Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Navijači

Postby irriducibili » 30 Aug 2012, 08:57

bwa wrote:
irriducibili wrote:Irri, Filip jeste ubjedljivo najpopularniji kod nas ali ako ne bude radio kako mu se kaze nista ga spasiti nece...

Ispravi me ako gresim, ali koliko mi je poznato on vec duze vreme vodi svoju politiku, koja izuzetno nervira Milove jastrebove, a i samog gospodara Crne Gore. Dobri odnosi sa Srbijom, veto na razmenu ambasadora sa kvazi siptarskom drzavom broj 2 itd. On je sve, samo ne poslusan, mada se ni on do sada nije odlucio na otvoren sukob, koji je mislim samo pitanje vremena...
irriducibili

Re: Navijači

Postby bwa » 30 Aug 2012, 11:08

irriducibili wrote:
bwa wrote:
irriducibili wrote:Irri, Filip jeste ubjedljivo najpopularniji kod nas ali ako ne bude radio kako mu se kaze nista ga spasiti nece...

Ispravi me ako gresim, ali koliko mi je poznato on vec duze vreme vodi svoju politiku, koja izuzetno nervira Milove jastrebove, a i samog gospodara Crne Gore. Dobri odnosi sa Srbijom, veto na razmenu ambasadora sa kvazi siptarskom drzavom broj 2 itd. On je sve, samo ne poslusan, mada se ni on do sada nije odlucio na otvoren sukob, koji je mislim samo pitanje vremena...

Pazi, Filip je poznat kao posten, kulturan i odmjeren covjek. Ali, kod nas se politika vodi na nacin da za svakoga ima ponesto, tako da Filip pokriva one koji pomalo naginju na tradicionalnu stranu (Srbija, Rusija...) ovi sto ih Panta voli naginju na zapadnu stranu ali ono sto Milo kaze ili poruci svi poslusaju. Ali posto mi se cini da zapadnjaci donose 'svilen gajtan' za Mila i biznis ekipu, odstupnica prema istokuje vec pocela da se pravi i mislim da cemo da se pozdravimo sa EU vrlo brzo. Ovo su naravno, moje procjene a tu postoji i momenat 'sto je babi milo to joj se i snilo' :okk: .
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Re: Kontejner

Postby neza » 30 Aug 2012, 21:18

u ala kradu cigane, jeste onaj njihov majmun bajko nesto pipnuo onog ali ovo je previse...
neza

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby MOREIRA » 30 Aug 2012, 22:51

AirBall wrote:Sve u svemu velika pobeda politike Dragana Djurica,

Kako ti znas da se pokenjas na sve navijace Partizana :sick: , Zaobidji nas makar veceras dosadan si , pominjes tu stoku mutavu u ovakvom trenutku , UZAS !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby nolinjo » 30 Aug 2012, 23:18

smorio sam se ko bulja ,al sam na 0-1 poluvreme znao da ce biti penal u 93 minuutu
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kezman » 30 Aug 2012, 23:31

VMJunior wrote:
AirBall wrote:Vermezovic je pokazao kako se moze i bez milionskih pojacanja i bez stopera i sa Miljkom u LE...
Ozbiljan strucnjak je u pitanju, samo mu je trebalo malo vremena...

Air,prosli smo Tromso,nismo prosli Rubin iz Kazanja.
Nemoj zajebavati i ti...

dobar trip da imas forum i jos 2-3 klona za podjebavanje zdrave pameti a usput naivne francuske sobarice koje se upecaju :laugh:

s tobom o fudbalu i politici kao sta je dobro za FK ne moze ozbiljno da se prica ,al je sega zagarantovana ... ,
gde su mladi tu je sala :okk:
Last edited by kezman on 30 Aug 2012, 23:32, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby MOREIRA » 30 Aug 2012, 23:37

AirBall wrote:Druze, ovi su za Shamrock Barcelona...

Mozes misliti kako je meni bilo sve ovo vreme, a ja sam lepo objasnjavao ljudima Krstajic dobio pare, potrosio nenamenski, Stanoje ispao od amatera i lepo dosao Vermez, bez stopera sa decom od 18 godina, zvekete, zvekete istresao Norvezane sa 7 stranaca...

To je taj nas Partizan spartanskog mentaliteta...

Mi volimo iz kontre da ga zavucemo...

Ti definitivno imas veliki problem u svojoj glavi , kakve veze ima Krstajic sa ovom pobedom veceras , unistavas ovo lepo vece svima nama sa svojom glupavom sujetom , odjebi vise sa tim dosadan si !! i opet spominjes Samrok pa ti si neunistiv.
MOREIRA

Postby Otac Makarije » 31 Aug 2012, 00:36

nolinjo wrote:nie bajko kriv ,kriv je mikic sto nie znao da ne sme da da gol ...bajko samo morao da ispravlja njegovu gresku

Mis'iš? :nargile: ... Sumnjam
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby nolinjo » 31 Aug 2012, 00:40

ako lazovic u roku od 7 dana napusti marakanu znacu da je mec bio namesten ...ako ostane *(demantovace moju teoriju o namestanj) ,

imace veliki respekt za najbolju partiju jednog igraca iz kls-a u zadnjih mnogo godina
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 01:03

Withnail wrote:Insajderi nasi upregnite veze i izvestavajte iz minuta u minut :biggrin:

Gde smemo da kazemo ko dolazi, nece moci Keza do 5 da zaspi... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kezman » 31 Aug 2012, 01:05

AirBall wrote:
Withnail wrote:Insajderi nasi upregnite veze i izvestavajte iz minuta u minut :biggrin:

Gde smemo da kazemo ko dolazi, nece moci Keza do 5 da zaspi... :D

Bozinov :laugh:
ili neki novi Sreta :biggrin:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby MorningGlory » 31 Aug 2012, 01:05

Nebojsa wrote:
MorningGlory wrote:Sutra je zadnji dan prelaznog roka?

P. rok traje jos 21 sat i 53 minuta. :biggrin:

Uf znaci da sutra bombardovanje :D
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Napredpartizan » 31 Aug 2012, 01:05

Sad kad dodje Oumaru i ceo upravni odbor Vose podnese ostavke :biggrin:
Napredpartizan

Postby MOREIRA » 31 Aug 2012, 01:06

Za sposobnog dovoljno i sat vremena da dovede igraca , ali za nase vedete iz uprave ? :pop: :dunno:
MOREIRA

Postby kezman » 31 Aug 2012, 01:06

MorningGlory wrote:Sutra je zadnji dan prelaznog roka?

kao i svi veliki klubovi radimo ozbiljni ljudi vode klub ima sutra da prodamo 8 igraca i kupimo 5 i da usput izvucemo Liverpul ...

nego dobro je i Nefci oprao Apoel mocni kiparski fudbal by Air :laugh:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

PreviousNext

Return to Fudbalski miks