno indisponirani, na momente neizainterosavani... Djokovic se brukao protiv Fonjinija, jedva se vratio u mec protiv tog sarlatana na travi... Zimonjic je bio slabiji link u dublu sa Tipsarevicem, mnogo je gresio, gubio servise i mislim da je prevashodno zbog njega dubl i stao u 1/4 finalu... Troicki kao i da nije bio tamo...
Ne sumnjam da kad se igra za lovu da ce ova treca grupa da se povampiri i da udje u seriju pobeda...
misljenje koje imas je legitimno kao i prvog do tebe na kraju krajeva, medjutim, sam si uzeo i rekao pre neki dan, kad je bilo price o novakovim privatnim problemima da je bolje da se zaustavis i ne gresis vise dusu, da bi nastavio sada i hladne glave isto da pricas.
wtf?!
znaci, ne javljam se ovde sa pokusajem zabrane tvojih ekspresija, niti to mogu, vec mi zaista ne ide u glavu ovako pausalan i selektivan zakljucak. ne volim zaista nikome da govorim da bolje da ne prica kad nema pojma i ne prati dovoljno neki sport,a narocit jer znam da ovaj sasvim dovoljno pratis, pa ako ti je ok da vrsis triangulaciju na osnovu jedne tacke sa sve pajalicom francuske sobarice u ruci, izvoli. da bar nisi demantovan milion i jedan put u proslosti od tog istog sportiste, pa da razumem. znas li koliko se placa da se vidi necija zastava u kadru, negde, nekad? ovaj sto igra samo za pare, a ne za drzavu ce posle svakog meca, staviti kacket sa nasom zastavom, obuci majicu sa nasom zastavom i nositi srce sa nasom zastavom na svakom dresu u kojem nastupa. niti jedan od svih sportista koje hvalis to nikada nije uradio, niti je svojim uspesima nadmasio i doprineo koliko novak djokovic. i nece za 3 zivota. taman ni na jednoj olimpijadi novak ikada vise odlicja doneo.
da je podbacio, jeste apsolutno prema onome kakav kvalitet i rang ima. da je podbacio motivaciono, moralno, voljno, nije, ni u ludilu. to jeste bio njegov maksimum u datom trenutku jer je imao tu nesrecu da mu se poklope dve prekretnice. kao sto vidis, ne moze covek na obema da predje ulicu. jer je covek. da je bog, bio bi na olimpu.
a merenje zalaganja reprezentativaca po kriterijumu pravne spone sa drzavom u vidu poreza je za svaku pohvalu. prosto jedan suvisli, sivim celijama prozet misaoni plamicak ,da coveka ostavlja bez teksta.
cavic, lik se operisao. jel se operisao neko od vas koji ste od njega ocekivali da podeli vodu kao mojsije? ako jeste, neka kaze ovde moze li biti kao nekad? moze li? covek ima bolove koji mu unistavaju kvalitet zivota, dobro je i ovo pokazao. greota je stvarno sakupljati pljuvacku za one koji istinski imaju debeo kredibilitet.