Tegi wrote:kanidja wrote:milos teodosic, stefan markovic
vladimir micov,milenko tepic,bogdanovic bogdan,
vladimir lucic, nemanja bjelica
novica velickovic, milan macvan
krstic, perovic, gagic.
ivkovicu, ovo je moj izbor za ep 2013, sa ovom ekipom imamo sve sto nam treba.
Dobar izbor. U Poljskoj smo imali grobarsku reprezentacija, pa se zna sta smo uradili. Nema leba od Cokijevih poluproizvoda.
Ne znam ko je duhovitiji od vas dvojice mada mi ni jutros nije nešto do smeha, posle onog hlađenja u Morači.
Prvi sasvim objektivno i nepristrasno pravi ključne izmene u rosteru i stavlja dva momka koji praktično nemaju ni jednu jedinu krštenu ABA utakmicu sa ozbiljnijom ulogom i minutažom a drugi mu čestita na klupskoj doslednosti. Nešto ne videh sinoć da se bilo ko od grobara (dugogodišnjih ili jednosezonaca) proslavio kako znanjem tako i zalaganjem. Ako mi se nije pomutilo od one košarkaške tuge i beznađa rekao bih da su neku uslovnu prelaznu ocenu zaslužila samo dva zvezdaša.
Pošto vidim da većina vas nije gledala utakmicu, odnosno gledala je ali nije "videla", samo da vas obavestim da nas je razbio kombinovani sastav KK Budućnost iz Podgorice pošto im je Zl
Ročesti
tm u principu više odmagao nego pomagao. Znači ovo su igrači iz ABA lige, ništa EL, osim Dašića koji je bio otpisan gde god je igrao napolju da bi se sinoć nametnuo kao vrhunska opcija obzirom na način na koji se prosto sprdao sa našim zvezdama.
Iako se čak i f.cking Blagota Sekulić naigrao sinoć ja bih tek na peto mesto stavio naše petice, po ozbiljnosti problema koje imamo. Mi spolja nismo bili ovako razbijeni verovatno u istoriji košarke (znači 2 i 3 pre svega) a nad četvorkama nam je učinjen genocid te bi Savan i Mačvan mogli komotno da prijave slučaj međunarodnom sudu pravde. To što nam je f.cking familija Šehović utrpala 30 komada (u srećna vremena toliko nije mogla ni familija Gasol) to bih nekako i preživeo, krenulo ih jbg. (mada mi kao imamo vrh defanzivne bekove) ali zbog toga što imaju još i 10 skokova bi zaista trebali da se zamislimo. I sve to ne bi bilo toliko tragično da se nije umešao i f.cking Aleksa Popović sa dodatnih 7 skokova od toga čak 4 u napadu. Dodajte još i malog Ivanovića i eto 20 skokova za igrače ispod 2.00
Ozbiljno sam se zamislio šta bi se tek desilo da nismo imali dve takve "defanzivne gromade" na bekovskim pozicijama kakve su Tepić i Paunić. Neko je očigledno slagao naše igrače i rekao im da odbrana ne mora da se igra i da je prangija osnov košarke. Kako se to reflektuje na terenu imali smo prilike da vidimo na vrlo očigledan način.
O igri Savanovića i Mačvana stvarno nemam snage da pišem, tragično je možda najbolji termin. Grešni Mačvan verovatno i ne zna da ima duplo gori +/- indeks od prvog sledećeg igrača u reprezentaciji (-19 ili -20 ako sam zapamtio ono što sam u besu i magnovenju pogledao). Takođe treba napomenuti i njihovu uravnoteženost obzirom da su bili podjednako očajni i u odbrani i u napadu. Uopšte mi nije jasno kako je Duda mogao da pusti Ercega samo 30 sekundi da igra pored ova dva gore pomenuta očajnika. Nije da sam nešto očekivao od Ercega ali očajnik se i za slamku hvata (uzgred ni Kešelj se nije naigrao mada nešto ne verujem da bi nam njegova tradicionalna defanzivna potentnost puno pomogla).
Nama da je sinoć na parketu bio recimo Boris Savović drugačije bi to izgledalo i u odbrani i u skoku pa čak i u napadu. Normalno, mi ćemo njega da poklonimo Bosancima pa kad nas nekom sledećom prilikom bude oprao u Zetri biće nam opet neko drugi kriv.