Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Partizanov pohod na evropsku titulu

Postby KKP » 04 Jun 2011, 23:19

Bravo, šampioniiiii!!! :blue: :blue: :blue: :blue: :blue: :blue: :blue:

"Razmontirali" smo Pro Reko u sred Rima, pokazali smo da smo najbolji, neverovatan uspeh, svaka čast igračima, treneru Milanoviću, sjajnim navijačima, prvaci smo Evropeee!!! :jumpall: :ojha: :bliss: :algabacaju: :banana:

Srbijo, budi ponosna!!! :thankyou: :jos: :jos: :jos:
KKP

Postby Fića » 04 Jun 2011, 23:22

BRAVO MAJSTORI BRE!!!!

JEBOTE NE PIJEM ALKOHOL U PRINCIPU I RESIM POSLE UTAKMICE DA SE NAPIJEM KO BUDALA, KAD ONO NEMA ALKOHOLA POSLE 10!! JAOOOO

Nema veze, svaka cast momcima, jedna od najsavrsenijih vaterpolo utakmice voljenog kluba. Vrhunska odbrana, savrsen procenat igraca vise, Vlada Vujasinovic - vaterpolo Pele. Definitivni kraj je bio Korolijin gol iz okreta, kakav majstor! :bliss:
Fića

Postby Sasa_Beli » 04 Jun 2011, 23:27

SVE JE NASE !!!!

BRAVO MOMCI , SRBIJO SLAVI PRVAKE EVROPE !!!!
Sasa_Beli

Postby Nebojsa » 04 Jun 2011, 23:28

Svaka cast momci, tako se bori za Partizan! Treba ih docekati na aerodromi, zasluzili su to! Ja se nadam da ce ih KKP pozvati na utakmicu br. 3 gde ce ih navijaci Partizana pozdraviti i da pokazemo kakva smo mi crno-bela porodica!!!

Igraci i Milanovicu :blue: :blue: :blue:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Riquelme » 04 Jun 2011, 23:29

ima 1 tim wrote:meni je drugar rekao da na Banjici moze da se kupi nas kupaci (i za klince i odrasle) ali to je bilo prosle godine :D mozda sada imaju bolju ponudu :dunno:

Ne znam za Banjicu ... mozda tamo stvarno moze svashta josh da se nadje ... mislio sma na butik na stadionu i onaj u prolazu ...
Evo nadjoh sada i na netu neke simpaticne majce ali na zalost ko i moja imaju jedan veliki feler ... u grbu imaju jednu zvezdicu manje :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Riquelme

Postby MOREIRA » 04 Jun 2011, 23:54

OVO SE ZOVE DOMINACIJA !!!! Pro reko je ponizen , a njihov fensi trener u odelu posle tekme je gutao knedle i gledao kako grobari slave :D
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby ima 1 tim » 05 Jun 2011, 00:14

Partizan šampion Evrope!
B. S. | 04. jun 2011. 22:13 > 22:34 |
Vaterpolisti crno-belih u finalu Evrolige u Rimu deklasirali Pro Reko 11:7 (2:1, 5:4, 2:1, 2:1) i sedmi put u istoriji postali najbolji klub u Evropi

ŠAMPIONI!!! Fantastični vaterpolisti Partizana Rajfajzen sedmi put su prvaci Evropi. San čekan 35 godina na impresivan način dosanjan je u večnom gradu, Rimu. Crno-beli su u finalu Evrolige nadigrali najbogatiji klub Starog kontinenta, Pro Reko - 11:7 (2:1, 5:4, 2:1, 2:1).

Nadahnuti, motivisani Beograđani ošamutili su Rekove zvezde. Naš prvak je dominirao od prvog do poslednjeg minuta, a u poslednjoj četvrtini totalno je ošamutio ljutog rivala. Crno-beli su se na briljantan način revanširali Đenovljanima za prošlogodišnji poraz u polufinalu, kada su ispustili 4:0. Večeras se to nije dogodilo, "tim sveta" bio je nemoćan, razbijen, bez ideje, bezopasan.

Sudar titana od početka je bio žestok. Odbrane su bile granitne, napadači i nisu imali previše prilika da se iskažu. U prvoj četvrtini bolje su se snašli crno-beli.

Naš šampion je bio sigurniji pred svojim golom, a ubojitiji u napadu. Italijani su preko Madaraša postigli prvi gol u finalu - 1:0. Srećom ubrzo je Miloš Korolija na pas Nikole Rađena izjednačio, da bi Miloš Ćuk minut i po pre kraja prve četvrtine doneo 2:1.

Ako su u prvoj dominirali odbrambeni igrači, u drugoj su se raspucali napadači. I opet su umešniji bili vaterpolisti sa Banjice. Crno-beli su bili neumoljivi sa igračem više, Pijetlović i Vujasinović nezadrživi, a sjajnu igru začinio je Aleksić projektilom za desetak metara za fantastičnih 7:4. Na papiru moćni Reko nije imao odgovor na igru našeg šampiona, vidljivo je da su bili dosta nervozniji u napadu, za potez slabiji od naših asova.

Crno-beli ni u trećoj četvrtini nisu smanjili gas. Kao pirane nasrtali su na igrače Reka u odbrani, nisu im dozvoljavali da nametnu svoj ritam i umešno su sačuvali kolosalna tri gola viška. Istina, Madaraš je početku četvrtine smanjio na 7:6, ali su odvažni Ćuk i Aleksić sjajnim golovima vratili na plus tri – 9:6.

Koliko je sjajna igra u odbrani izluđivala Italijana videlo se kod igrača više, kada domaćini nikako nisu nalazili rešenje kako da matiraju Sora. Pokušavali su iz daljine, neočekivano, ali uvek je to bilo brzopleto, nervozno. Crno-beli su pak bili mudri, strpljivi, nisu srljali i sugurno hitali ka sedmoj tituli.

U poslednjoj četvrtini Partizan je bio silovit, Reko nevidljiv. Eksplodirao je u tim trenucima Miloš Korolija. Centar crno-belih odigrao je utakmicu života, a prelepom šraubom je šest i po minuta pre kraja odlučio pobednika - 11:6.

PARTIZAN RAJFAJZEN - PRO REKO 11:7
BAZEN: "Foro Italiko" u Rimu. Gledalaca: 6.000. Sudije: Tulga (Turska) i Borel (Španija). Igrač više: Partizan R. 7 (6), Pro Reko 10 (3). Peterci: Partizan R. -, Pro Reko 1 (0).
PARTIZAN RAJFAJZEN: Soro, Hadžiteodoru, Rađen, Korolija 3, Aleksić 2, Pijetlović 2, Radović, Mandić, Mitrović, Vujasinović 2, Ćuk 2, Živojinović.
PRO REKO: Tempesti, Burić 1, Madaraš 3, Perone, Kašaš, Felugo, Filipović, Filjoli, Benedek, Zloković 2, Ivović 1, Molina, Nikić.
Po četvrtinama: 2:1, 5:4, 2:1, 2:1.

STIGLI MLADOST
Ovim podvigom izabranici trenera Igora Milanovićem izjednačili su se sa dosadašnjim rekorderom po broju trofeja, ekipom zagrebačke Mladosti, koja takođe ima sedam pehara namenjenih najboljem timu u Evropi.

PARTIZAN
1 Slobodan Soro
2 Teodoros Hadžiteodoru
3 Nikola Rađen
4 Miloš Korolija
5 Milan Aleksić
6 Duško Pijetlović
7 Andrija Prlainović
8 Aleksandar Radović
9 Dušan Mandić
10 Stefan Mitrović
11 Vladimir Vujasinović
12 Miloš Ćuk
13 Stefan Živojinović
Trener: Igor Milanović

PUT DO TITULE
PRVA FAZA
Mladost - Partizan 10:8
Partizan - Barselona 6:6
Olimpijakos - Partizan 7:9
Partizan - Olimpijakos 7:1
Barselona - Partizan 9:13
Partizan - Mladost 14:7
DRUGA FAZA
Jadran - Partizan 8:13
Partizan - Jug 11:10
Partizan - Budva 10:2
Budva - Partizan 5:8
Jug - Partizan 10:13
Partizan - Jadran 14:8
FAJNAL FOR
Partizan - Mladost 12:9
Partizan - Pro Reko 11:7

OSVAJAČI
1964: Partizan
1965: Pro Reko
1966: Partizan
1967: Partizan
1968: Mladost Zagreb
1969: Mladost
1970: Mladost
1971: Partizan
1972: Mladost
1973: OSC Budimpešta
1974: MGU Moskva
1975: Partizan
1976: Partizan
1977: CSKA Moskva
1978: Kanotijeri Napulj
1979: OSC Budimpešta
1980: Vašaš Budimpešta
1981: Jug Dubrovnik
1982: Barselona
1983: Špandau Berlin
1984: Pro Reko
1985: Vašaš
1986: Špandau
1987: Špandau
1988: Sisli Peskara
1989: Špandau
1990: Mladost
1991: Mladost
1992: Jadran Split
1993: Jadran Split
1994: Ujpešt Budimpešta
1995: Katalunja Barselona
1996: Mladost
1997: Posilipo Napulj
1998: Posilipo
1999: Splitska banka Split
2000: Bečej
2001: Jug
2002: Olimpijakos Pirej
2003: Pro Reko
2004: Honved Budimpešta
2005: Posilipo
2006: Jug
2007: Pro Reko
2008: Pro Reko
2009: Primorac Kotor
2010: Pro Reko
2011: Partizan

:blue: :blue: :blue:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby KKP » 05 Jun 2011, 00:35

VK PARTIZAN

1 Slobodan Soro
2 Teodoros Hadžiteodoru
3 Nikola Rađen
4 Miloš Korolija
5 Milan Aleksić
6 Duško Pijetlović
7 Andrija Prlainović
8 Aleksandar Radović
9 Dušan Mandić
10 Stefan Mitrović
11 Vladimir Vujasinović
12 Miloš Ćuk
13 Stefan Živojinović

Trener: Igor Milanović

Prvaci Evrope bre, još nisam svestan kakav su uspeh ovi majsotri napravili! :clap: :blue: :jos:
KKP

Postby Tajler » 05 Jun 2011, 01:12

Svaka čast crno-beli! Sedma titula prvaka Evrope, ogroman uspeh!
Kakvo sportsko društvo! Mi, pa Barselona! :bliss:
:bravo:
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby 71:70 » 05 Jun 2011, 01:50

Crno beli bravo,bravo...
U trenutku kada smo pobedili, svi gosti svadbe na kojo sam bio su prestali da gledaju mladu i poceli da gledaju mene :ojha:

Super bi bilo da vaterpolisti budu gosti kosarkasa u sredu!
71:70

Postby Panta » 05 Jun 2011, 02:00

Premda sam kasno saznao, i nisam gledao utakmicu :facepalm: :banghead: cestitam vaterpolistima, na celu sa Milanovicem na tituli :blue:
Fedor is back.
Panta

Postby Lucenzo » 05 Jun 2011, 09:28

Hvala ti hvala ti Crno Bela ljubaviiiiii
Dominiramo u svim sportovima
Srbijo SLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Dzigi, Grobari su uz tebe!!!
Lucenzo

Postby vicharhcp » 05 Jun 2011, 09:34

Pred F4 sam napisala sledece:
vicharhcp wrote:IDEMO PO TITULU!!!!!!!!!

A sada mogu da napisem samo:

TI SI PONOS MOGA GRADA
TI SI PONOS BEOGRADA
TI SI PONOS ZEMLJE MOJE
TI SI PONOS SRBIJE!!!!!!!!!!!

VK PARTIZAN.jpg

BRAVO CRNO-BELI SAMPIONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby VMJunior » 05 Jun 2011, 10:04

Milanović za B92: Borimo se i dalje
IZVOR: B92 | JT
Trener Partizana Igor Milanović posle osvajanja titule šampiona Evrope za B92 je rekao da je ponosan na uspeh koji su on i njegovi izabranici ostvarili.

Crno-beli su u subotu, trijumfom nad Pro Rekom sa 11:7 u Rimu, postali šampioni ’starog kontinenta’ sedmi put u istoriji, a prvi put posle 1976. godine.

Milanović je za B92 rekao da su igrači ispunili sve njegove zamisli i potpuno nadigrali branioca titule, koji je u poslednjih pet godina četiri puta bio šampion Evrope.

„Imam osećaj da smo ih u odbrani totalno razoružali, na čelu sa Sorom, fantastičnim Vujasinovićem, Prlainovićem i da ne nabrajam dalje. Čestitam celom timu na doslednom sprovođenju odbrane tako da je veliki Pro Reko, sa tri levoruka igrača i ne znam koliko reprezentativaca, jednostavno izgubio ideju, a mogu slobodno da kažem i u zadnju četvrtinu i po izgubio i volju da igra. Recimo, nikada nisam video Kašaša da onako ide od gola“, rekao je Milanović, „Čestitam igračima i upravi, i svim ljudima koji su bili sa nama, među njima i ministarki Samardžić-Marković, koja nam je dala reči podrške“

Partizan je poslednjih godina potpuno dominantan u domaćem šampionatu, a trijumfom u ’večnom gradu’ pokazao je i da mu nema ravnog ni na ’starom kontinentu’ i to ima poseban značaj za Milanovića.

„Ovo je nešto najlepše. Moram da kažem da je ovaj osećaj koji sam dobio posle utakmice i ove pobede možda lepši nego posle osvajanja one dve zlatne olimpijske medalje. To je možda zato što sam zreliji i možda više umem da uživam sada“, naglasio je Milanović.

Strateg crno-belih istakao je da uspeh nije došao preko noći, već da su on i predsednik kluba Aleksandar Šoštar za to radili punu deceniju.

„Ovo je nešto što smo Šoštar i ja spremali već deset godina. 2001. godine smo došli i pričali smo kako želimo da ponovo Partizan napravimo prvakom Evrope. To su mnogima zvučale kao floskule, ali smo se susretali sa raznim problemima, od finansijskih poteškoća do raznih opstrukcija. Izgleda da je moralo da se dosta rasčisti situacija u Partizanu, što u kadrovskom smislu, što u ljudima koji su pri klubu, što pomažu, što u struci, i na kraju Partizan je došao na ovo mesto. Poseban je ovaj način, pobediti Pro Reko, koji u sebi ima spoj Real Madrida i Barselone, ima dvojicu Španca, Hrvata i Crnogoraca, trojicu Srba, tu su i Mađari, Italijani, se graniči sa podvigom. Ovo je nešto fenomenalno, ovo je najlepši osećaj koji sam imao poslednjih godina“, rekao je Milanović.

Na putu do evropske krune Partizan je imao brojne probleme, ali je uspeo da ih prevaziđe i dođe do najvrednijeg trofeja u klupskom vaterpolu.

„Nikada nismo krili finansijske probleme, a ostalo je bila stvar unutrašnje i poslovne politike Partizana. Sudarila su se dva koncepta, neki ljudi su samovoljno napustili klub, nekim ljudima smo morali da pomognemo da odu, i ovako Partizan, olakšan, izgleda da je dobio pravu fizionomiju da osvoji titulu šampiona Evrope“, istakao je trener Partizana.

Milanović je istakao i da već ima plan za put kojim će dalje crno-beli ići.

„Trenutno je prioritet da za tri godine ponovo osvojimo Evropu sa novim timom, koji će potpuno biti sastavljen od igrača iz našeg podmlatka, na čelu sa Mandićem, Obradovićem, koje smo doveli ove godine, a 1994. godište su, i našim godinu-dve mlađim klincima i obećavam javnosti da ćemo ponovo igrati ’fajnal for’, a nadajmo se opet dobrom rezultatu. Najveći minus prošloj strukturi ljudi za mene je bilo to što, kada sam ja došao, samo dvojica igrača su bila iz našeg pogona. Mislim da je to sramota za vaterpolo školu Partizana i na tome već radim dve godine i sada već slobodno mogu da kažem da ćemo za dve do tri sezone izaći sa potpuno novom ekipom koja će biti među najboljima u Evropi“, rekao je Igor Milanović za B92.

Igor Milanovic :blue:
VMJunior

Postby AirBall » 05 Jun 2011, 10:09

Sad kad zaredjaju ministri jedan po jedan da se slikaju... Pa izjave za dnevnik kako je VK Partizan ponos i dika nacije, a sto su do juce okretali glavu na sve finansijske probleme za to je vuk pojeo magarca...

Zato su oni samo nasi i mi samo njihovi, jer nasa ljubav nije uslovljena i ne zna za granice...

Volim Partizan!
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Vaterpolo