Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 18 Aug 2012, 22:34

Aleksa wrote:
Oglala wrote:
Aleksa wrote:i da,za ove sto pisu da CG fali 75% reprezentacije,nama fale Krstic,Lucic,Micov,Tripkovic,Perovic,S Markovic,..verovatno sam jos nekog zaboravio...

Velickovic

znao sam da ima jos neko..samo sam blokirao..
znaci,prakticno pola tima koji je osvojio srebro na ep09..
S Markovic-U Tripkovic---N Velickovic-N Krstic + Lucic+Micov+Perovic

Nismo svakako u najjacem sastavu. Licno mislim da su Krstic, Velickovic, Lucic (i mozda Micov, nije se pokazao kao reprezentativac) igraci koji stvarno donose razliku. Sto se ostalih tice, mogu i ne moraju doneti neki bitan boljitak.
Ali, ono sto je Air rekao, i ovakvi smo ovo mogli lako dobiti. Nismo top klasa ali i ovaj tim ima zube, ali nece da grize iz nekog razloga.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Statista » 18 Aug 2012, 22:35

Aleksa wrote:sad su svi treca klasa...CG ima bolje igrace...

Čekaj, hoćeš da kažeš da nema. Pa Peković i Vučević su verovatno i najbolji centarski par u Evropi uz Špance.
Sa istim tim Pekovićem KKP je dobijao redom u EL, posle njega potop.

Ja ću i treći put da ponovim da nas je dobila fucking KK Budućnost iz Podgorice (Šehovići, Ivanović, Popović, Dubljević, Dragićević) ovi ostali su im samo smetali, naš zet pogotovu.

Znači ja ne mogu da verujem i dalje da nas je dobila CG bez Pekovića i Vučevića u sred Arene, uzgred nije im igrao ni Kuk, Borisov, Jeretin,...
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Zlaja » 18 Aug 2012, 22:35

Falio nam je samo Krstic. Ostali su imali zamene (naravno ne bolje jer ne bi bili ispred ovih) i to vise nego solidne, Bjelica i Keselj za Lucica i Micova, Macvan i Savan za Velickovica, Andjusic i Rasic za Tripka (koji bre Tripko), Nedovic i Paunic za Markovica, Stimac za Perovica...
Samo Krle osetno fali, nedovoljno za razlog...
Zlaja

Postby Oglala » 18 Aug 2012, 22:38

irriducibili wrote:
Zlaja wrote:Jel ozbiljno razlog poraza to sto nam fale Tripko, Markovic, Micov, Perovic :pop:

:lol:

Zaboravio si da se potpuno ozbiljno i izostanak Lucica tretira kao veliki hendikep. Svaka njemu cast, ali se radi o igracu koji se tek i u svom klubu izborio za mesto pod suncem...

Ne vidim ko je to smesno. Mozda je tuzno to sto je jedan debitant bio daleko dominantniji od standardnog A reprezentativca na istoj poziciji, ali smesno nije.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:39

Statista wrote:
Aleksa wrote:sad su svi treca klasa...CG ima bolje igrace...

Čekaj, hoćeš da kažeš da nema. Pa Peković i Vučević su verovatno i najbolji centarski par u Evropi uz Špance.
Sa istim tim Pekovićem KKP je dobijao redom u EL, posle njega potop.

Ja ću i treći put da ponovim da nas je dobila fucking KK Budućnost iz Podgorice (Šehovići, Ivanović, Popović, Dubljević, Dragićević) ovi ostali su im samo smetali, naš zet pogotovu.

Znači ja ne mogu da verujem i dalje da nas je dobila CG bez Pekovića i Vučevića u sred Arene, uzgred nije im igrao ni Kuk, Borisov, Jeretin,...

nema,..
dobili su nas borbenoscu i timskom igrom,bas onako kako je svojevremeno KKP sa Slavkom Vranesom i Perom Bozicem dobijao tim koji na centru ima Frana Vaskeza,na pleju Navara...sto ne znaci da su Pera i Slavko bolji igraci od pomenutih..
Osim ta dva igraca(Pek&Vuc) CG nema igrace koji mogu da budu lideri..to su uglavnom solidni,dobro odskolovani i kvalitetni klupski igraci..nista vise od toga..
Nemoj o Jeretnu leba ti..sto se Kuka tice,on je valjda dobio zamenu u vidu novog stranca na pleju..Borisov :lollol:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby deda » 18 Aug 2012, 22:40

irriducibili wrote:
deda wrote:Sigurno da je Teodosic nas najbolji igrac,ali realno imamo problema sa njegovim divljanjem i ignorisati to je isto neozbiljno.Ako smo mi postali reprezentacija jednog igraca,onda do djavola.To nek igraju Bugari i Finci,a on nek proba da razigra ove panjeve,a ne da glumi Dzordana

On je jednostavno takav i to niko nece promeniti. Nepredvidiv, neuracunljiv, genije i ludak u istom coveku. Mi jesmo njegova reprezentacija, jer alternativu nemamo. Budi fer, razigravao je nase panjeve onoliko, ali panjevi imaju svoje limite, koji su pritom na jako niskom nivou. Nije on izgubio mec, vec impotencija ostatka naseg nacionalnog tima. Prihvatam da je tuzno sto igra sam, ali to nije njegova krivica. Da nece Paunic da resava mec?

harper lee wrote:Ja sam, hvala Bogu, lep, pametan, uspesan i srecan covek

:crybaby:

Molim te, ali molim te, uzmi lek, jebes sve. Saljem pomoc...

Mi u stvari pisemo jedno te isto sto se tice kvaliteta nase ekipe sa jedne i Tea sa druge.Ja bih samo da se sve stvari nazovu pravim imenom.Ali sve.Izgubili smo utakmicu i Teo kao nas najbolji igrac isto(a po meni i srazmerno svom talentu i vise) snosi odgovornost.Naravno uz trenera koji bi trebao da bude glavni i odgovorni,na kraju krajeva.I jos nesto,mislim da se nije nista strasno dogodilo veceras,nije ni prvi ni poslednji poraz kuci,nama je primarni cilj Slovenija i mislim da nece biti problema da se plasiramo
deda

Postby Statista » 18 Aug 2012, 22:41

Cuburac wrote:...Teo, Krstic i Macvan su jedini igraci koji mogu da igraju u ozbiljnim evropskim klubovima...

Veliko je pitanje može li Mačvan u ovu grupu.
Juče sam u nekoj diskusiji počeo da sabiram i "dogurao" sam do cela dva igrača sa kvalitetom koji odgovara reprezentaciji.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 22:42

Aleksa wrote:Lucic je usputni..a sta sa Novicom i Krsticem?
naravno,vama ne valja ni S Markovic,niti ostali..a ko vam valja?

Ne, Lucic je sasvim ok, ali nije nenadoknadiv gubitak. Novica i Krle su naravno nesto sasvim drugo. Ali ako pogledamo ko je izostao kod duvandzijatm sa Divom na dresu, ovaj poraz je jos grdji i gori...
irriducibili

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:43

irriducibili wrote:
Aleksa wrote:Lucic je usputni..a sta sa Novicom i Krsticem?
naravno,vama ne valja ni S Markovic,niti ostali..a ko vam valja?

Ne, Lucic je sasvim ok, ali nije nenadoknadiv gubitak. Novica i Krle su naravno nesto sasvim drugo. Ali ako pogledamo ko je izostao kod duvandzijatm sa Divom na dresu, ovaj poraz je jos grdji i gori...

pa ja i nisam usao u polemiku da opravdavam bruku & sramotu nego samo da pomenem da i nama fale neki igraci...
19.04.2015.
Diktator

Postby kecman » 18 Aug 2012, 22:45

Ma daj Aleksa, pa samo Peković je bolji od svih ovih naših pobrojanih, zajedno... A Vučević, Cook, Borisov, Jeretin..
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 22:47

deda wrote:Mi u stvari pisemo jedno te isto sto se tice kvaliteta nase ekipe sa jedne i Tea sa druge.Ja bih samo da se sve stvari nazovu pravim imenom.Ali sve.Izgubili smo utakmicu i Teo kao nas najbolji igrac isto(a po meni i srazmerno svom talentu i vise) snosi odgovornost.Naravno uz trenera koji bi trebao da bude glavni i odgovorni,na kraju krajeva.I jos nesto,mislim da se nije nista strasno dogodilo veceras,nije ni prvi ni poslednji poraz kuci,nama je primarni cilj Slovenija i mislim da nece biti problema da se plasiramo

Naravno da Teo snosi svoj deo krivice, tako gledajuci se moze reci i najveci. Tim s razlogom sasvim podredjen njemu, njegove su pobede, ali i porazi. Ali se ne slazem da se nista strasno nije dogodilo veceras, od nekih nismo smeli da izgubimo. No, da ne sirim...
irriducibili

Postby Diktator » 18 Aug 2012, 22:55

kecman wrote:Ma daj Aleksa, pa samo Peković je bolji od svih ovih naših pobrojanih, zajedno... A Vučević, Cook, Borisov, Jeretin..

sta sa Kukom,sta sa Jeretinom,sta sa Borisovim...
jel se vi zajebavate?
19.04.2015.
Diktator

Postby irriducibili » 18 Aug 2012, 23:07

Aleksa wrote:sta sa Kukom,sta sa Jeretinom,sta sa Borisovim...
jel se vi zajebavate?

Cook svakako nije za bacanje, ali ovo ostalo je teska sprdnja...

Istini za volju, sam si naveo i da nama fale Tripkovic i Stefan Markovic... :nisamja:
irriducibili

Postby Bane » 18 Aug 2012, 23:11

irriducibili wrote:
Aleksa wrote:sta sa Kukom,sta sa Jeretinom,sta sa Borisovim...
jel se vi zajebavate?

Cook svakako nije za bacanje, ali ovo ostalo je teska sprdnja...

Istini za volju, sam si naveo i da nama fale Tripkovic i Stefan Markovic... :nisamja:

Fali, i to dosta.
Bane

Postby AirBall » 18 Aug 2012, 23:12

Nama prevashodno fali unutrasnja igra... Macvan nije petica i nije mogao citav mec da iznese na ledjima...

Srpska kosarka bez unutrasnje igre ne postoji...

Nije resenje ni Krstic, jer je on jedan, a kada sve zavisi od jednog coveka koliko god dobar bio je velika kocka... Problem je sto smo mi izgubili neke igrace (ne zelim da ulazim u pricu koja je milion puta prepricana) poput Milicica, Raduljice, Rakovica i ostali su krateri koji se ne mogu popuniti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentacije