Board index Košarka Evropska košarka

Grcka A1 Liga

Re: Grcka A1 Liga

Postby vicharhcp » 05 Jun 2011, 22:22

Kakvi su ludaci ovi Grci majko moja!

PAO - OCEKIVANO!!!!!!!!!!!
Jel njima ovo deveta u nizu? Mi cemo opet biti bolji :D
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby AirBall » 05 Jun 2011, 22:23

Panathinaikos je sigurno sampion, a ostali neka se poredjaju kako im je volja... :P

Dobili su ih iskljucivo na luzerski mentalitet Olympiacosa... Spanoulis je bukvalno unistio Olympiacos u kljucnim momentima...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kezman » 05 Jun 2011, 22:28

vicharhcp wrote:Kakvi su ludaci ovi Grci majko moja!

PAO - OCEKIVANO!!!!!!!!!!!
Jel njima ovo deveta u nizu? Mi cemo opet biti bolji :D

Ali tuca navijaca i baklje na stonom tenis mecu Olimpijakos -Panatenaikos je vrh :algabacaju:

Olimpijakos je ima DD fore i odlicno sudjenje za Grcke prilike ... Duda je nadmudren
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby mortician » 05 Jun 2011, 22:29

Čestitke Željku na još jednoj tituli u neverovatnom nizu....ipak nije lako skoro deceniju dominirati pored Olimpiakosa
Bravo Željko,Aleks i Milenko.
Ovaj Nikolas srećom dobio 5.ličnu,ko zna šta bi bilo da je ostao :lol:
mortician

Postby Unexpected » 05 Jun 2011, 22:30

Čestitke Željku, a dudi želim da sve propušteno nadoknadi sa reprezentacijom.
The End.
Unexpected

Postby KKP » 05 Jun 2011, 22:37

Čestitke za PAO! Još jedna titula u nizu za njih, kao šlag na tortu, i to protiv najvećeg rivala, posle titule šampiona Evrope, a Dudi i Oliju ostaju utešne dve pobede u regularnom delu sezone protiv Panatinaikosa i kup. :)

Panatinaikos je pravi šampion! :clap:
KKP

Postby Bane » 05 Jun 2011, 22:38

Focis legenda :blue: Duda bolje da je ucio svoje da grade umesto sto je gestikulirao sudijama. Alal vera i Buruzisu koji je imao muda da se suprotstavi onoj gomili koja je krenula da ga vredja i napada na kraju tekme.
Bane

Postby mali_buda » 05 Jun 2011, 22:45

Kakvi su pacijenti ovi Grci, majko rodjena?!!!

Naslov u novinama bi mogao da glasi: Spanulis doneo titulu PAO-u :)

Od igraca porazenog tima, Mavrokefalidis me je najpozitivnije iznenadio, a dobar je bio i Burusis. Kalatis ima ogromne cojones :)
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Bodi Bond » 05 Jun 2011, 23:06

Bravo Žoc! I Milenko bio solidan u namenjenoj mu ulozi.

Dudi želim da napravi uspeh sa reprezentacijom, da ostane u Oliju i za narednu godinu napravi još "bolji" posao sa Miškom Zalizanim Ražnatovićem. Mogao bi recimo da mu uvali Vukašina Aleksića na 1 i Nenada Čanka na 4.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby ima 1 tim » 05 Jun 2011, 23:23

Bodi Bond wrote:Bravo Žoc! I Milenko bio solidan u namenjenoj mu ulozi.

Dudi želim da napravi uspeh sa reprezentacijom, da ostane u Oliju i za narednu godinu napravi još "bolji" posao sa Miškom Zalizanim Ražnatovićem. Mogao bi recimo da mu uvali Vukašina Aleksića na 1 i Nenada Čanka na 4.

ma,samo kada nama nije uvalio Ercega :thankyou: u Oly neka dovodi koga hoce :D

svaka cast Zocu i celoj ekipi,posebno rodjenom pobedniku Batistu i ludakutm Focisu :blue:
pravi je podvig bez DD-a dobiti ovakvu tekmu :bravo:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby irriducibili » 05 Jun 2011, 23:27

Dati Olimpijakosu Dijamantidisa fore, pa ipak dobiti mec, moze samo zaista veliki tim. Zeljko je delovao kao da ce da se srusi svakog momenta, uplasio sam se za njega. Batist i Focis preuzeli svu odgovornost na maestralan nacin, uz pomoc Kalatisa kompenzovali cak i ocajne partije Nikolasa i Satoa. I sve to ne bi bilo dovoljno, da ekipa cuvena po samodestrukciji, nije to opet demonstrirala. Ne znam sta bi trebalo da se desi, pa da luzeri iz Pireja dobiju seriju... :stani:
irriducibili

Postby Bodi Bond » 05 Jun 2011, 23:29

ima 1 tim wrote:posebno rodjenom pobedniku Batistu

Posle onoga što je uradio Ožboltu, postao mi je odvratan. :nene:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby Otac Makarije » 05 Jun 2011, 23:30

Jos jednom se pokazuje da se uz los procenat bacanja i nemanje skoka u napadu i odbrani ne moze dobiti u plej ofu.Pitanje je sta bi bilo da je bilo Rase u ovoj seriji,olimpijakosu fali meso pod kosem da bi igrao sa Paom.Oni su sve pokusavali da rese sutem,a to tako tesko da moze.I to jos bez DD kao problemom manje...Nema sta Pao totalno zasluzeno,olimpijakos moze da ih dobije na jednu utakmicu,u seriji,..nema teorije.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby J-♣ » 05 Jun 2011, 23:40

Prvo me iznervirao Tijanić sa onim luzerskim prenosom ženskog rukometa u 20h, (ne)srećom se tako odvijalo da mu se nametnulo da prikriva "nacinalnu bruku" prenosom utakmice iz Vršca koju je predhodno najavljivao u programima. Pošto su bile večeras dve važne utakmice završih u kladionici gde se srećom od 21h prenosila obe utakmice. Kad sam došao u kladionicu bilo poluvreme u Vršcu i nudili 1.90 (live klađenje) za konačnu pobedu Dominacije; odigrah to, ali sa svega 400din (računah da će to da mi plati ceh u kafanskom delu kladionice) kasnije kvota drastično padala, bila čak i 1.08 u jednom trenutku - dobih na šampione ( :bliss: ) i okrenuh se ka detaljnom gledanju 4-te tekme u Atini sa posebnim zadovoljstvom ljubitelja "HI kvaliteta EU basketa".

Rezultatska klackalica, ne igra Dijamantidis, nije uopšte dobro, čekam da povede OLY da se malo značajnije digne kvota na konačnu pobedu PAO, ali ništa, kvota stigla u max-u u "live" klađenju samo do 1.65 (malo mi to). Odlučih se na poluvremenu da stavim svega 100 dindži, ali na nerešeno, jer mi nešto mirisalo na to s'obzirom da toga nije bilo već u 3 zadnja meča, a kvota bila primamaljiva 1:12.0

Image
(izvinjavam se zbog mutnog snimka, osvetljenje bilo kladioničarsko, a kamera na mobilnom je prilično "demode" - morao sam ovaj tiket da snimim, jer već toliko "kenjam" kako dobijam, a dobitni tiket nakon isplate ne mogu da zadržim)

Desilo se nerešeno, ja inkasirao sumasumarum: 1100 dindži neto, 100 ostavio kao bakšiš inkasantu da me ne bije maler, jer vidoh da ima ihaha para za piće za mene i za ortaka koji se kockarskom logikom gladio na gavrose kad je kvota bila 3.15 u jednom trenutku u 2/4 četvrtini, inače već inkasirao ~400dindži od KKP iz Vršca koje iznosim iz kladionice (mada ne volim da iznosim lovu kao dobitak iz kladionice, jer me uvek negde stigne neki maler kasnije gde su mi troškovi višestruki nego dobitak iz kladionice - zato volim sve da potrošim na piće tako da mi boravak u kladinic bude ~0).

Nakon produžetaka - milina živa -> ja dobio na kladionici na regularnom delu, a na konačnom Željko ponovo napravio gavrose hroničnim luzerima i to takvim da ima je ovo šesto uzastopno drugo mesto -> Željko careeeee, Željko genijA!!!!!

P.S.
Da li je neko primetio da je Tepić nešto žustro na uvce komentarisao Teodosiću čak je i rukom zamahnuo da ga malo očeše po potiljku, kasnije još jednom imali "diskusuje"? Zna li neko detalje tako "neprijateljske" diskusije koja se desila pred kraj 4/4?
J-♣

Postby ima 1 tim » 05 Jun 2011, 23:41

Bodi Bond wrote:
ima 1 tim wrote:posebno rodjenom pobedniku Batistu

Posle onoga što je uradio Ožboltu, postao mi je odvratan. :nene:

takodje ali to ne menja cinjenicu da je svako finale odigrao vrhunski :blue:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

PreviousNext

Return to Evropska košarka