Prvo me iznervirao Tijanić sa onim luzerskim prenosom ženskog rukometa u 20h, (ne)srećom se tako odvijalo da mu se nametnulo da prikriva "nacinalnu bruku" prenosom utakmice iz Vršca koju je predhodno najavljivao u programima. Pošto su bile večeras dve važne utakmice završih u kladionici gde se srećom od 21h prenosila obe utakmice. Kad sam došao u kladionicu bilo poluvreme u Vršcu i nudili 1.90 (live klađenje) za konačnu pobedu Dominacije; odigrah to, ali sa svega 400din (računah da će to da mi plati ceh u kafanskom delu kladionice) kasnije kvota drastično padala, bila čak i 1.08 u jednom trenutku - dobih na
šampione (

) i okrenuh se ka detaljnom gledanju 4-te tekme u Atini sa posebnim zadovoljstvom ljubitelja "HI kvaliteta EU basketa".
Rezultatska klackalica, ne igra Dijamantidis, nije uopšte dobro, čekam da povede OLY da se malo značajnije digne kvota na konačnu pobedu PAO, ali ništa, kvota stigla u max-u u "live" klađenju samo do 1.65 (malo mi to). Odlučih se na poluvremenu da stavim svega 100 dindži, ali na nerešeno, jer mi nešto mirisalo na to s'obzirom da toga nije bilo već u 3 zadnja meča, a kvota bila primamaljiva 1:12.0

(izvinjavam se zbog mutnog snimka, osvetljenje bilo kladioničarsko, a kamera na mobilnom je prilično "demode" - morao sam ovaj tiket da snimim, jer već toliko "kenjam" kako dobijam, a dobitni tiket nakon isplate ne mogu da zadržim)
Desilo se nerešeno, ja inkasirao sumasumarum: 1100 dindži neto, 100 ostavio kao bakšiš inkasantu da me ne bije maler, jer vidoh da ima ihaha para za piće za mene i za ortaka koji se kockarskom logikom gladio na gavrose kad je kvota bila 3.15 u jednom trenutku u 2/4 četvrtini, inače već inkasirao ~400dindži od KKP iz Vršca koje iznosim iz kladionice (mada ne volim da iznosim lovu kao dobitak iz kladionice, jer me uvek negde stigne neki maler kasnije gde su mi troškovi višestruki nego dobitak iz kladionice - zato volim sve da potrošim na piće tako da mi boravak u kladinic bude ~0).
Nakon produžetaka - milina živa -> ja dobio na kladionici na regularnom delu, a na konačnom Željko ponovo napravio gavrose hroničnim luzerima i to takvim da ima je ovo
šesto uzastopno drugo mesto -> Željko careeeee, Željko genij
A!!!!!
P.S.
Da li je neko primetio da je Tepić nešto žustro na uvce komentarisao Teodosiću čak je i rukom zamahnuo da ga malo očeše po potiljku, kasnije još jednom imali "diskusuje"? Zna li neko detalje tako "neprijateljske" diskusije koja se desila pred kraj 4/4?