Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Sony » 06 Jun 2011, 23:33

Slazem se sa Gamom

Fan teme gore, a dole sve nevezano za sam tenis kao sport.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Liv » 06 Jun 2011, 23:35

Poshto ce tema za turnire biti puno, a ovih van terena svega par mislim da bi bilo preglednije da te fan teme ostanu off court. realno se tu ionako najvishe kache slichice i novosti.

Slazhem se za pinovanje aktuelnih turnira, dakle trava '11 i atp lista i poeni
Liv

Postby AirBall » 06 Jun 2011, 23:36

Monsieur Poirot wrote:Dalje, moj predlog je da tema "Sljaka 2011" postane tema "ATP 250", a otvoricemo kad dodje vreme i posebnu za ATP 500.. Mogu i ove dve RG teme da se spoje u jednu

Edit: Odnosno da se Sljaka 2011 i Trava 2011 spoje u ovu jednu "ATP250"

Sredjeno...

Liv wrote:Poshto ce tema za turnire biti puno, a ovih van terena svega par mislim da bi bilo preglednije da te fan teme ostanu off court. realno se tu ionako najvishe kache slichice i novosti.

Sredjeno i ovo...

Idemo dalje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sony » 06 Jun 2011, 23:38

U pod-podforumu ATP%WTA Tour da budu:

- Aktuelni turniri:

- GS-ovi ( svaki posebno)
- Mastersi 1000 ( Svaki posebno)
- Turniri iz serije 250 ( jedna tema)
- Turniri iz serije 500 ( jedna tema)
- Davis Cup
- Fed Cup

Tennis off court:

- Fan teme ( muski i zenski).
- Outfit
- I ostalo sta vam padne na pamet

Moze?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Gama » 06 Jun 2011, 23:38

Liv wrote:Poshto ce tema za turnire biti puno, a ovih van terena svega par mislim da bi bilo preglednije da te fan teme ostanu off court. realno se tu ionako najvishe kache slichice i novosti.

Slazem se :smile:
Gama

Postby lord_slawe_ » 06 Jun 2011, 23:38

AirBall wrote:
Monsieur Poirot wrote:Dalje, moj predlog je da tema "Sljaka 2011" postane tema "ATP 250", a otvoricemo kad dodje vreme i posebnu za ATP 500.. Mogu i ove dve RG teme da se spoje u jednu

Edit: Odnosno da se Sljaka 2011 i Trava 2011 spoje u ovu jednu "ATP250"

Sredjeno...

Imas dve teme Rolland Garros i dve teme "sljaka-dame" i "WTA tour 2011", to moze merge verovatno.
lord_slawe_

Postby Monsieur Poirot » 06 Jun 2011, 23:39

+1

Slazem se i da naziv "donjeg doma" bude Players&Off court
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Liv » 06 Jun 2011, 23:42

@Sony
mozhe. :)
teme koje su duple nek se spoje, ja bih samo zamolila da se doda godina na kraju svakog turnira radi preglednosti kad se bude kopalo po arhivama. Recimo Indian Wells nema godinu
Liv

Postby loki » 06 Jun 2011, 23:45

Air, poshto vidim da si na svako pitanje odgovorio sa sredjeno....... mogu ja da dobijem ulaznice za finale Wimbldona? :D
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby Sony » 06 Jun 2011, 23:46

Liv wrote:@Sony
mozhe. :)
teme koje su duple nek se spoje, ja bih samo zamolila da se doda godina na kraju svakog turnira radi preglednosti kad se bude kopalo po arhivama. Recimo Indian Wells nema godinu

Slazem se....
Sony

Postby AirBall » 06 Jun 2011, 23:50

lord_slawe_ wrote:Imas dve teme Rolland Garros i dve teme "sljaka-dame" i "WTA tour 2011", to moze merge verovatno.

Sredjeno i ovo...

Sad dolazimo do najtezeg dela, treba resiti pitanje moderacije na tenisu... Svi se vi odlicno poznajete i poverenje u vas se ne postavlja...

Ono sto je praksa na ovom forumu je da pravimo timove ljudi za svaki pdf, jer timski postizemo najbolje rezultate... Zamolio bih one koji imaju interesovanja i zelje da podignu ovaj pdf do neslucenih visina, a mislim da imamo materijal za tako nesto da se ponude da obavljaju funkciju urednika...

Namerno kazem urednika, jer ovde moderatori nisu kaznena ekspedicija koja sa korbacem u rukama zavodi red na pdfu, vec zaljubljenici u sport koji zele da nam pomognu...

Ono sto vam ja mogu obecati je da cete uvek imati maksimalnu podrsku i pomoc...

I zbilja ovo je jedna sasvim nova prica, a ne upgrade verzija necega sto je bilo...
AirBall

Postby Gama » 06 Jun 2011, 23:51

Mogu da se spoje ove 2 teme za Majami jer je zajednicki turnir. Ako je problem ne mora :smile:
Gama

Postby AirBall » 06 Jun 2011, 23:52

loki wrote:Air, poshto vidim da si na svako pitanje odgovorio sa sredjeno....... mogu ja da dobijem ulaznice za finale Wimbldona? :D

Ako budem imao karte tebi cu ih dati... :D

Gama wrote:Mogu da se spoje ove 2 teme za Majami jer je zajednicki turnir. Ako je problem ne mora :smile:

Sredjeno i ovo...

Monsieur Poirot wrote:

+1

Slazem se i da naziv "donjeg doma" bude Players&Off court

I ovo... :D
AirBall

Postby cecans » 06 Jun 2011, 23:58

:thumbup:
cecans

Postby Starsica » 06 Jun 2011, 23:58

treba resiti pitanje moderacije na tenisu.

Ja bih se prijavila da imam vremena. Pocinje mi ispitni rok i u nekom periodu necu imati vremena, a i u Novom Sadu nemam net, imam ga samo kad dodjem kuci u selo. Ako i za nedelju dana ne bude bilo nikoga da "moderise", smatraj me prijavljenom i rado cu obavljati taj posao (ako bude i shushe, necem se bunim :D ), jer cu tada uciti sporadicno.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

PreviousNext

Return to Teniski miks