Evo, već dva dana pišem, pa da se malkice predstavim:
Pozdravljam vas sve ovdje iz Kaštela pored Splita (Zapravo, Kaštela ima više od 50.000 stanovnika, i sastoji se od 7 Kaštela: Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, Kaštel Novi i Kaštel Štafilić, pa ispada da je Kaštela drugi po veličini grad u Dalmaciji.. ali nije baš sasvim grad

).
37 mi je godina, treća sam generacija navijača Hajduka, radujem se druženju sa svim ljudima s naših prostora i razgovorima o sportu... Jedva čekam regionalnu nogometnu ligu, pa da gledam na Poljudu i Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Radnički, OFK, Rad.... nek mi ne zamjere navijači ostalih klubova, ali vjerujem da su i vama podjednako strani Slaven Belupo, Karlovac, Lučko i Istra, kao i meni Čukarički, Hajduk Kula (dobro, ima lijepo ime!) i tako dalje...
Ali ima još jedna stvar: vjerujem da će mi regionalna liga otvoriti mogućnost da s nekima od vas popijem kavu (ili u najmanju ruku, barem povećati izglede

), pivo... bilo što.
U svako slučaju, drago mi je što sam našao vaš forum i što sam srdačno dočekan. Radujem se budućem druženju sa svima ovdje.