Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby nolinjo » 05 Sep 2012, 23:01

za sve na svetu da razjansimo nesto ,moj san je da napadadnem titulu sa atletikom i da se kolumbija kvalifikuje na mondijal

za sve one sto su govorili da ce falkao negde
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Spursfan » 05 Sep 2012, 23:04

nolinjo wrote:za sve na svetu da razjansimo nesto ,moj san je da napadadnem titulu sa atletikom i da se kolumbija kvalifikuje na mondijal

za sve one sto su govorili da ce falkao negde

:blue: ,Bog...

inace ja cuo da ce Chelsea koji je primio 3 gola od njega pre nekoliko dana da ga dovede u januarskom prelaznom roku,mada ovo jos nista nije sigurno
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby nolinjo » 05 Sep 2012, 23:05

ma mogu samo da prime jos 3 komada ako se opet sretnu
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Panta » 05 Sep 2012, 23:44

Al si ga preveo Nolinjo bukvalisto :biggrin:

"Neka svima bude jasno, moj san je da nastavim da osvajam titule sa Atletikom, i plasman Kolumbije na SP"
Fedor is back.
Panta

Postby Felipao » 05 Sep 2012, 23:46

Pa i vi ocekujete od Noleta ludaka da nesto prevede.Pa on ni gugl trenslejt ne zna da koristi :D
Felipao

Postby nolinjo » 05 Sep 2012, 23:48

Felipao wrote:Pa i vi ocekujete od Noleta ludaka da nesto prevede.Pa on ni gugl trenslejt ne zna da koristi :D

pa pito coek sta znaci ,ja sam mu preveo kako znam ,bukvalisto panto sta sam pogresio :nisamodavle:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 06 Sep 2012, 00:23

Nole, ne otvaraj spoiler:

Spoiler: pokaži
Falkao ima četiri ponude
IZVOR. B92
Direktor Atletiko Madrida Migel Anhel Hil Martin izjavio je da će biti primoran da proda Radamela Falkaa zbog loše finansijske situacije u klubu.

On je priznao da sjajnog Kolumbijca žele četiri tima uključujući Mančester siti i Čelsi.

„Morate da pogledate šta se dešavalo ovog leta. Ako izzmete nas i Bilbao, svi ostali su morali da prodaju najbolje igrače kako bi preživeli. PSŽ, Anži, Mančester siti i Čelsi su došli po Falkaa ali on je ostao jer smo preuzeli rizik da ćemo izvršavati uplate.“

Hil Martin, inače stin bivšeg kontroverznog predsednika Hesusa Hila, predviđa da klubovi poput Atletika neće moći da sačuvaju igrače kao što je Falkao bez mega-moćnih vlasnika.

„Dolaskom ljudi iz Katara, Abu Dabija ili Rusije, deset ili 15 najboljih igrača sveta će moći da traže šta god hoće. Oni će igrati u Kini, u PSŽ-u ili u Mančester sitiju. Igrači uvek razmišljaju da im je karijera kratka. Za tri godine u Primeri neće biti velikih igrača, izuzimajući Real Madrid i Barselonu“, rekao je Hil čiji klub ima dug od 350 miliona evra.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 06 Sep 2012, 00:50

to hesusov sin a?
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 06 Sep 2012, 00:57

Najrodjeniji....
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Panta » 06 Sep 2012, 01:02

nolinjo wrote:
Felipao wrote:Pa i vi ocekujete od Noleta ludaka da nesto prevede.Pa on ni gugl trenslejt ne zna da koristi :D

pa pito coek sta znaci ,ja sam mu preveo kako znam ,bukvalisto panto sta sam pogresio :nisamodavle:

Ubo si smisao, ali je meni zanimljiv deo" da nastavim da osvajam titule sa Atletikom"... I ovo ih je prosralo, a nastavak ce teze malo uslediti :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby Felipao » 06 Sep 2012, 01:03

Mogu ponovo da uzmu LE ako ostane Falkao.
A tu je uvek i kup Spanije ako se pokolju Barsa i Real medjusobno ili tako nekako...
Felipao

Postby Nebojsa » 06 Sep 2012, 01:04

Ako vec ide, neka ide u Celzi. Kako bi im Falkao lego..
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Panta » 06 Sep 2012, 01:05

Felipao wrote:Mogu ponovo da uzmu LE ako ostane Falkao.
A tu je uvek i kup Spanije ako se pokolju Barsa i Real medjusobno ili tako nekako...

Jbg, mogu da uzmu, ali je to ipak longshot...

A i mislim da on nije kalibar igraca koji bi trebalo da se zadovolji LE, ili Kupom Kralja...
Fedor is back.
Panta

Postby nolinjo » 06 Sep 2012, 01:07

Panta wrote:
nolinjo wrote:

Ubo si smisao, ali je meni zanimljiv deo" da nastavim da osvajam titule sa Atletikom"... I ovo ih je prosralo, a nastavak ce teze malo uslediti :biggrin:

ti si ubio smisao :P

znaci ovaj mi dodje Bratic ,posto je pokojni *(Bob da mu dusu prosti )hesus moj stariji brat :okk:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 06 Sep 2012, 01:19

Panta wrote:Jbg, mogu da uzmu, ali je to ipak longshot...

A i mislim da on nije kalibar igraca koji bi trebalo da se zadovolji LE, ili Kupom Kralja...

Pa mislim da je veci longshot da Celzi opet uzme LS ili da uzmu Premier (mada su mnogo konkurentiji nego ranijih sezona u PL)

Za to drugo se slazem,ali jbg,Atletiko moze da izbori LS.Oni su cak 2 puta osvajali LE u zadnje 3 godine,nemoj podcenjivati velicinu tog kluba...
Felipao

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal