Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby irriducibili » 17 Aug 2012, 00:31

Jovan wrote:Potpisuju Modrica.

Modric nije dovoljno kvalitetan za Real, barem ne da bi se nametnuo kao nosioc igre. Objektivno govoreci, oni nemaju da kupe nista bolje od onoga sto sada imaju. Svi igraci koji bi im doneli dodatni kvalitet, su cak i za njih nedostupni, nisu na prodaju...
irriducibili

Postby nolinjo » 17 Aug 2012, 00:41

LUKA NAJBOLJI IGRAC NA SVETU ,TACKA.
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Jovan » 17 Aug 2012, 00:43

Modric je, po meni, odlican fudbaler, ali mislim da bi im bilo znatno korisnije da su ulozili pare u odbranu. Od cetvorke u odbrani, Arbeloa-Ramos-Pepe-Marcelo, jedino po meni Ramos ima kvalitet za Real, mada ni njega ne cenim toliko. Pogotovo me cudi sto Mourinho ne insistira na boljim igracima u zadnjoj liniji.
Jovan

Postby VMJunior » 17 Aug 2012, 00:45

Dobro je da nisi rekao - Runi. :biggrin:

Realu nije potreban niko,imaju u svakoj liniji tima izuzetne igrace,pocevsi od golmana pa sve do igraca koji ima garantuje najmanje 40 golova u sezoni.
Ajde,mozda desni bek,ostalo im je u full-u.
VMJunior

Postby irriducibili » 17 Aug 2012, 00:56

Jovan wrote:Modric je, po meni, odlican fudbaler

Naravno da jeste, ali ovde govorimo o Realu, a tu za njega nema mesta. Ko bi trebalo da ispadne iz tima? Sto se odbrane tice, ne vidim sta bolje od onoga sto imaju trziste nudi. Mislim da Murinjo akcenat stavlja na uigranost...

@ Nolinjo

Ne vici. Luka je najbolji fudbaler na svetu, ali iskljucivo po tebi. Smesno mi je da o ovome vise diskutujem...
irriducibili

Postby Jovan » 17 Aug 2012, 00:59

Prodaju Kaku, zato ga i dovode. Moze da igra iza spica a moze i malo povucenije, verujem da ce mu Murinjo naci mesta cim je insistirao na njegovom dolasku. Mogao bi di Maria da izvisi za mesto u timu, realno nije previse odusevio.
Jovan

Postby VMJunior » 17 Aug 2012, 01:07

Spanska liga ce za Modrica biti Vrnjacka Banja...
VMJunior

Postby nolinjo » 17 Aug 2012, 01:08

irriducibili wrote:
Jovan wrote:Modric je, po meni, odlican fudbaler

Naravno da jeste, ali ovde govorimo o Realu, a tu za njega nema mesta. Ko bi trebalo da ispadne iz tima? Sto se odbrane tice, ne vidim sta bolje od onoga sto imaju trziste nudi. Mislim da Murinjo akcenat stavlja na uigranost...

@ Nolinjo

Ne vici. Luka je najbolji fudbaler na svetu, ali iskljucivo po tebi. Smesno mi je da o ovome vise diskutujem...

OCU DA VICEM .NE ZNAM KO TE ZVAO DA DISKUTUJES ...ioanko dodjes samo da provociras . :ehej:

da luka je najbolji vezni igrac na svetu ,pitaj fergusona zasto je to tako :thumbup:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby irriducibili » 17 Aug 2012, 01:09

Jovan wrote:Prodaju Kaku, zato ga i dovode. Moze da igra iza spica a moze i malo povucenije, verujem da ce mu Murinjo naci mesta cim je insistirao na njegovom dolasku. Mogao bi di Maria da izvisi za mesto u timu, realno nije previse odusevio.

Nisam odusevljen tim transerom, jos uvek se nadam da ce negde zapeti. 34 miliona funti da se popuni Kakino mesto na klupi?! Ne verujem da ce Di Maria izvisiti, ali da vidimo sta Murinjo hoce...
irriducibili

Postby Jovan » 17 Aug 2012, 01:16

Cim tolike pare daju znaci da nece grejati klupu... Po meni je prednja linija Ozil-Modric-Ronaldo bolja nego kada je tu Di Maria jer je Modric vrhunski plejmejker i donece opciju vise u kreiranju napada. Real je do sada uglavnom napadao po bokovima, sa Modricem u timu spic(evi) ce dobijati vise kvalitetnijih lopti iz sredine.
Jovan

Postby mali_buda » 17 Aug 2012, 07:45

Kaka je sjajan igrac, ali se nije uklopio u igru Reala i najbolje je da se vrati u Milan :nisamja:

Slazem se sa Jovanom, previse se igra Reala bazirala na bokovima, red je da takav tim konacno dobije i pravog organizatora igre, mislim da ce uz Modrica i Ronaldo biti jos ubojitiji (ako je to moguce :roll: ).

Sto se prelaznog roka tice, ocekivao sam dovodjenje desnog beka umesto Arbeloe. Mislio sam da ce Murinjo insistirati na dovodjenju Majkona. Silno ga je zeleo kad je stigao u Madrid, ali izgleda da je i Brazilac u zescem padu forme.

Ocekivao sam i dovodjenje jos jednog spic igraca, nekog sa karakteristikama Drogbe (snazan, dobar u skok igri, dobar u duel igri...). Benzema i Iguain su odlicni igraci, ali mi deluju kao potpuno identicni tip igraca...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 17 Aug 2012, 10:05

Jovan wrote:Cim tolike pare daju znaci da nece grejati klupu... Po meni je prednja linija Ozil-Modric-Ronaldo bolja nego kada je tu Di Maria jer je Modric vrhunski plejmejker i donece opciju vise u kreiranju napada. Real je do sada uglavnom napadao po bokovima, sa Modricem u timu spic(evi) ce dobijati vise kvalitetnijih lopti iz sredine.

Oni za sve daju velike pare, za njih nema jeftinog igraca. Najveci propust je sto su se odrekli Snajdera, to je igrac koji je zestoko falio. Modric umesto Di Marie? Ne verujem da bi to bilo dobro, niti da ce se to desiti. Videcemo, Murinjo svakako ima neku ideju...
irriducibili

Postby VMJunior » 17 Aug 2012, 10:18

Jedna informacija za one koji vole Primeru i pratili su je prethodnih sezona...
SK Prime ce biti glavni TV kanal za Primeru i tu ce ici najveci broj meceva...Bar 3 dnevno vikendom.

Subota:
19:00 Španska liga: Celta – Malaga DIREKTNO
21:00 Španska liga: Sevilla - Getafe DIREKTNO
23:00 Španska liga: Mallorca - Espanyol DIREKTNO

Nedelja:
19:00 Španska liga: Real M – Valencia DIREKTNO
21:00 Španska liga: Barcelona - Sociedad DIREKTNO
23:00 Španska liga: Levante – Atletico M DIREKTNO

Ponedeljak:
19:00 Španska liga: Deportivo - Osasuna DIREKTNO
21:00 Španska liga: Rayo Vallecano - Granada DIREKTNO
23:00 Španska liga: Zaragoza – Valladolid DIREKTNO

El Klasiko u Super Kupu Spanije ce takodje ici na SK Prime-u.
VMJunior

Postby Napredpartizan » 17 Aug 2012, 10:28

Tacno sam znao da ce ovako da bude..Sad mi koji imamo KDS necemo skoro uopste gledati Primeru posto nemamo SK Prime...
Napredpartizan

Postby Felipao » 17 Aug 2012, 10:41

Napredpartizan wrote:Tacno sam znao da ce ovako da bude..Sad mi koji imamo KDS necemo skoro uopste gledati Primeru posto nemamo SK Prime...

Ja imam sk prime ali zato odem pre neki dan da uzmem paket sa ESPN amerikom i ESPN clasic,kaze nema to za Obrenovac,samo za Beograd.Ebem im mamu monopolisticku,sem tog sugavog Vektora i Telekoma nema nijedan provajder.Daj da dodje neki normalan da ih pogasi sve.Sto je najgore glupi Vektor nema uopste digitalnu TV ovde...

Spansku ligu ne gledim odavno,a Realu po meni treba Bane Ivanovic da moze da izbaci Arbeolu i uskoci u sredinu kad treba i jedan spic kojeg je opisao Buda.
Felipao

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal